Systeembeheer van Power4ICT

Wij maken uw bedrijf meer wendbaar

Wij zijn ervan overtuigd dat een flexibele ICT Infrastructuur en cloud werkomgevingen een vereiste zijn om bedrijven wendbaar te maken en te houden in de steeds sneller veranderende markteconomie. Ons brede en innovatieve portfolio aan diensten op het gebied van systeembeheer stelt ons in staat om dat voor u te realiseren.

De meeste van onze klanten zijn MKB bedrijven. Voor elk Midden- en Kleinbedrijf is een goed functionerend bedrijfsnetwerk van levensbelang. Bovendien zijn bedrijven zich er in toenemende mate van bewust dat er veel winst te behalen valt door middel van de optimalisatie van automatisering.

Technologische innovaties volgen elkaar steeds sneller op. Zeker op het gebied van systeembeheer. Om voorop te blijven lopen in de markt en onze klanten optimaal te kunnen bedienen, volgen wij de ontwikkelingen op het gebied van Informatie & Communicatie Technologie (ICT) op de voet.

Onze systeembeheerders weten exact uit welke componenten een schaalbare IT infrastructuur of ICT infrastructuur moet bestaan, zoals server- en storagesystemen, actieve en passieve netwerkcomponenten en alle benodigde software om de IT Infrastructuur perfect te laten functioneren.

Power4ICT zorgt voor efficiënt systeembeheer

Als bedrijf moet u niet het risico willen lopen om afhankelijk te zijn van een slecht functionerend bedrijfsnetwerk. Een slecht functionerende ICT omgeving kan leiden tot het uitvallen van systemen of zelfs het verlies van belangrijke bedrijfsgegevens. U raakt dan van de regen in de drup. Het oplossen van dit soort problemen kost vaak veel tijd en dus geld.

Door te kiezen voor het outsourcen van IT taken aan Power4ICT zal de efficiëntie binnen uw bedrijf verhoogd worden. Dit leidt direct tot kostenbesparingen. Bovendien zal ook uw vermogen om te concurreren toenemen. Wij zorgen namelijk voor een optimale beschikbaarheid en beveiliging van de applicaties en uw bedrijfsgegevens: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Z

Implementatie

Z

Onderhoud

Z

Proactive monitoring

Z

Onsite en Remote

Z

Databeveiliging

Z

Cloud oplossingen

Werkplekbeheer

Een fijne werkplek is belangrijk voor de productiviteit van uw collega’s en werknemers. Daarnaast is het onderhouden, updaten en beveiligen een belangrijk onderdeel. Zijn al uw apparaten zoals computers, tablets, mobiele telefoons en cloudwerkomgeving up-to-date en altijd goed in gebruik?

Lees meer over het belang van werkplekbeheer.

Serverbeheer

Servers hebben een belangrijke rol binnen uw bedrijfsinfrastructuur. Wanneer een server niet goed onderhouden wordt kan dit gevolgen hebben voor uw organisatie en digitale werkprocessen. Wij monitoren real-time uw server en infrastructuur. 

Uw servers en werkprocessen zijn bij ons in goede handen! 

Belangrijke uitgangspunten bij het uitbesteden van uw systeembeheer

Als u op het punt staat om uw ICT-diensten uit te besteden, dan is dat vaak vanwege uw overtuiging dat u zich wilt kunnen richten op datgene waar u goed in bent. U wilt niet meer om hoeven kijken naar het up-to-date houden van alle software applicaties, antivirusprogramma’s en uw systeembeheer. U wilt het instellen van die programma’s op uw computers en het netwerk uitbesteden aan een partij die daarin gespecialiseerd is en die dat snel voor u realiseert. Of u wilt af van het maken van handmatige back-ups en het gebrek aan opslagruimte op uw systemen of problemen met uw e-maildiensten. U wilt dit overlaten aan een systeembeheerder die preventieve controles voor u uitvoert en zorgt voor preventief beheer van uw systemen.

Bij het ontwerpen en inrichten van uw ICT infrastructuur zorgen wij ervoor dat alles volledig schaalbaar is en geheel wordt afgestemd op uw wensen en behoeften. Schaalbaarheid, beheersbaarheid en toekomstbestendigheid staan hierbij centraal. Als uw bedrijf groeit of in piekperiodes behoefte heeft aan meer capaciteit, dan schalen wij uw diensten snel op. Het uitbesteden van bepaalde beheer- en onderhoudstaken kunt u met een gerust hart uitbesteden aan Power4ICT.

De 24 uurs economie vraagt om snel schakelen

Als u tijdelijk extra capaciteit nodig heeft, dan schalen wij onze cloudoplossingen razendsnel voor u op. Wij ontzorgen u volledig en zorgen voor een perfect georganiseerde werkplekomgeving in de cloud. De 24 uurs economie vraagt erom. U vraagt erom. Wij zijn er klaar voor om voor u aan de slag te gaan.

Binnen Power4ICT is zeer uitgebreide kennis en ervaring aanwezig op het gebied van automatisering als het gaat om het ontwerpen, samenstellen, implementeren en beheren van complexe IT infrastructuren. Wij weten als geen ander dat ondernemingen op zoek zijn naar efficiëntie verbeteringen, het automatiseren van processen, kostenbesparingen en het altijd en overal beschikbaar hebben van informatie en documenten. Tijdens het opzetten van uw ICT omgeving zijn deze aandachtspunten leidend voor ons.

Maak een persoonlijke afspraak

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen met systeembeheer. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
Uw privacy is voor ons belangrijk.

"Uitbesteden ICT taken vergroot uw wendbaarheid en concurrentievermogen."
Algemene voorwaarden | Privacy Statement   | Support
Top