ICT OverstapService

op weg naar beter in 4 stappen

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe IT-partner dan ontstaat dat vaak uit onvreden. Je bent ontevreden over de bereikbaarheid van de helpdesk, je problemen of vragen worden niet tijdig opgepakt terwijl je daar in veel gevallen wel voor betaald. Wij snappen dat het overstappen van IT-partner zorgt voor vragen en twijfels. Met deze reden hebben wij de “ICT Overstapservice” ontwikkeld. Wij zorgen er voor dat de overstap flexibel, gestructureerd en vooral vertrouwd gemaakt kan worden. Wij stippelen het graag voor je uit in 4 logische fases.

Fase 1: kennismaking

Graag stellen wij ons eerst voor om zo een goed beeld te krijgen van de bedrijfsdoelen, wensen en behoeftes. We inventariseren de huidige IT-omgeving en systemen maar zullen vooral naar je luisteren. We brengen alles in kaart om een goed advies te kunnen maken.

l

Fase 2: Advies & plan van aanpak

Jouw wensen en onze ideeën worden vastgelegd in een verstaanbaar advies. To the point, betaalbaar en een passend voorstel wat toekomstbestendig en schaalbaar is. Je weet direct waar je aan toe bent en hoe wij stap voor stap te werk zullen gaan.

Fase 3: planning & uitvoering

Het plan van uitvoering wordt uitvoering met je besproken en ingepland. Wij staan voor een naadloze overstap waarbij het bedrijf en de werkprocessen niet stil komen te liggen. De impact zal minimaal zijn maar het resultaat verbluffend.

Z

Fase 4: Follow up

Wij spelen graag kort op de bal en zullen na de overstap op locatie aanwezig zijn voor eventuele uitleg en ondersteuning. Wij gaan pas weg wanneer iedereen tevreden is.

heeft u een vraag over onze overstapservice?

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact opnemen

Aan de hand van het onderstaande formulier leren wij uw bedrijf alvast beter kennen.
Vul deze in en plan een vrijblijvend gesprek met ons in.

Overstapservice

Welke Microsoft 365 licenties worden er gebruikt?


Z

GEPASSIONEERDE EN ERVAREN MENSEN

De medewerkers van Power4ICT zijn minimaal MBO+ geschoold en hebben jarenlange ervaring in de IT branche. Door hun passie, kennis en de wil om het beste uit zichzelf te halen, zetten zij die extra stap voor uw bedrijf, zodat u klaar bent voor de toekomst. Wij blijven niet hangen bij ICT oplossingen uit het verleden. Wij bieden alleen oplossingen die toekomstbestendig zijn. Wij steken de handen uit de mouwen. Concentreren ons op uw project. Met ICT bedrijf Power4ICT heeft een krachtige partner aan boord.

Z

ONGEËVENAARDE TOEGEVOEGDE WAARDE

Onze toegevoegde waarde wordt u tijdens het eerste gesprek snel duidelijk. Wij willen namelijk eerlijk zaken doen. Tegen een scherp tarief. Wij bieden alle service die u ooit wenste. Zelfs service waarvan u het bestaan nog niet kende. Zoek niet verder. Met onze internationale ervaring en 24/7 mentaliteit zijn wij hét ICT bedrijf voor u.

Z

KLANTGERICHT EN PROBLEEMOPLOSSEND

Door onze jarenlange ervaring en expertise, ons probleemoplossend vermogen en voordelige tarieven, zijn wij de beste partij voor u. Onze aanpak is hands-on. Onze service is ongeëvenaard. In onze handen voldoet uw werkomgeving aan de hoogst mogelijke standaarden. Flexibiliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Dat is de kracht van Power4ICT.

Maak een vrijblijvende persoonlijke afspraak

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
Uw privacy is voor ons belangrijk.

Algemene voorwaarden | Privacy Statement   | Support
Top