"Voor trainingen en begeleiding op uw kantoor bent u bij Power4ICT aan het juiste adres."

Neem contact met ons op. Wij helpen u vliegensvlug met uw overstap naar de cloud >

Waarom overstappen naar cloud computing?

Als organisatie kun je de ontwikkelingen op het gebied van cloud computing niet negeren. Wij zien dat onze klanten nieuwe technologieën steeds sneller omarmen, waaronder werken in de cloud. Op deze pagina geven wij een gefundeerde onderbouwing voor een toekomstige overstap naar cloud computing.

Power4ICT biedt een breed scala aan innovatieve cloud oplossingen, met name gebaseerd op de betrouwbare Microsoft technologieën. De oplossing voor cloudwerken en samenwerken in de cloud is binnen handbereik: uw data altijd en overal toegankelijk voor iedereen die daar de rechten voor heeft.

Werken in de Cloud met Power4ICT

Het belangrijkste wat onze klanten ervaren van een digitale werkplek in de cloud is de locatie-onafhankelijkheid. Je kunt vanuit huis net zo veilig werken als op kantoor. Daarnaast kun je ook gewoon doorwerken op je mobiele apparaten, als je maar een internetverbinding hebt. Zo zet je ‘s ochtends in het openbaar vervoer nog even de puntjes op de i wat betreft presentatie of voorstel.

Op dit moment zien wij dat veel bedrijven kiezen voor cloud-oplossingen op het gebied van data-opslag, hosting van applicaties en e-mail. Steeds meer klanten laten ons al hun diensten integreren en onderbrengen in een gecentraliseerde omgeving: de online werkplek.

De online werkplek

Op het gebied van cloud oplossingen zien wij op dit moment dat onze klanten het meest kiezen voor het hosten van applicaties, e-mail en opslag van documenten. Als belangrijkste voordeel van “de online werkplek” noemt men het locatie-onafhankelijk werken. Locatie-onafhankelijk werken heeft twee belangrijke voorwaarden: je moet een internetverbinding hebben wanneer dat nodig is en je zult je processen zo moeten inrichten dat je locatie-onafhankelijk kunt werken.

Wij zorgen er voor dat je onderweg en vanuit huis net zo veilig kunt werken als op kantoor. Uiteraard kun je ook gewoon doorwerken op je mobiele apparaten. Als je maar een internetverbinding hebt.

"Zakelijke apps voor de beveiliging en het beheer die u nodig hebt. Ervaar de voordelen van werken in de Cloud."

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag snel op weg >

Voordelen van werken in de cloud vanuit IT oogpunt

Als u verantwoordelijk bent voor het IT Management binnen uw bedrijf, dan wilt u weten wat de voordelen zijn van het overstappen naar de cloud. Hieronder hebben wij een aantal voordelen voor u op een rij gezet:

 • Geen grote impact op bestaande IT-infrastructuur
 • Flexibel werken: makkelijk op- en afschalen van werkplekken
 • Grip op uw kosten: u betaald een vast bedrag per gebruiker per maand
 • Altijd up-to-date: geen omkijken naar updates, upgrades, beheer en beveiliging
 • Mogelijkheid tot verregaande integratie met andere oplossingen
 • 24/7 hulp en ondersteuning

Voordelen van werken in de cloud vanuit het oogpunt van gebruikers

Gebruikers die overgestapt zijn naar cloud applicaties, zullen ervaren wat een verademing dit is. De voordelen van werken in de cloud zijn bijna teveel om op te noemen. Hieronder hebben wij er een aantal voor u op een rijtje gezet:

 • Documenten worden sneller gevonden
 • Efficiëntie van werken stijgt
 • Productiviteit stijgt enorm
 • Samenwerken is een verademing
 • Op mobiele apparaten werken
 • Eenduidige en actuele informatie altijd voorhanden
 • Geïntegreerde back-up en beveiliging
 • Mail server met anti-spam oplossing
 • Altijd en overal kunnen werken

Realtime beschikbaarheid van informatie

Cloud computing stelt bedrijven in staat om alle relevante informatie op elke werklocatie eenduidig beschikbaar te maken, via meerdere devices. Relevante projectinformatie zoals bijvoorbeeld offertes, marketingplannen, verkoopkansen en aantekeningen zijn dan altijd binnen handbereik, voor elke medewerker, waar ook ter wereld.

 

Efficiënt werken voor meer productiviteit

Iedere medewerker kan, op basis van de aan hem of haar toegekende rechten en bevoegdheden, direct documenten raadplegen en daar bijvoorbeeld op- en aanmerkingen aan toevoegen. Met onze cloud oplossingen kunnen problemen op het gebied van tijdverlies en miscommunicatie definitief achter u worden gelaten.

 

Voldoende capaciteit voor opslag en verwerking

Om effectief samen te kunnen werken binnen teams en organisaties, biedt Power4ICT diverse oplossingen op het gebied van datamanagement en documentbeheer. Het probleem dat bestanden te groot zijn om te mailen of via een usb-stick moeten worden overgezet naar de computer van een collega, behoren hiermee tot de verleden tijd.

Vertrouwen

Sinds de opkomst van het internet in de jaren ‘90, zijn we daar bijzonder afhankelijk van geworden. We doen bijna alles via internet en als we even geen internetverbindingen hebben, dan is het huis of het kantoor te klein. Het altijd en overal beschikking hebben over een internetverbinding, is net zo vanzelfsprekend geworden als het hebben van elektriciteit.

Het overstappen naar de cloud wordt steeds meer geadopteerd. Zowel door onze bestaande klanten als nieuwe klanten. Wij zien met name steeds meer nieuwe bedrijven die gelijk starten met werken in de cloud. Zij hebben er geen enkele moeite mee om de afhankelijkheid naar een externe, gespecialiseerde partij, zoals Power4ICT te verleggen. Wij geven garanties af op het gebied van beschikbaarheid, capaciteit, kwaliteit en de beveiliging van informatie. Het apparaat waarmee informatie wordt opgevraagd is ondergeschikt en inwisselbaar geworden. Dit kan men op elk moment vervangen.

"Wij ondersteunen bedrijven dagelijks op weg naar hun volgende niveau."

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag snel op weg >
© Power4ICT | Development & Hosting by Topshelf Media ®
Top