REFERENTIES.

Op deze pagina treft u enkele testimonials aan van ICT Bureau Power4ICT. Als ICT dienstverlenend bedrijf is het vertrouwen van onze klanten en het vertrouwen in onze afspraken belangrijk. Hieronder vindt u een greep van onze waardevolle klanten en afnemers.

 


Werkpsycholoog Nederland B.V.

Power4ICT adviseert en helpt onze organisatie Werkpsycholoog Nederland BV met allerlei uitdagingen die wij als mkb-bedrijf op ICT vlak tegenkomen. Dat varieert van ons pakket voor mail en clouddiensten, aanschaf van nieuwe hardware, tot de veiligheid van onze systemen en de praktische zaken die wij als gebruikers tegenkomen (software instellingen, randapparatuur, installatie van Microsoft 365).
Ervaring is dat we altijd heel snel bij hen terecht kunnen en heel praktisch en hands-on geholpen worden. Scheelt ons een hoop gepieker en maakt dat wij lekker productief kunnen zijn. Het aanbevelen waard dus.

 

“Microsoft 365 Business, Werkplekbeheer en Managed EDR”

Wouter Vrooland

Werkpsycholoog Nederland B.V.

Financieel advies

Sinds maart 2023 beheert Power4ICT voor mij mijn zakelijke digitale omgeving. Naar grote tevredenheid kan ik wel zeggen. Het team staat klaar voor grote maar ook zeker voor kleine vragen op het gebied van ICT. Zoals vorige jaar toen ik thee over mijn laptop gooide, was ik binnen no time weer online. Maar ook kleine vragen over foutmeldingen en eventuele spam heb ik snel een antwoord en kan ik met een gerust hart verder.

Als kleine organisatie kan én wil ik me niet te veel bezig moeten houden met byber security, nieuwe updates en storingen. Daar heb ik namelijk niet te veel verstand van.

Dagelijks kan ik er op vertrouwen dat ik met de juiste versie van mijn programma’s aan de slag ben, dat mijn digitale omgeving beveiligd is en dat eventuele technische hulp onder handbereik is. Dat geeft mij rust zodat ik me volledig kan concentreren op mijn eigen vak.

Daarom zal ik Power4ICT van harte aanbevelen in mijn netwerk en ik hoop op een lange samenwerking.

 

“Moderne werkplek met Microsoft 365 Business”

Denise van den IJssel CFP®

van den IJssel Financieel Advies

Mediahouse – Studenten woningen

Ik heb Power4ICT ingeschakeld omdat ik veel uitval had van internet in mijn Media House complex, waar ik 20 studio’s verhuur aan mensen uit de media.

Ondanks het hoge internetabonnement werd het toch iets te veel voor de router van Ziggo. Het modem liep een paar keer per dag vast en hierdoor viel het internet dan ook regelmatig uit.

Dit kan uiteraard niet voor een gebouw waarin tientallen jongeren moeten kunnen werken en studeren.

Power4ICT heeft het netwerk onder handen genomen en heeft een nieuwe professionele router geplaatst, nieuwe switches en voor iedere kamer een Access Point. Al dit apparatuur is wél krachtig genoeg om het internet actief te houden. Iedere studio heeft nu zijn eigen wifi netwerk en er is één algemeen netwerk voor bijvoorbeeld de conciërge en overige gasten/bezoekers.

Doordat zowel het bekabelde als het draadloze netwerk nu voor iedere kamer apart is ingeregeld kan niemand meer bij elkaar op het netwerk en is alles veilig geregeld. Ook hebben wij met de nieuwe situatie geen uitval van de internetverbinding meer gehad.

Ik ben erg fijn geholpen, ik kreeg een zeer duidelijke uitleg die ik ook makkelijk kon begrijpen. Ook kan ik nu zelf inloggen op al het apparatuur en kan Power4ICT eventueel meekijken op afstand indien nodig.

Het was erg fijn dat Power4ICT alles in het weekend kon komen aansluiten en installeren. Door het goed voorbereide werk van Power4ICT liep alles op locatie vlekkeloos en door de aanpak van Power4ICT hebben de mensen in het complex nauwelijks uitval van het internet gehad die dag. Alles is goed te begrijpen en op voorhand goed getest.

Ik ben heel blij dat ik deze stap heb genomen en dat het netwerk nu optimaal werkt.

Wij hebben geen uitvallende verbinding meer en het werkt erg snel en stabiel.

Ook voor andere projecten zal ik Power4ICT zeker weer vragen. Hun professionaliteit, kwaliteit en flexibiliteit is een grote meerwaarde.

