ICT helpdesk

Bespaar tijd en frustratie en ervaar een échte helpdesk!

ICT HELPDESK

Steeds meer bedrijven zijn afhankelijk van IT en telecom. Als Managed Service Provider hebben wij één gezamelijk doel en dat is streven naar
een probleemloze werkomgeving. Dit doen we door alle apparaten, softwareprogramma’s en verbindingen up-to-date te houden en het behoeden van fouten en cyberaanvallen.

Toch kan het voorkomen dat een incident of vraag snel en vakkundig moet worden behandeld en dan is de bereikbaarheid van een professionele ICT Helpdesk meer dan welkom.

SOFTWARE

Profiteren van de efficiency van één aanspreekpunt? Wilt u tijd besparen door niet iedere keer contact op te moeten nemen met diverse leveranciers van de verschillende softwarepakketten die u binnen uw organisatie gebruikt? Wij kunnen de in gebruik zijnde softwaresystemen voor u inventariseren, zoals uw CRM-, HRM- en ERP-softwaresysteem en u volledig ontzorgen.

ADVIES

Wij denken graag – gevraagd en ongevraagd – met u mee als het gaat om het verhogen van de efficiëntie van uw bedrijfsprocessen en het voordeliger kunnen werken. Wilt u ook tijd besparen en uw administratie digitaliseren? Neem dan contact met ons op.

CONSULTANCY

Wij bieden zowel consultancy & advies op het gebied van automatisering, management tools en rapportages op bijvoorbeeld financieel vlak. Wilt u meer weten over de nieuwste mogelijkheden met betrekking tot kantoorautomatisering en werkplekbeheer of wenst u maatwerk managementadvies? Neem dan contact met ons op.

DETACHERING

Zoekt u tijdelijk mankracht op ICT- en automatiseringsgebied? Bij Power4ICT kunt u terecht voor tijdelijk personeel. Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van detachering of het tijdelijk inhuren van extra mankracht? Neem dan contact met ons op.

CLOUD SUPPORT

Wij leveren zowel technische- als functionele support.
Wij beseffen goed dat continuïteit voor uw bedrijf erg belangrijk is. Onze technische support is 24/7 beschikbaar!

HARDWARE

Zonder de juiste hardware en configuraties, zijn goede prestaties onmogelijk! Daarom leveren wij de juiste hardware en stellen deze goed voor u in, zodat u het maximaal mogelijke rendement uit uw investeringen haalt. Wij leveren de hardware, zorgen voor een turn-key installatie en onderhouden de hardwarecomponenten en randapparatuur voor u zodat u zich kunt concentreren op core business.

ICT Helpdesk: 24/7 bereikbaar

De ICT Helpdesk van Power4ICT staat klaar voor al uw technische problemen en vragen op het moment dat het nodig is. Wij zijn niet alleen tijdens de bekende kantoortijden bereikbaar: we zijn dat altijd. De ICT Helpdesk van Power4ICT weet als geen ander dat een probleem negen van de tien keer op een verkeerd moment komt. Omdat wij begrijpen dat u zo snel als mogelijk weer verder moet kunnen werken, kunt u op ons rekenen.

Prioriteit en direct hulp

Het is aan u als klant om te bepalen wat de urgentie is van het probleem. U kunt als gebruiker zelf het beste inschatten of u door een probleem uw werk niet meer kunt uitvoeren. Wij nemen iedere vraag en elk probleem serieus!

Wij laten onze klanten niet wachten. Wij kijken direct met u mee om het probleem te registreren. Onze servicedesk medewerkers lossen uw probleem zo snel mogelijk voor u op. Tijd is geld.

Maak een persoonlijke afspraak

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
Uw privacy is voor ons belangrijk.

"Bent u op zoek naar een gedreven ICT Helpdesk?"
Algemene voorwaarden | Privacy Statement   | Support
Top