REFERENTIES.

Op deze pagina treft u enkele testimonials aan van ICT Bureau Power4ICT. Als ICT dienstverlenend bedrijf is het vertrouwen van onze klanten en het vertrouwen in onze afspraken belangrijk. Hieronder vindt u een greep van onze waardevolle klanten en afnemers.

 


 

Van der Schaft Culinair / Maarssen aan de kook

Power for ICT heeft ervoor gezorgd dat onze gasten en wijzelf gebruik kunnen maken van ons WiFi-netwerk. Middels een eenvoudige maar veilige manier kunnen al onze gasten gebruik maken van ons “gasten netwerk”.

De WiFi-specialisten hebben ervoor gezorgd dat het personeel gescheiden kan werken met een professionele oplossing. Dit om ervoor te zorgen dat wij altijd de bandbreedte krijgen die wij nodig hebben.

“Als restaurant- /kookstudiohouder merken wij dat het belangrijk is voor onze gasten om tijdens een workshop of etentje bereikbaar te zijn”.

“WiFi oplossing inclusief beheer en onderhoud”

Rik & Sandra van der Schaft

Horeca bedrijf Van der Schaft Culinair / Maarssen aan de kook

Eldacom Elektrotechniek

Wij zijn sinds maart 2016 klant bij Power4ICT en zijn hier zeer tevreden over. Uitstekende support en altijd bereikbaar. De migratie van onze oude server naar de Cloud omgeving ging met succes en onze persoonlijke accounts waren snel gebruiksklaar. Top gedaan. Als u twijfelt om over te stappen naar een Clouddienst, hoeft u maar één naam te onthouden: Power4ICT.

“Online Cloud werkplek met volledig beheer”

David Blom

Eldacom

De Schiedamse Molens Stichting

In oktober 2016 is onze stichting, De Schiedamse Molens, overgestapt op telefonie en internet via het glasvezelkabelnet. Power4ICT, en met name Dennis van Wankum, heeft ons in deze begeleid. De overgang is soepel verlopen, met geduld, flexibiliteit en kennis van zaken. We werden goed geïnformeerd. Er werd open gestaan voor alle vragen en Dennis was altijd bereikbaar. De service was vlot en er werd duidelijk vooraf een prijs berekend. Telefoon en internet werken prima en daar gaat het uiteindelijk natuurlijk om.

“Managed VoIP Telefonie incl. Werkplek beheer”

Annelies Sørensen

De Schiedamse Molens

Kaldenbach Grafische producties

Power4ICT is op mijn pad gekomen omdat ik zocht naar een betrouwbare partner voor mijn systemen. Wij zijn een klein grafisch servicebureau en krijgen dezelfde positieve behandeling als een groot bedrijf. Het is voor ons van groot belang dat de systemen foutloos draaien en gelukkig zijn de mensen van Power4ICT altijd bereid om in te springen, zowel mét als zonder afspraak en 24/7. Het is plezierig om te ervaren dat wanneer er calamiteiten ontstaan, deze zonder problemen opgelost worden. Tevens heeft Power4ICT op een juiste manier geadviseerd bij de aanschaf van nieuwe computers en zorgen zij voor een dagelijkse back-up, zodat onze productie altijd doorgang vindt. De prijs/kwaliteit verhouding is prima. Vooral omdat de service ver boven het normale uitstijgt. Wij zullen ze dan ook altijd bij onze relaties aanbevelen.

“Werkplekbeheer incl. Managed Anti-virus en- online back-up”

Antoine Kaldenbach

Kaldenbach Grafische producties

Dok88 voor al uw vaarplezier

Met ons nautisch servicebedrijf zijn wij al ruim 5 jaar klant bij Power4ICT. Zij ontzorgen voor ons bedrijf al het ICT en systeembeheer. Van het leveren van voor-geïnstalleerde pc’s tot het verzorgen van de telefoonabonnementen via de VOIP. De medewerkers bij Power4ICT zijn zeer vakbekwaam en altijd oplossingsgericht. Wat ze beloven wordt a la minute in gang gezet. Kortom: een bedrijf waarmee je samen de (digitale) toekomst in kunt.

