Overal locatie-onafhankelijk werken: samenwerken in de cloud is de nieuwe standaard. Wij bieden diverse oplossing voor cloudwerken.

Cloud werkplek

Cloud werkplek: waarom overstappen naar werken in de cloud?

Als organisatie kun je de ontwikkelingen op het gebied van cloud computing niet negeren. Wij zien dat onze klanten nieuwe technologieën steeds sneller omarmen, waaronder werken in de cloud. Op deze pagina geven wij een gefundeerde onderbouwing voor een toekomstige overstap naar cloud computing.

Power4ICT biedt een breed scala aan innovatieve cloud oplossingen, met name gebaseerd op de betrouwbare Microsoft technologieën. De oplossing voor cloudwerken en samenwerken in de cloud is binnen handbereik: uw data altijd en overal toegankelijk voor iedereen die daar de rechten voor heeft.

Cloud werkplek: Power4ICT regelt dat u overal veilig en locatie-onafhankelijk kunt werken

Vandaag de dag willen onze klanten overal veilig kunnen werken, zowel thuis, op kantoor als onderweg, op elk apparaat, via WiFi en mobiel internet. Door het inrichten van een cloud werkomgeving ervaren zij de ongekende mogelijkheden en het gebruikersgemak die werken in de cloud opleveren. De ontwikkelingen op het gebied van Virtual Private Networks bieden de mogelijkheid om de internetverbinding overal te beveiligen.

Een ander groot voordeel van werken in de cloud is dat je gewoon kunt doorwerken aan jouw documenten op je mobiele apparaten, als je onderweg of op locatie bent. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding. Zo zet je ‘s ochtends in het openbaar vervoer nog even de puntjes op de i wat betreft een presentatie of voorstel.

Op dit moment zien wij dat veel bedrijven kiezen voor cloud-oplossingen op het gebied van data-opslag, hosting van applicaties en e-mail. Steeds meer klanten laten ons al hun diensten integreren en onderbrengen in een gecentraliseerde omgeving: de online werkplek.

Cloud werkplek
Cloud werkplek

De cloud werkplek: uw online werkomgeving

Op het gebied van cloud oplossingen en de cloud werkplek, zien wij op dit moment dat onze klanten het meest kiezen voor het hosten van applicaties, e-mail en opslag van documenten. Als belangrijkste voordeel van “de online werkplek” noemt men het locatie-onafhankelijk werken. Locatie-onafhankelijk werken heeft twee belangrijke voorwaarden: je moet een internetverbinding hebben wanneer dat nodig is en je zult je processen zo moeten inrichten dat je locatie-onafhankelijk kunt werken.

Wij zorgen er voor dat je onderweg en vanuit huis net zo veilig kunt werken als op kantoor. Uiteraard kun je ook gewoon doorwerken op je mobiele apparaten. Als je maar een internetverbinding hebt.

"Zakelijke apps voor de beveiliging en het beheer die u nodig hebt. Ervaar de voordelen van werken in de Cloud."

Realtime beschikbaarheid van informatie

Cloud computing stelt bedrijven in staat om alle relevante informatie op elke werklocatie eenduidig beschikbaar te maken, via meerdere devices. Relevante projectinformatie zoals bijvoorbeeld offertes, marketingplannen, verkoopkansen en aantekeningen zijn dan altijd binnen handbereik, voor elke medewerker, waar ook ter wereld.

 

Efficiënt werken voor meer productiviteit

Iedere medewerker kan, op basis van de aan hem of haar toegekende rechten en bevoegdheden, direct documenten raadplegen en daar bijvoorbeeld op- en aanmerkingen aan toevoegen. Met onze cloud oplossingen kunnen problemen op het gebied van tijdverlies en miscommunicatie definitief achter u worden gelaten.

 

Voldoende capaciteit voor opslag en verwerking

Om effectief samen te kunnen werken binnen teams en organisaties, biedt Power4ICT diverse oplossingen op het gebied van datamanagement en documentbeheer. Het probleem dat bestanden te groot zijn om te mailen of via een usb-stick moeten worden overgezet naar de computer van een collega, behoren hiermee tot de verleden tijd.

Met Power4ICT kunt u met vertrouwen werken in de cloud

Sinds de opkomst van het internet in de jaren ‘90, zijn we daar bijzonder afhankelijk van geworden. We doen bijna alles via internet en als we even geen internetverbindingen hebben, dan is het huis of het kantoor te klein. Het altijd en overal beschikking hebben over een internetverbinding, is net zo vanzelfsprekend geworden als het hebben van elektriciteit.

Het overstappen naar de cloud wordt steeds meer geadopteerd. Zowel door onze bestaande klanten als nieuwe klanten. Wij zien met name steeds meer nieuwe bedrijven die gelijk starten met werken in de cloud. Zij hebben er geen enkele moeite mee om de afhankelijkheid naar een externe, gespecialiseerde partij, zoals Power4ICT te verleggen. Wij geven garanties af op het gebied van beschikbaarheid, capaciteit, kwaliteit en de beveiliging van informatie. Het apparaat waarmee informatie wordt opgevraagd is ondergeschikt en inwisselbaar geworden. Dit kan men op elk moment vervangen.

"Wij ondersteunen bedrijven dagelijks op weg naar hun volgende niveau."

© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top