de moderne werkplek

Maak deel uit van innovatie

Wat is een moderne werkplek?

Onder een moderne werkplek verstaan we een samenspel tussen uw werkapparaten en vernieuwde technologieën. Een moderne werkplek is flexibel, digitaal en gericht op samenwerking en productiviteit. Dit noemen we ook wel hybride werken waarbij u altijd veilig toegang hebt tot alle bedrijfsapplicaties, software tools en bedrijfsinformatie (bestanden en data). De persoonlijke voorkeuren van de gebruiker staan centraal zodat alle medewerkers een optimaal gebruiksgemak ervaren.

Dé moderne werkplek geeft u meer flexibiliteit. Of u nu thuis of op kantoor werkt of wanneer u vaak onderweg bent u neemt altijd de moderne werkplek met u mee en daar hechten uw medewerkers steeds meer waarde aan. De moderne werkplek omvat vaak Cloud computing, mobiele apparaten, geïntegreerde communicatiesystemen, samenwerkingsplatforms en andere digitale tools die gebruikt worden om verbonden te blijven en gemakkelijker samen te werken ongeacht uw locatie.

Ik werk al in de cloud dus ik heb al een moderne werkplek?

Dit is een veel gestelde vraag! Een moderne werkplek is geen online Cloud werkplek of Remote Desktop want u werkt namelijk volledig op uw eigen computer, tablet of Apple Mac. Al uw bestanden en applicaties worden uiteraard aangeboden vanuit een Cloud oplossing waardoor u optimaal gebruik kunt maken van alle functies van uw eigen werkplek. Denk hierbij aan uw touchscreen functionaliteiten, biometrische apparaten (vingerprint, gezichtsherkenning), grafische apparaten en andere werkprocessen die u mogelijk mist binnen uw online werkomgeving.

Power4ICT regelt dat u overal veilig en locatie-onafhankelijk kunt werken

Vandaag de dag willen onze klanten overal veilig kunnen werken, zowel thuis, op kantoor als onderweg, op elk apparaat, via Wifi en mobiel internet.

Door het inrichten van een cloud werkomgeving ervaren zij de ongekende mogelijkheden en het gebruikersgemak die werken in de Cloud opleveren. De ontwikkelingen op het gebied van Virtual Private Networks bieden de mogelijkheid om de internetverbinding overal te beveiligen.

Een ander groot voordeel van werken in de Cloud is dat je gewoon kunt doorwerken aan jouw documenten op je mobiele apparaten, als je onderweg of op locatie bent. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding. Zo zet je ‘s ochtends in het openbaar vervoer nog even de puntjes op de i wat betreft een presentatie of voorstel.

Z

Optimaal samenwerken

Werk interactief samen aan documenten, presentaties en spreadsheets door uw documenten veilig op te slaan in SharePoint. Communiceren, overleggen en online vergaderen met collega’s, klanten of andere relaties Microsoft Teams maakt het allemaal mogelijk.

Wat is SharePoint?

Met SharePoint kan je informatie en documenten beheren, opslaan en delen. Het wordt voornamelijk gebruikt voor teamsamenwerking, documentbeheer en inhoudsbeheer. SharePoint is een gecentraliseerd locatie waarbij teamleden toegang tot hebben, daarbij

Z

Communiceren via Microsoft Teams

Microsoft Teams is een communicatie- en samenwerkingsplatform waarmee je kan chatten, (video)bellen, bestanden delen en samenwerken aan projecten met je collega’s en teamleden. Het maakt deel uit van de Microsoft 365-suite met toepassingen en is geïntegreerd met andere Microsoft-apps zoals SharePoint, OneNote en OneDrive.

Over het algemeen is Microsoft Teams een krachtig hulpmiddel voor teamsamenwerking, communicatie en productiviteit, met name voor externe of gedistribueerde teams.

Z

Apparaatbeheer via Endpoint manager

Endpoint manager de beheersoftware waarin wij alle computers en mobiele apparaten in kunnen monitoren, beheren en voorzien van instellingen en het verstrekken van applicaties.

Endpoint Manager biedt één console voor het beheren van apparaten en toepassingen op meerdere platforms, waaronder Windows, macOS, Android en iOS. Met Endpoint manager kunnen wij apparaat beleid, software-updates, beveiligingsconfiguraties en toepassingsimplementaties beheren en apparaten op afstand bewaken en problemen oplossen.

Met Endpoint Manager kunnen wij een beveiligingsbeleid afdwingen, zoals wachtwoordvereisten, apparaat versleuteling en gegevensbescherming, om naleving van branchevoorschriften te garanderen en gevoelige gegevens te beschermen.

~

Werk veilig en vertrouwd

Het voorkomen van cyberaanvallen en bedreigingen is essentieel.

Het staat buiten kijf dat alle bedrijf kritische apparaten, bestanden en applicaties optimaal moet worden beveiligd. We moeten er niet aan denken dat door bijvoorbeeld een virus of gijzeling uw bedrijf de dupe is van cybercriminaliteit.  Het afweersysteem moet altijd zijn werk doen en zal regelmatig geëvalueerd moeten worden omdat er steeds weer andere manieren worden ontwikkeld om binnen te dringen. Het is van belang dat alle beveiligingslagen worden toegepast en worden gemonitord.

Defender van Microsoft

Uw gegevens zijn veilig dankzij ingebouwde beveiliging plus functies voor compliance en privacy. Binnen het Microsoft 365 Ecosysteem worden diversen beveiligingslagen beschikbaargesteld die potentiele bedreigingen weerhouden.

Als u Microsoft 365 bij ons af neemt zorgen wij ervoor dat de beveiliging altijd up to date is, hier heeft u geen omkijken naar. Dat scheelt u een hoop zorgen, en kunt u zich focussen op alles waar uw business om draait.

Microsoft 365 Business


De moderne werkplek begint bij een Microsoft 365 Business oplossing.

Breng al uw office-apps en online services onder in één krachtige cloudoplossing. Met Microsoft 365 Business oplossingen werkt u samen aan digitale projecten en bestanden. De sterke communicatie tools en geavanceerde beveiliging zorgen ervoor dat u verbonden blijft en efficiënt kunt werken.

Bestel bij ons gemakkelijk uw Microsoft 365 licentie(s)

Maak een persoonlijke afspraak met onze Moderne werkplek specialisten.

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
Uw privacy is voor ons belangrijk.

"Wij ondersteunen bedrijven dagelijks op weg naar hun volgende niveau."
Algemene voorwaarden | Privacy Statement   | Support
Top