REFERENTIES ICT BEDRIJF POWER4ICT

Referenties ICT Bedrijf: op deze pagina treft u enkele testimonials aan van ICT Bureau Power4ICT.

referenties ict bedrijf power4ict maarssen utrecht

Referentie Eldacom

Wij zijn sinds maart 2016 klant bij Power4ICT en zijn hier zeer tevreden over. Uitstekende support en altijd bereikbaar. De migratie van onze oude server naar de Cloud omgeving ging met succes en onze persoonlijke accounts waren snel gebruiksklaar. Top gedaan. Als u twijfelt om over te stappen naar een Clouddienst, hoeft u maar één naam te onthouden: Power4ICT. Referenties ICT Bedrijf

David Blom

Eldacom

Referentie De Schiedamse Molens

In oktober 2016 is onze stichting, De Schiedamse Molens, overgestapt op telefonie en internet via het glasvezelkabelnet. Power4ICT, en met name Dennis van Wankum, heeft ons in deze begeleid. De overgang is soepel verlopen, met geduld, flexibiliteit en kennis van zaken. We werden goed geïnformeerd. Er werd open gestaan voor alle vragen en Dennis was altijd bereikbaar. De service was vlot en er werd duidelijk vooraf een prijs berekend. Telefoon en internet werken prima en daar gaat het uiteindelijk natuurlijk om.

Annelies Sørensen

De Schiedamse Molens

Referentie Dierenartspraktijk Breukelen – Sterkliniek

Wij werken nu alweer een aantal jaar prettig samen met Power4ICT. Dankzij hen hebben wij geen omkijken meer naar onze ICT. Ze hebben ons van een traditionele serveromgeving omgezet naar Office 365 in the Cloud. De afspraken worden nagekomen, korte lijnen en snelle service!

Camille Voorneveld

Directeur/eigenaar Dierenartsenpraktijk Breukelen - Sterkliniek, Dierenartspraktijk Breukelen - Sterkliniek

Referentie Dok88

Met ons nautisch servicebedrijf zijn wij al ruim 5 jaar klant bij Power4ICT. Zij ontzorgen voor ons bedrijf al het ICT en systeembeheer. Van het leveren van voor-geïnstalleerde pc’s tot het verzorgen van de telefoonabonnementen via de VOIP. De medewerkers bij Power4ICT zijn zeer vakbekwaam en altijd oplossingsgericht. Wat ze beloven wordt a la minute in gang gezet. Kortom: een bedrijf waarmee je samen de (digitale) toekomst in kunt.

Esli Njiokiktjien

Dok88

Referentie Kaldenbach Grafische producties

Power4ICT is op mijn pad gekomen omdat ik zocht naar een betrouwbare partner voor mijn systemen. Wij zijn een klein grafisch servicebureau en krijgen dezelfde positieve behandeling als een groot bedrijf. Het is voor ons van groot belang dat de systemen foutloos draaien en gelukkig zijn de mensen van Power4ICT altijd bereid om in te springen, zowel mét als zonder afspraak en 24/7. Het is plezierig om te ervaren dat wanneer er calamiteiten ontstaan, deze zonder problemen opgelost worden. Tevens heeft Power4ICT op een juiste manier geadviseerd bij de aanschaf van nieuwe computers en zorgen zij voor een dagelijkse back-up, zodat onze productie altijd doorgang vindt. De prijs/kwaliteit verhouding is prima. Vooral omdat de service ver boven het normale uitstijgt. Wij zullen ze dan ook altijd bij onze relaties aanbevelen.

Antoine Kaldenbach

Kaldenbach Grafische producties

Referentie De Cijfer Company

Ons gereedschap is een computersysteem met computerprogramma’s. Goed gereedschap is het halve werk, want De Cijfer Company werkt in een veilige, stabiele en snelle digitale werkomgeving onder supervisie van Power4ICT. Bij het opzetten van ons zakelijk netwerk begeleidt en ontzorgt Power4ICT De Cijfer Company pro-actief, professioneel en op een adequate wijze. Als wij met updates toch problemen hebben dan staat Power4ICT direct voor ons klaar. Wij kunnen 24/7 en over de gehele wereld werken, waarbij back-ups automatisch verzorgd worden. Power4ICT biedt eerlijke service met een no-nonsense mentaliteit. Power4ICT denkt met u mee!

Rob Nolen

Directeur, De Cijfer Company

© Power4ICT | Development & Hosting by Topshelf Media ®
Top