Voice over IP is de oplossing

U kent het vast wel. Onverwacht hoge kosten bij uw telefoonprovider. Een telefooncentrale met torenhoge onderhoudskosten en dan nog de ingewikkelde dataverbindingen die nodig zijn om uw bedrijf goed te kunnen laten functioneren in de wereld van nu. Met VoIP is dat verleden tijd. VoIP telefonie staat voor Voice over IP: bellen via het internet.

VoIp is telefonie in de cloud, ook wel hosted VoIP genoemd. Met VoIP heeft u de vrijheid om te werken waar en wanneer u maar wilt: de telefonie verhuist gewoon met u mee. Power4ICT maakt dat ook graag voor u mogelijk. Een doorschakeling of belgroep is heel makkelijk aan te maken waardoor u altijd goed bereikbaar bent!

voice over IP
Z
Kostenbesparing

Bellen met VoIP van Power4ICT levert u al snel een besparing op van 25% tot wel 70% op uw huidige telefoonkosten. U kunt soms zelfs gebruik blijven maken van uw huidige telefoontoestel(len) of hier is slechts een kleine investering voor nodig.

Z
Nooit meer onbereikbaar

Het datacenter waar onze servers draaien is redundant uitgevoerd. Dat betekent dat als er een storing is op een server, er automatisch wordt overgeschakeld naar een back-up server.

Z
Meer functionaliteiten

Met VoIP beschikt u standaard over veel meer functionaliteiten dan met één (of meerdere) conventionele telefoon- of ISDN lijn(en). Zo kunt u bijvoorbeeld bijna een onbeperkt aantal gesprekken gelijktijdig voeren.

Z
Gratis onderling bellen

Met VoIP belt u onderling gratis met uw collega’s vanaf iedere locatie met een internetaansluiting. Ook vanuit huis, een andere vestiging, op locatie en zelfs vanuit het buitenland.

Z
Eenvoudig te beheren

De VoIP oplossingen van Power4ICT zijn eenvoudig te beheren via een webbrowser of een app. U kunt groepen, doorschakelingen, voicemail en vele andere instellingen op een eenvoudige manier toevoegen of aanpassen.

Z
Een flexibele oplossing

Om met VoIP aan de slag te gaan heeft u alleen een internet aansluiting nodig. Daarmee is het verhuizen van werkplekken zo geregeld. Zelfs als u uw hele bedrijf verhuist, verhuizen wij uw VoIP aansluitingen zonder omkijken met u mee.

Verlaag de kosten met Voice over IP

Voortaan lopen de video-, audio- en telefoonverbindingen over uw bestaande of nieuwe internetverbinding. Daardoor zijn uw kosten veel lager dan wanneer u kiest voor het netwerk van de klassieke telefoonverbinding.

Bovendien kunt u de telefooncentrale die bij u op locatie staat, gelijk de deur uit doen. Deze hosten wij in ons datacenter. Power4ICT verzorgt voor u het onderhoud, de upgrades en back-ups. Daar heeft u geen omkijken meer naar.

U kunt begrijpen dat u kosten gaat besparen met VoIP omdat u geen onderhoudskosten meer heeft voor het draaiende houden van een telefooncentrale bij u op kantoor.

De enige voorwaarde voor het aanleggen en in werking stellen van VoIP is dat u een snelle internetverbinding heeft. Mocht u in uw bedrijf nog geen snelle internetverbinding hebben, dan kunnen onze professionele netwerkbeheerders deze snel voor u realiseren. Wij weten de weg en kennen de korte routes.

Opzoek naar een passende VoIP oplossing?

Basis

Online telefooncentrale
Geschikt voor ZZP en kleine bedrijven

€7,99

per maand

R

Inclusief telefoonnummer

Nederlands netnummer of 085

R

Flexibel & Overal bereikbaar

Smartphone integratie
Bellen via Windows, Mac of tablet
Bellen via bureau of draadloos toestel

R

Alle basis functies

Bellen en gebeld worden
Doorverbinden
Wachtstand
Doorschakel opties
Beschikbaarheid informatie

R

Inclusief support

Toegankelijke helpdesk

Compleet

Online telefooncentrale
Geschikt voor MKB

€11,99

per maand

R

Alle Basis opties+

Inclusief 10 telefoonnummers

Nederlands netnummer of 085

Belgroepen

Beheer groepen en afdelingen

Alle functies

Opening en- sluitingstijden
Voicemail & wachtmuziek
Keuzemenu (3 lagen)
Toestel beheer & management

Premium

Online telefooncentrale
Geschikt voor MKB+

€19,50

per maand

R

Alle Compleet opties+

Inclusief 100 telefoonnummers

Nederlands netnummer of 085

Onbeperkt bellen nationaal

Bellen naar vaste telefoonnummers
Bellen naar mobiele telefoonnummers
*bellen naar het buitenland en- servicenummers niet inbegrepen

Inclusief support

24/7 helpdesk

Maak een persoonlijke afspraak

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen met zakelijk telefonie en VoIP. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
Uw privacy is voor ons belangrijk.

"Bent u op zoek naar een voordelige en professionele Voice over IP telefooncentrale?"
Algemene voorwaarden | Privacy Statement   | Support
Top