MICROSOFT AZURE

Cloud architectuur
Neem contact op

Samenwerken met een Azure-partner

Maatwerk cloud architectuur met Microsoft Azure worden specifieke cloud behoeftes ontwikkeld. Microsoft biedt een Cloud platform wat extra invulling geeft aan uw cloudstrategieën. Veel bedrijven en organisaties werken inmiddels cloud-based echter zijn er steeds meer en vaker maatwerk oplossingen gewenst waar Microsoft Azure de ultieme uitkomst biedt.

Waarom Microsoft Azure?
  • Oneindig veel cloudservices
  • Ontwikkel je eigen (web)applicaties
  • Cloud gedreven servers en databases
  • Schaalbaar, flexibel en betaalbaar
  • Naadloze integratie en ingebouwde beveiliging
  • Betrouwbare en voordelige Cloudopslagoplossingen

Wat is Microsoft Azure?

Alles digitaal op één plek

Zakelijke uitdagingen komen tot concrete oplossingen Microsoft Azure is een set van diversen cloudoplossingen en cloudservices. Het voordeel van Azure is dat het toekomstbestendig is en kan blijven groeien en aanpassen op jouw organisatie. Je hebt de vrijheid om je zakelijke uitdagingen door te ontwikkelen in een IT-platform met een wereldwijd netwerk. Of we het nu hebben over Online werkomgevingen, Softwareoplossingen of andere hostedoplossingen Azure brengt je verder en helpt je daarbij.

Managed Azure

Wij bieden praktische diensten aan als het gaat over Microsoft Azure. Door je complete Microsoft Azure structuur in beheer te nemen bouwen we aan continuïteit en zorgen wij voor een veilige cloudstructuur. Met Managed Azure bouwen we aan een krachtig-cloudnetwerk en vervullen we de wensen van bedrijven met maatwerkoplossingen.

Migratie

Zorgvuldige migraties naar Azure

Ben je van plan om Microsoft Azure in te zetten? Power4ICT heeft vergaande kennis als het gaat om Microsoft Azure. Als Microsoft Certified Partner hebben wij de juiste erkenningen op zak om gedegen advies te geven en zogeloos migraties uit te voeren.

Bel ons gerust voor meer informatie of hulp

030 – 76 00 888

Vertrouw op Azure

Krachtige cloudservices

Azure Virtual Desktop

Combineer je Moderne werkplek met AVD en breid je werkomgeving uit met een cloudwerkomgeving. Azure Virtual Desktop biedt een veilige extern bureaublad- en applicatie-ervaring.  Je hebt overal toegang tot de gevirutualiseerde Windows 11 omgeving waar je op kunt vertrouwen op uitstekende performance en beveiliging. Deze omgeving is uitermate geschikt voor MKB en MKB+.

Windows 365®

Een software-as-a-service oplossing waarbij je gebruik maakt van cloud desktop technologie. Met deze oplossing log je veilig in op een persoonlijk ingerichte cloudomgeving. Vertrouw op Windows-ervaring vaanf elk apparaat. Windows 365 is uitermate geschikt voor zelfstandig ondernemers, kleine bedrijven en freelancers.

Microsoft 365®

Wanneer je reeds gebruik maakt van de Microsoft 365 Business oplossingen dan beschik je reeds over een goede basis om met Microsoft Azure te starten! Maak met EntraID gemakkelijk gebruikers, groepen en regels aan. Lees meer..

Start vandaag nog met Microsoft Azure

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen met Microsoft Azure. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
Uw privacy is voor ons belangrijk.

"Microsoft Azure start bij Power4ICT: ICT bedrijf in Utrecht"
Algemene voorwaarden | Privacy Statement   | Support
Top