 

“Netwerkbeheer en optimaliseren wifi-netwerk”

Ronald Schilperoort

Mediahouse

Incasso- en Juridisch Adviesbureau Constant & Van den Heuvel

Sinds al weer vele jaren belt ons kantoor middels VoIP telefonie, zijn we 100 % paperless en werken we volledig “in the cloud”.

In onze bestaansgeschiedenis van 16 jaar werken we vanaf het prille begin met de software van Informa Europe BVBA uit België, waar ook ons complete boekhoudpakket en onze zogenaamde Dossieronline-module deel van uitmaken, Cicero genaamd.

Nu staat techniek voor niets en scheelt een goed werkend systeem vele Fte’s en volle dossierkasten met dikke papieren dossiers, maar zodra er ook maar een enkel schakeltje hapert heb je de poppen aan het dansen en dient er letterlijk direct teruggevallen te kunnen worden op een betrouwbare contractspartij.

Nu daar komt Power4ICT in beeld. Zij bestiert voor ons niet alleen onze Cloud omgeving, maar fungeert daarnaast als onze systeembeheerder en bemant de helpdesk waar het issues met Cicero betreft. De letterlijke kinken in de kabel voor wat betreft onze Cloud omgeving zijn op één hand te tellen, wat mij heugt is dat die problemen vrijwel direct werden verholpen, het is lang geleden en dat zegt genoeg.

Voor wat betreft het systeembeheer zijn we ook zeer recent nog prima bijgestaan door Power4ICT, niet enkel waar het de advisering betrof met betrekking tot nieuwe hardware, maar ook voor wat betreft een kantoorverhuizing en de overstap naar een andere internetprovider, met alle haken en ogen die daar aan vast zitten.

Dan de helpdesk-functie; daar waar er verhuisd wordt heeft men, hoe goed men de boel ook voorbereidt, te maken met kinderziekten, daar ontkom je simpelweg niet aan. “Vroeger stond het er zo”, “ik ben die button kwijt”, “Cicero doet niet meer wat ik wil”, de boel moet daarna altijd weer gefinetuned worden. De voorbije weken zijn er elke dag wel wat zaken geweest die aandacht behoefden en opgelost moesten worden. Steeds weer worden we dan door Power4ICT even rustig en geduldig geholpen, steeds weer wordt “even de computer overgenomen” en weer aan de praat gebracht en nooit, werkelijk nooit, komt het over alsof men geen zin heeft in weer zo’n leek die waarschijnlijk zelf debet is aan het gerommel. Daar komt bij dat het heel prettig is dat de systeembeheerder ook degene is die verstand heeft van de software waar je mee werkt. Niet alleen scheelt dat een schakel, maar problemen kunnen daardoor simpelweg eerder herleid worden.

Men is kundig, accuraat, snel en bovenal –en dat is heel belangrijk wanneer je 100% afhankelijk bent van je Cloud omgeving- altijd, maar dan ook altijd BEREIKBAAR, een verademing.

“Kortom, clouddiensten, systeembeheer, een helpdeskfunctie; ik ben zeer tevreden over Power4ICT.”

Jules Constant

Constant & Van den Heuvel BV

Power4ict heeft ons van a tot z ontzorgt bij de overgang naar de nieuwe Cloud omgeving. Problemen kennen ze niet, alleen oplossingen. Echt top. Na een inventarisatie van onze wensen kwam een passend aanbod met goede oplossingen. Voor zowel ICT als telefonie hebben we de overstap nu achter de rug en tot grote tevredenheid.! Zeker de knowhow die in huis is over ons  Simar pakket maakt de samenwerking erg prettig.

Johan Boswinkel

Aart van de Pol

Van der Schaft Culinair / Maarssen aan de kook

Power for ICT heeft ervoor gezorgd dat onze gasten en wijzelf gebruik kunnen maken van ons WiFi-netwerk. Middels een eenvoudige maar veilige manier kunnen al onze gasten gebruik maken van ons “gasten netwerk”.

De WiFi-specialisten hebben ervoor gezorgd dat het personeel gescheiden kan werken met een professionele oplossing. Dit om ervoor te zorgen dat wij altijd de bandbreedte krijgen die wij nodig hebben.

“Als restaurant- /kookstudiohouder merken wij dat het belangrijk is voor onze gasten om tijdens een workshop of etentje bereikbaar te zijn”.

“WiFi oplossing inclusief beheer en onderhoud”

Rik & Sandra van der Schaft

Horeca bedrijf Van der Schaft Culinair / Maarssen aan de kook

Inner-Aktie

Inner-Aktie is een bedrijf welke zorgdraagt voor mensen die het moeilijk hebben om hun draai te vinden in onze maatschappij. Inner-Aktie bestaat uit specialisten welke diversen ondersteunende trajecten aangaan om ervoor te zorgen dat iedereen zijn draai kan vinden in deze maatschappij.

