E-mailbeveiliging

Ruim 94% van de cyberaanvallen komen via e-mail
 
Neem contact op
MKB steeds vaker het doelwit van cyberaanvallen per mail
 

%

toename cyberaanvallen in 2023

%

staakte de werkzaamheden voorgoed

Mythe

Mijn bedrijf is geen doelwit

 

Mijn bedrijf loopt geen risico want het is veel te klein, en er valt voor hackers weinig te halen. Wist je dat bijna 1 op de 4 bedrijven slachtoffer zijn geworden van ransomeware en e-mailfraude?

'

Waarom e-mailbeveiliging?

Steeds vaker worden bedrijven overspoeld met spam en phishing e-mails. Cybercriminelen proberen via deze weg gevoelige bedrijfsgegevens te bemachtigen zoals logingegevens, bestanden of data gijzeling. Daarnaast verplichten grote mailplatformen zoals G-mail, Yahoo en Outlook.com dat de afzender alle beveiligingsvoorwaarden op orde heeft.
'

E-mailfraude voorkomen

Met onze geavanceerde e-mailbeveiligingtools verkleinen wij op grote schaal de kans op e-mailfraude, phishing en SPAM. Al het in en uitgaande e-mailverkeer wordt eerst gecontroleerd op verdachtheden alvorens deze afgeleverd wordt in je postvak in. Zo helpt het AI-gedreven systeem ervoor dat het risico op e-mailfraude maximaal wordt verkleind.
'

Wat wij voor u doen?

Uw e-mailplatform proactief beheren. Realtime monitoren. De status bewaken. Reageren- en rapporteren. Meedenken. Adviseren. Trainen en kennis verbreden. Beveiliging zonder gedoe.
'

Het gaat om de bedrijfscontinuïteit

U kunt een uitval niet veroorloven. Na een aantal uren raakt u omzet kwijt. Na een aantal dagen raakt u klanten kwijt. Na een aantal weken raakt u uw hele toekomst kwijt. Een beveiligingsevaluatie uitvoeren?

Acronis Cyber Protect™

Hét geavanceerde e-mailbeveiliging platform om uw hele organisatie te beschermen.

Top klasse e-mail bescherming met Acronis™ Bij Power4ICT zijn we altijd opzoek naar de juiste oplossingen zeker wanneer het gaat over cybersecurity. Met die reden kiezen wij voor de e-mail bescherming van Acronis. Dit cybersecurityproduct richt zich real-time op  e-mail bescherming. De software maakt slim gebruik van Artifical Intelligence technologie om beveiligingsrisico’s via e-mail snel te kunnen lokaliseren en daar direct actie op te ondernemen. Alle mailboxen binnen de organisaties worden beschermd.

E-mailbeveiliging bij Power4ICT is volledig managed. Dit houdt in dat wij realtime de status van de dienst kunnen uitlezen en direct op de hoogte zijn wanneer zich iets voordoet op uw e-mailplatform of mailbox.

E-mailbeveiliging voor: Microsoft 365®, Microsoft Exchange®, Google Workspace®

Start met E-mailbeveiliging

 

E-mailbedreigingen zijn steeds geavanceerder geworden, waardoor organisaties robuuste systemen voor e-mailbeveiliging moeten implementeren om hun gegevens, reputatie en winst te beschermen.

N

Anti-SPAM

Ben je klaar met sluikreclame en SPAM? Onze E-mail Security diensten en security gateways beheren en filteren al het inkomende en uitgaande e-mailverkeer.
N

Anti-Virus

Een bijlage of hyperlink kan voorzien zijn van een virus. Door deze te openen  riskeer je een malware of ransomeware bedreiging. Bescherm je bedrijf of merk.
N

Anti-Phishing

Phishing is in de praktijk een aanvaller die zich voordoet als iemand die je kent of een organisatie die je vertrouwd. Om zo slachtoffers te verleiden aanmeldgegevens of andere gevoelige gegevens prijs te geven. Voorkom Phishing
N

Identiteitsbescherming

Voorkomt imitatie.
Bescherm je bedrijf of merk door te voorkomen dat er vanuit jouw e-maildomein mails worden verstuurd door kwaadwillige. Met e-mailbeveiliging houden we de regie in handen van je bedrijfsidentiteit of merk.

Ontspan

en laat uw Managed Service Provider uw e-mailverkeer beschermen
 

Voorkom dat u IT-professionals moet inhuren en krijg toegang tot de nieuwste innovaties. Wij maken u niet bang maar wel bewust, start vandaag nog met een vrijblijvende beveiligingscheck.

Bestel E-mailbeveiliging

“ Bescherm uw e-mail nog beter tegen Spam, Phishing, Virus bedreigingen en reclame ”

Inbegrepen services

Preventie voor inkomend e-mailverkeer

Preventie voor uitgaand e-mailverkeer

Spamfiltering

Anti Phishing + antivirus

Management en beheer door onze Security specialisten

 3,-/ per mailbox/maand

Vraag hier direct uw E-mail Security aan

Vraag nu een gratis beveiligingscheck aan

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak

"Uw ICT en beveiliging met een gerust hart uitbesteden."
 
© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top