“Werkplekbeheer incl. Managed Anti-Virus”

Esli Njiokiktjien

Dok88

Dierenartspraktijk Breukelen – Sterkliniek

Wij werken nu alweer een aantal jaar prettig samen met Power4ICT. Dankzij hen hebben wij geen omkijken meer naar onze ICT. Ze hebben ons van een traditionele serveromgeving omgezet naar Office 365 in the Cloud. De afspraken worden nagekomen, korte lijnen en snelle service!

“Netwerkbeheer en- Werkplekbeheer met Online Back-up, Office 365 en Managed Antivirus”

Camille Voorneveld

Directeur/eigenaar Dierenartsenpraktijk Breukelen - Sterkliniek, Dierenartspraktijk Breukelen - Sterkliniek

Incasso- en Juridisch Adviesbureau Constant & Van den Heuvel

Sinds al weer vele jaren belt ons kantoor middels VoIP telefonie, zijn we 100 % paperless en werken we volledig “in the cloud”.

In onze bestaansgeschiedenis van 16 jaar werken we vanaf het prille begin met de software van Informa Europe BVBA uit België, waar ook ons complete boekhoudpakket en onze zogenaamde Dossieronline-module deel van uitmaken, Cicero genaamd.

Nu staat techniek voor niets en scheelt een goed werkend systeem vele Fte’s en volle dossierkasten met dikke papieren dossiers, maar zodra er ook maar een enkel schakeltje hapert heb je de poppen aan het dansen en dient er letterlijk direct teruggevallen te kunnen worden op een betrouwbare contractspartij.

Nu daar komt Power4ICT in beeld. Zij bestiert voor ons niet alleen onze Cloud omgeving, maar fungeert daarnaast als onze systeembeheerder en bemant de helpdesk waar het issues met Cicero betreft. De letterlijke kinken in de kabel voor wat betreft onze Cloud omgeving zijn op één hand te tellen, wat mij heugt is dat die problemen vrijwel direct werden verholpen, het is lang geleden en dat zegt genoeg.

Voor wat betreft het systeembeheer zijn we ook zeer recent nog prima bijgestaan door Power4ICT, niet enkel waar het de advisering betrof met betrekking tot nieuwe hardware, maar ook voor wat betreft een kantoorverhuizing en de overstap naar een andere internetprovider, met alle haken en ogen die daar aan vast zitten.

Dan de helpdesk-functie; daar waar er verhuisd wordt heeft men, hoe goed men de boel ook voorbereidt, te maken met kinderziekten, daar ontkom je simpelweg niet aan. “Vroeger stond het er zo”, “ik ben die button kwijt”, “Cicero doet niet meer wat ik wil”, de boel moet daarna altijd weer gefinetuned worden. De voorbije weken zijn er elke dag wel wat zaken geweest die aandacht behoefden en opgelost moesten worden. Steeds weer worden we dan door Power4ICT even rustig en geduldig geholpen, steeds weer wordt “even de computer overgenomen” en weer aan de praat gebracht en nooit, werkelijk nooit, komt het over alsof men geen zin heeft in weer zo’n leek die waarschijnlijk zelf debet is aan het gerommel. Daar komt bij dat het heel prettig is dat de systeembeheerder ook degene is die verstand heeft van de software waar je mee werkt. Niet alleen scheelt dat een schakel, maar problemen kunnen daardoor simpelweg eerder herleid worden.

Men is kundig, accuraat, snel en bovenal –en dat is heel belangrijk wanneer je 100% afhankelijk bent van je Cloud omgeving- altijd, maar dan ook altijd BEREIKBAAR, een verademing.

“Kortom, clouddiensten, systeembeheer, een helpdeskfunctie; ik ben zeer tevreden over Power4ICT.” Jules Constant

Constant & Van den Heuvel BV

Geïnteresseerd in een samenwerking?

© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top