Internetverbindingen zijn steeds belangrijker geworden

Bedrijven zijn steeds afhankelijker geworden van internet. De internetverbinding loopt als een rode draad door de organisatie heen. Dit komt doordat we steeds vaker online werken en bellen via het internet. Het wegvallen van de internetverbinding heeft dus direct consequenties voor de productiviteit en communicatie. Ervaar de kracht van één aanspreekpunt.

Ga voor glasvezel internet

MKB Nederland stapt massaal over op glasvezel! Op veel plaatsen is het tegenwoordig mogelijk om glasvezel internet aan te sluiten. Met de komst van glasvezel internet kunt u rekenen op een betrouwbare internetverbinding waar gegarandeerde snelheden worden behaald. Wij bekijken graag met u de mogelijkheden.

Glasvezel internet

 

Wij leveren super snelle glasvezelverbindingen waarmee we uitstekende en gegarandeerde internetsnelheden kunnen behalen. Moderne connectiviteit vraagt om snel en betrouwbaar glasvezel internet.

DSL verbindingen

 

Een VDSL, BVDSL of SDSL verbinding behoord nog altijd tot de mogelijkheden mochten wij geen glasvezel kunnen leveren op uw adres. Wij gebruiken deze internetverbindingen ook voor VoIP telefonie oplossingen of als duo WAN oplossing.

Noodinternet

 

Draadloze internetoplossingen tijdelijk of voor onderweg. Op locatie werken met uitstekend signaal en snelheid met hulp van het mobielinternet (4G of 5G) of gewoon een goede WiFi oplossing bij u op kantoor.

Internetbeveiliging

 

Veiligheid boven alles, wij creëren veilige internetoplossingen voorzien van een firewall. Weer cybercriminelen buiten uw bedrijfsnetwerk of werk middels een versleutelde VPN verbinding op afstand.

Stabiel en snel internet: steeds essentiëler

Wij begrijpen dat voor u als ondernemer uw internetverbinding steeds belangrijker is geworden. Of het nu om een kleine organisatie gaat of om een grote organisatie met meerdere vestigingen, wij hebben hiervoor de beste oplossingen. Online werken is inmiddels niet meer weg te denken in het bedrijfswezen. Bent u opzoek naar een ICT partner die een breed scala aan producten en diensten kan leveren, en waarbij u het voordeel heeft om 24x7 één aanspreekpunt te hebben? Dan bent u bij Power4ICT uiteraard aan het juiste adres. Wij leveren stabiele, snelle en veilige internetverbindingen voorzien van de beste netwerkapparaten en oplossingen.

Heeft u behoefte aan meer snelheid en stabiliteit dan komen wij vrijblijvend langs om uw behoeftes te bespreken.

Inventarisatie internet

Als IT bedrijf met vele honderden klanten weten wij hoe essentieel een goede IT-infrastructuur is voor uw organisatie en dus ook de snelheid en stabiliteit van uw internetverbinding. Iedere organisatie heeft eigen en specifieke werkprocessen wanneer wij het hebben over het gebruik van internet. Daarom is een inventarisatie van belang waarbij wij eerst willen weten hoeveel medewerkers en apparaten er gebruik maken van het internet en of er bijvoorbeeld gebruik wordt gemaakt van o.a. ; onlineapplicaties, cloudoplossingen, VoIP telefonie of andere online diensten en datastromen.

Z

Voorstel

Na het inventarisatieproces gaan onze internetspecialisten een internetplan opstellen. In dit plan houden wij rekening met een aantal essentiële onderdelen; type internetverbinding, uploadsnelheid, downloadsnelheid, wireless werken, beveiliging en kabel en- hardwarebenodigdheden. Op basis van deze behoeftes maken wij een transparante prijsopgave voor u op.

Wanneer uw bedrijf afhankelijk is van internet voegen wij een back-up internetverbinding toe welke via het mobiele 5G netwerk zal verbinden.

Oplevering

Nadat u tevreden bent met de door ons opgestelde plan van aanpak maakt één van onze monteurs een afspraak met u om de internetverbinding op te leveren. Power4ICT weet als geen ander dat steeds meer organisaties afhankelijker worden van het internet en daarom zijn wij ook bereid om buitenwerktijd uw internetverbinding op te leveren zodat uw productiviteit kan blijven doorgaan.
Online blijven is uiteraard ook mogelijk doordat wij een tijdelijke internetverbinding kunnen plaatsen en wij tijdens werktijd onze werkzaamheden kunnen uitvoeren. Dit realiseren wij doormidden van een 4G internetmodem waarmee wij instaat zijn gebruik te kunnen maken van een 4G mobielnetwerk.

Ga voor alles in één

 

Televisie kijken of narrowcasting behoord uiteraard tot de mogelijkheden. Presenteer informatie op een televisiescherm in de wachtruimte of in uw winkel. Of speel gemakkelijk een video of presentatie af.

Maak een persoonlijke afspraak

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak

"Zakelijk internet nodig? Power4ICT regelt het voor u"

© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top