Wij zijn in contact gekomen met Power4ICT omdat wij steeds meer de behoefte hadden om met elkaar samen te kunnen werken doormiddel van een gezamenlijke bestandsstructuur met elkaar te delen. Bijna voor ieder bedrijf is het steeds noodzakelijker om digitaal te kunnen werken en dus ook voor ons.

Wij hebben een fijn eerste gesprek gehad met Power4ICT waarbij onze wensen en behoeftes goed zijn besproken en geïnventariseerd. Nadien is alles op een juiste manier door hun opgezet en is alles verlopen volgens plan.

Momenteel maken wij gebruik van een Office 365 oplossing waarbij wij zowel de e-mail als onze bestanden kunnen raadplegen. Het werken in de cloud maakt het ook goed mogelijk om extern of thuis te kunnen werken wat voor ons werk ook noodzakelijk is.

Naast het leveren van de Office 365 oplossing zorgt Power4ICT er ook voor dat onze laptops beveiligd en onderhouden worden.

Inmiddels kunnen wij met een tevreden gevoel vooruit kijken met onze huidige ICT oplossing en worden wij 24/7 geholpen door de helpdesk.” En worden onze bestanden en complete Office 365 omgeving volledig geback-upt. Dit geeft een enorm veilig gevoel.

Inmiddels is ons kantoor ook voorzien van een Managed WiFi oplossing zodat wij altijd goed verbonden zijn met al onze apparaten en het internet.

“Inmiddels kunnen wij met een tevreden gevoel vooruit kijken met onze huidige ICT oplossing”

Shirley van den kolk

Inner-Aktie

De Schiedamse Molens Stichting

In oktober 2016 is onze stichting, De Schiedamse Molens, overgestapt op telefonie en internet via het glasvezelkabelnet. Power4ICT, en met name Dennis van Wankum, heeft ons in deze begeleid. De overgang is soepel verlopen, met geduld, flexibiliteit en kennis van zaken. We werden goed geïnformeerd. Er werd open gestaan voor alle vragen en Dennis was altijd bereikbaar. De service was vlot en er werd duidelijk vooraf een prijs berekend. Telefoon en internet werken prima en daar gaat het uiteindelijk natuurlijk om.

“Managed VoIP Telefonie incl. Werkplek beheer”

Annelies Sørensen

De Schiedamse Molens

Huisvesting – Nederland

Huisvesting NL faciliteert gemeubileerde woonruimte voor arbeidsmigranten. Internet is hierbij een zeer belangrijk issue. Hierdoor blijven de bewoners namelijk in contact met hun thuisfront. Voor een groot huisvestingsproject zochten wij een betrouwbare internetvoorziening die op zeer korte termijn gerealiseerd kon worden (2 weken). We vonden hierbij de juiste partner in Power4ICT. Binnen een week was alles geregeld en geïnstalleerd. De persoonlijke benadering van Power4ICT spreekt ons aan. Ze zitten dicht op de feiten en herinneren je zelf aan een nog niet opgelost ‘probleem’.  Het klantgerichte werken zorgt voor een betrouwbare band, waardoor wij onze beloften aan onze bewoners kunnen garanderen. Power4ICT helpt ons onze bewoners in uitmuntende huisvesting te voorzien.

 

“Nood internet via 4G technologie”

Jan van den Hardenberg

Huisvesting - Nederland

VW-ingredients

Power4ICT heeft ons geholpen met het opzetten van onze digitale werkplekken in de spreekwoordelijke “cloud”.
Wat meteen opvalt aan de producten en diensten die men levert is dat ze weten waar ze het over hebben en van uitstekende kwaliteit zijn.

Het team zorgt ervoor dat ons bedrijf bereikbaar is en veilig kan werken.

Als internationaal bedrijf zijn wij veel op reis en hebben wij regelmatig hulp op afstand nodig en welk probleem we ook hadden, Power4ICT heeft het binnen zeer korte tijd opgelost en verholpen.

Gepaard met een uitstekende bereikbaarheid en servicegerichte helpdesk zijn wij super tevreden over Power4ICT.

“Clouddiensten, hulp op afstand, servicegerichte helpdesk” Lars Verhoef

VW-ingredients

Natriche

Natriche is een internationaal supplementen merk waarbij onze mensen geregeld op reis zijn in het buitenland.

