Back-up is een “must” voor iedere organisatie

Voor iedere organisatie is het belangrijk dat er een back-up wordt gemaakt van uw bedrijfskritische data. U moet er toch niet aan denken dat u bedrijfskritische data verliest of dat u een deel of al uw werk kwijt bent? Power4ICT helpt u graag bij het implementeren van een back-up plan op maat. Daarnaast is het belangrijk dat dit essentiële onderdeel wordt beheerd en gemonitord door een back-up specialist. Power4ICT heeft de tools en kennis in huis om een gepaste oplossing aan te bieden. Onze back-up oplossingen staan voor u klaar om uw data veilig te stellen!

” In een tijd met veel cybercriminaliteit is het maken van backup’s steeds belangrijker! 

Microsoft 365 Back-up & herstel

Met een Office 365 back-up oplossing worden de back-up bestanden opgeslagen op een interne opslagplaats. Alle bestanden blijven dus intern en worden in tegenstelling tot online back-up niet via het internet geüpload. Er zijn diverse methodes en apparaten wat als back-up bestemming kan dienen. Denk hierbij aan een NAS, Externe harde schijf, Back-up tapes, RDX en nog veel meer. Het is ook goed mogelijk om meerdere back-up oplossingen te combineren.

Online Back-up

Met een online back-up oplossing wordt uw data opgeslagen in ons online datacenter. Het voordeel van online back-up is dat u geen back-up tapes of schijven dagelijks hoeft te verwisselen. Daarnaast zijn wij instaat meerdere back-ups te maken per dag. Wij zorgen ervoor dat uw back-up opdracht(en) iedere dag wordt beheerd en gemonitord door ons back-up team. De online back-up oplossingen van Power4ICT zijn veilig doordat wij de back-up bestanden versleutelen en ook nog eens via een versleutelde verbinding versturen naar de online opslagplaats (Private Key Encryption).

Systeem & co-locatie back-up

Een systeem back-up houdt in dat wij een back-up maken van het besturingssysteem van een computer of server. Met een systeem back-up kunnen wij het besturingssysteem in ere herstellen. Om ervoor te zorgen dat alle bedrijfskritische systemen in de lucht blijven kiezen wij voor een co-locatie oplossing. Een co-locatie oplossing is een gedupliceerde server die de taken bij een storing over neemt. De co-locatie server kan ook op een externe locatie of vestiging worden ondergebracht.

Microsoft Office 365 Back-up & Herstel

Doordat er steeds meer essentiële bestanden en data opgeslagen worden in het Office 365 platform gaat back-up een belangrijke rol spelen. Ieder Microsoft 365 account heeft de mogelijkheid om geheel geautomatiseerd back-ups te maken van uw e-mail en agenda of OneDrive en gedeelde SharePoint bestanden. Ook het veiligstellen van uw Microsoft Teams projecten is tegenwoordig mogelijk. Wanneer u uw bestandsstructuur volledig geïntegreerd heeft raden wij aan om uw Microsoft 365 structuur te back-uppen omdat een ongelukje immers in een klein hoekje zit.

Doordat steeds meer CRM en andere softwareleveranciers een integratie maken met Microsoft 365 wordt het dus tijd om uw Microsoft 365 back-up onder de loep te leggen.

Power4ICT biedt naast de back-up software ook een actieve monitoring aan op uw icrosoft 365 back-up. Wij richten de back-up geheel in en houden de back-up door middel van een actieve controle in de gaten.

Ieder Microsoft 365 account heeft recht op maar liefst 1 TB aan opslagcapaciteit en het quota wordt ook nog eens verdeeld over de gehele organisatie. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een prijzige back-up oplossing met onverwachtse kosten.

Wij gaan voor een 100% Cyberfit score!

Als Acronis Certified Partner zorgen wij ervoor dat uw bedrijf niet de dupe wordt van Cybercriminaliteit.

%

#Cyberfit

Is uw laatste back-up gelukt?

 

Wanneer u nog geen back-up oplossing heeft of bent u er niet zeker van dat er een goede en betrouwbare back-up wordt gemaakt?

 

Wij graag bij u langs om al deze vragen te beantwoorden en bieden u een vrijblijvende back-up check aan! Heeft u interesse? Neem dat direct contact met ons op.

Maak een persoonlijke afspraak

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen met back-up en herstel. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
Uw privacy is voor ons belangrijk.

"Verbeter de samenhang van uw beveiliging en weerbaarheid."

Algemene voorwaarden | Privacy Statement   | Support
Top