Wifi7

Hét snelste draadloosnetwerk op dit moment

Draadloos werken was nog nooit zo stabiel, veilig en betrouwbaar!

Neem contact op
Met de vernieuwde Wifi7® technologie worden draadloze verbindingen nog sneller dan zijn voorgangers. Met de nieuwste generatie draadloze netwerktechnologie die is ontwikkeld om te voldoen aan de groeiende eisen van moderne connectiviteit. De manier waarop we verbonden zijn met het internet is aan het transformeren. Met Wifi7 zijn er nieuwe mogelijkheden voor innovatie en groei in verschillende sectoren.  Ultrasnelle Snelheden – Wifi7 zal nog hogere overdrachtssnelheden bieden dan voorgaande standaarden, waardoor het mogelijk wordt om enorme hoeveelheden gegevens draadloos in korte tijd te verzenden en te ontvangen. Met een lage latentie zullen apparaten in staat zijn sneller te reageren.

Waarom?

Wifi 7
Ultra snelheden tot wel 5.8 Gbps
Verbeterde beveiliging en versleuteling
Uitstekend signaal in ieder hoekje
Verbeterde gebruikerservaring
Toekomstbestendig en duurzaam
Lage latentie
'

Wat is Managed Wifi?

Om ervoor te zorgen dat uw accesspoints en wifiapparaten goed blijven functioneren nemen wij beheer over deze apparaten. Wij zorgen er tevens voor dat wijzigingen en updates gemakkelijk en snel doorgevoerd kunnen worden.
'

Gasten netwerk

Ook met Wifi7 is het mogelijk om een gastennetwerk aan te maken. Wij zorgen er altijd voor dat deze gescheiden is van uw eigen netwerk. Zo voorkomen we overbelasting op uw internet of netwerk en creëren we een veilig netwerkplan.
'

Wat wij voor u doen?

Uw bedrijfsnetwerk proactief beheren en realtime monitoren. De status bewaken. Reageren- en rapporteren. Meedenken en- ondersteunen. Adviseren. Beveiligen en ondersteunen.  U kunt rekenen op 24/7 bereikbaarheid!
'

Het gaat om de bedrijfscontinuïteit

U kunt een uitval niet veroorloven. Na een aantal uren raakt u omzet kwijt. Na een aantal dagen raakt u klanten kwijt. Na een aantal weken raakt u uw hele toekomst kwijt. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ubiquiti UniFi™

Met Ubiquiti UniFi networks maken wij het mogelijk uw netwerk veilig en up-to-date te houden

Top klasse Wifi met Ubiquiti UniFi™ Bij Power4ICT zijn we altijd opzoek naar de juiste oplossingen zeker wanneer het gaat over wifinetwerken. Met die reden kiezen wij bewust voor de netwerkoplossingen van Ubiquiti UniFi.  Alle netwerkapparten zijn 100% managed wat inhoud dat wij proactief uw Wifi en netwerkapparaten kunnen updaten, aanpassen en updaten. Zo maken wij het mogelijk om uw bedrijfsnetwerk veilig en beheersbaar te maken.

Ontspan

en laat uw Managed Service Provider uw wifi-netwerk up-to-date houden!
Voorkom dat u zonder internet of Wifi komt te zitten met Wifi 7.

Vraag een gratis gesprek aan

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
Uw privacy is voor ons belangrijk.

"Uw ICT en beveiliging met een gerust hart uitbesteden."
Algemene voorwaarden | Privacy Statement   | Support
Top