De missie van Natriche is om consumenten een supplement aan te bieden met een uitstekende kwaliteit, makkelijk in te nemen maar bovenal een uitstekende werking en effectiviteit daar waar onze gezondheid wordt bedreigd door (lucht)vervuiling, Suikerziekte, Hart en vaatziekte en Obesitas.

Power4ICT zorgt voor onze telefonie, online werkplekken en beveiliging. Wij hebben onder andere via Power4ICT in 2018 de stap gemaakt om te gaan bellen via het internet.
Dit heeft ervoor gezorgd dat wij overal de telefoon kunnen beantwoorden door middel van een slimme app via de smartphone daarnaast zijn onze telefoon kosten ook nog eens met 30% verminderd.

Daarnaast heeft Power4ICT ervoor gezorgd dat ons netwerk en wifi goed werkt.
En wanneer wij een probleem of een vraag hebben staat er meteen iemand ons vriendelijk te woord en verhelpt het probleem snel en adequaat.

” Telefonie, VoIP, online werkplek, beveiliging, wifi “

Natriche

Kaldenbach Grafische producties

Power4ICT is op mijn pad gekomen omdat ik zocht naar een betrouwbare partner voor mijn systemen. Wij zijn een klein grafisch servicebureau en krijgen dezelfde positieve behandeling als een groot bedrijf. Het is voor ons van groot belang dat de systemen foutloos draaien en gelukkig zijn de mensen van Power4ICT altijd bereid om in te springen, zowel mét als zonder afspraak en 24/7.

Het is plezierig om te ervaren dat wanneer er calamiteiten ontstaan, deze zonder problemen opgelost worden. Tevens heeft Power4ICT op een juiste manier geadviseerd bij de aanschaf van nieuwe computers en zorgen zij voor een dagelijkse back-up, zodat onze productie altijd doorgang vindt. De prijs/kwaliteit verhouding is prima. Vooral omdat de service ver boven het normale uitstijgt. Wij zullen ze dan ook altijd bij onze relaties aanbevelen.

“Werkplekbeheer incl. Managed Anti-virus en- online back-up”

Antoine Kaldenbach

Kaldenbach Grafische producties

Pelster’s Handelsonderneming B.V.

Pelster promotions en automotive is u van dienst met alles wat promotie materialen betreft. Uw logo of bericht op een artikel wordt binnen no-time voor u geregeld.

Power4ICT heeft snel ingespeeld op onze behoefte voor de overstap van ISDN naar VOIP telefonie. Daarnaast hebben ze gelijk ons hele ICT in beheer genomen wat ons de mogelijkheid geeft om te focussen op de zaken waar wij goed in zijn. Daarnaast zijn we zeker van goede ondersteuning en monitoring wat onze ICT betreft.

“VoIP Telefonie en ICT-beheer compleet” Willem-Jan Geesink

Pelster's Handelsonderneming B.V.

Dok88 voor al uw vaarplezier

Met ons nautisch servicebedrijf zijn wij al ruim 5 jaar klant bij Power4ICT. Zij ontzorgen voor ons bedrijf al het ICT en systeembeheer. Van het leveren van voor-geïnstalleerde pc’s tot het verzorgen van de telefoonabonnementen via de VOIP. De medewerkers bij Power4ICT zijn zeer vakbekwaam en altijd oplossingsgericht. Wat ze beloven wordt a la minute in gang gezet. Kortom: een bedrijf waarmee je samen de (digitale) toekomst in kunt.

“Werkplekbeheer incl. Managed Anti-Virus”

Esli Njiokiktjien

Dok88

Dierenartspraktijk Breukelen – Sterkliniek

Wij werken nu alweer een aantal jaar prettig samen met Power4ICT. Dankzij hen hebben wij geen omkijken meer naar onze ICT. Ze hebben ons van een traditionele serveromgeving omgezet naar Office 365 in the Cloud. De afspraken worden nagekomen, korte lijnen en snelle service!

“Netwerkbeheer en- Werkplekbeheer met Online Back-up, Office 365 en Managed Antivirus”

Camille Voorneveld

Directeur/eigenaar Dierenartsenpraktijk Breukelen - Sterkliniek, Dierenartspraktijk Breukelen - Sterkliniek

Claimingo B.V.

Claimingo is een juridisch bedrijf welke uw zaken behartigd bij het vertragen of missen van uw vlucht. Zij ondersteunen u bij het claimen van uw schade tijdens uw reis.

Overnemen van de VoIP telefonie hosting verliep snel en alles is blijven werken zoals het was.

Wij zijn erg blij met de telefonie en helpdesk diensten van Power4ICT.

 ” Hosted VoIP telefonie”

Clint Schmidt

Claimingo B.V.

Maak een persoonlijke afspraak

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak

© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top