TEAMLEADER CRM

Geef je papierwerk uit handen met makkelijke bedrijfssoftware
Neem contact op

CRM, facturen, offertes en projecten in één tool

Met Teamleader CRM heb je goud in handen door de krachtige functies vind je alle informatie en communicatie van je klanten en relaties op één plek terug.

Je maakt offertes en facturen in een handomdraai en krijgt grip op alle digitale taken die binnen je organisatie spelen.

Power4ICT is zowel implementatie partner als erkend reseller van Teamleader. Door zelf Teamleader Focus proactief te gebruiken weten wij precies hoe je alles eruit haalt.

Waarom Teamleader?
  •  Krijg meer gedaan in korte tijd
  •  Zet offertes snel om in facturen
  •  Bouw digitaal aan klanten en relaties
  •  Project management en tijdschrijven
  •  Integreer je e-mail en andere slimme tools
  •  Cloud: beschikbaar via uw browser en mobiele app.

CRM

Alles digitaal op één plek
Voeg waarde toe aan je bedrijf heb je behoefte aan een CRM softwaretool die je bedrijf verder helpt en uitdagende werkprocessen uit handen neemt? Dan is Teamleader Focus echt dé ideale oplossing. Je hebt namelijk alle informatie van je klanten, leverancier en relaties op één plek staan. Sterker nog ook de communicatie tussen je collega’s en klanten worden als bouwsteen ondergebracht op een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk CRM systeem. Bouw een artikel database op en koppel tijdregistratie aan de juiste klant en maak het meteen facturabel. Met Teamleader digitaliseer je gemakkelijk en snel je werkprocessen doordat het toegankelijk is voor iedereen.

Klantbeheer

Verzamel en vind makkelijk alle informatie en communicatie van klanten en ook die van collega’s. Volg moeiteloos taken, afspraken en offertes op.

Sales

Door gebruik te maken van salespipelines zie je meteen waar prospecs zich bevinden. Bepaal zelf verkoop fases en koppel producten en diensten gemakkeljk aan een offerte, brochures of andere verkoopdocumenten.

Rapportage

Krijg zicht op essentiele data over je klanten, verkoopkansen en omzet. Pas je strategie naadloos op door meer inzicht en grip te krijgen om je zaak te laten groeien!

HRM

Gebruik Teamleader als verlofregistratiesysteem, houd gemakkelijk vakantiedagen, ziekteof ouderschapsverlof in en waak over de deadlines van je projecten.

Integratie

Koppel Teamleader CRM met jouw favorieten software zoals bijvoorbeeld boekhoudsoftware en Microsoft 365. Bedrijven worden automatisch opgezocht via het bedrijfsregister van de KVK.

Facturen

Zorgvuldige facturen worden sneller betaald.
Maak overtuigende offertes en verkoop meer zet offertes makkelijk om tot een factuur zodat de gemaakte afspraken snel worden betaald. Met de facturatie mogelijkheden van Teamleader stel je niet alleen offertes en facturen gemakkelijk op maar factureer je ook geschreven uren en projecten. Volg achterstallige betalingen (automatisch) op.

Zet offertes om tot factuur

Met één druk op de knop wordt er van je offerte een factuur gemaakt. Stuur de factuur ook nog eens automatisch op naar je klant en naar de boekhouder.

Templates

Zien je facturen er niet uit? Pas gemakkelijk je templates aan met je eigen bedrijfslogo, kleuren en bedrijfsinformatie.

Overzicht

Krijg meer grip over de geslaagde deals en omzet, snap waarom jouw klanten waardevol voor je zijn door management informatie toe te voegen.

Betalingsherinneringen

Koppel je bank  en bankuitreksels aan Teamleader en krijg meer inzicht over openstaande facturen.

Integratie

Koppel Teamleader CRM met jouw boekhoudsoftware en stuur digitaal je facturen per e-mail. iDEAL & Paypal zijn overigens ook van de partij!

offertes

Een niet te weigeren aanbieding
Een deal sluiten begint met een overtuigende offerte maak snel offertes aan met Teamleader focus. Geen handmatig werk meer maar voeg klantgegevens, artikelen en (project)uren automatisch toe aan je voorstel.

Heeft mijn klant de offerte wel ontvangen en bekeken?
Je krijgt real-time inzage wanneer de klant de offerte online heeft bekeken en kan deze ook nog eens online digitaal ondertekenen.

Vergroot je verkoopkansen

Krijg telkens een notificatie wanneer een klant feedback geeft. Pas de offerte meteen aan en vermijd heen-en-weergemail.

Margeberekening

Krijg inzicht over de winst die je uit een offerte kan behalen zoder dat de marge zichtbaar is voor de eindklant.

Korting

Maak de deal nog aantrekkelijker door kortingen toe te voegen aan je deal of offerte.

Sales

Door gebruik te maken van salespipelines zie je meteen waar prospecs zich bevinden. Bepaal zelf verkoop fases en koppel producten en diensten gemakkeljk aan een offerte, brochures of andere verkoopdocumenten.

Rapportage

Krijg zicht op essentiële data over je klanten, verkoopkansen en omzet. Pas je strategie naadloos op door meer inzicht en grip te krijgen om je zaak te laten groeien!

Integratie

Koppel Teamleader CRM met jouw favorieten software zoals bijvoorbeeld boekhoudsoftware en MailChimp.

PROJECTEN

Software wat je to-do’s helpt afvinken
Werk op je eigen manier met projectmanagementsoftware het is vervelend om een manier van werken opgelegd te krijgen in een tool. Pas daarom moeiteloos toe wat voor jouw bedrijf werkt. Zet gemakkelijk offertes om in taken en to-do’s en werk samen aan projecten.

Link meerdere offertes aan één project en maak een slimme planning aan voor collega’s en teams.

Duidelijke werkstromen

Ga van offerte naar project en van project naar factuur in slechts enkele klikken. Stop met dubbel werk en krijg sneller dingen gedaan!

Overzicht en inzicht

Krijg inzichtelijk wat een project kost maar ook wat het je op gaat leveren. Weet precies hoe de vlag ervoor hangt!

Slimme app

Met de Teamleader mobiele app kunnen projectleiders en technischpersoneel projectinformatie opvragen maar ook tijdregistraties en onkosten bijhouden.

Rapportage

Krijg zicht op essentiële data over je klanten, verkoopkansen en omzet. Pas je strategie naadloos op door meer inzicht en grip te krijgen om je zaak te laten groeien!

Integratie

Koppel Teamleader CRM met jouw favorieten software zoals bijvoorbeeld boekhoudsoftware en Microsoft 365.

Wij implementeren en ondersteunen Teamleader ben je van plan om Teamleader te gebruiken of ben je reeds fanatiek Teamleader gebruiker? Zijn er vragen of problemen over Teamleader of krijg je bijvoorbeeld je e-mail niet goed gekoppeld? Wij ontzorgen en scheppen duidelijkheid zodat je optimaal aan de slag kunt gaan met Teamleader CRM!

→ Wil je Teamleader gratis uitproberen of meer weten?

bel ons 030 – 76 00 888 of mail ons info@power4ict.nl

Start vandaag nog met Teamleader

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen met Teamleader CRM. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
Uw privacy is voor ons belangrijk.

"Teamleader start bij Power4ICT: ICT bedrijf in Utrecht"
Algemene voorwaarden | Privacy Statement   | Support
Top