Voor een intelligente back-up strategie heeft u aan Power4ICT een betrouwbare partner, direct vrijblijvend advies nodig?

Back-up is een “must” voor iedere organisatie

 

Voor iedere organisatie is het belangrijk dat er een back-up wordt gemaakt van uw bedrijfskritische data. U moet er toch niet aan denken dat u bedrijfskritische data verliest of dat u een deel of al uw werk kwijt bent?

Power4ICT helpt u graag bij het implementeren van een back-up plan op maat. Daarnaast is het belangrijk dat dit essentiële onderdeel wordt beheerd en gemonitord door een back-up specialist. Power4ICT heeft de tools en kennis in huis om een gepaste oplossing aan te bieden. Onze back-up oplossingen staan voor u klaar om uw data veilig te stellen!

backup en ict bedrijf maarssen utrecht power4ict

Offline back-up

 

Met een offline back-up oplossing worden de back-up bestanden opgeslagen op een interne opslagplaats. Alle bestanden blijven dus intern en worden in tegenstelling tot online back-up niet via het internet geüpload. Er zijn diverse methodes en apparaten wat als back-up bestemming kan dienen. Denk hierbij aan een NAS, Externe harde schijf, Back-up tapes, RDX en nog veel meer. Het is ook goed mogelijk om meerdere back-up oplossingen te combineren.

In de praktijk

Wij stemmen uw back-up oplossing af op uw praktijk waarbij het van belang is wat er veiliggesteld moet worden en hoe lang de back-up’s bewaard moeten blijven. Ons back-up team zorgt ervoor dat er een goed back-up plan wordt samengesteld en geïmplementeerd en wij dragen ook nog eens zorg voor de werking en de status van uw back-up. Door periodieke restore test uit te voeren testen wij de juistheid van de back-up bestanden.

Online back-up

 

Met een online back-up oplossing wordt uw data opgeslagen in ons online datacenter. Het voordeel van online back-up is dat u geen back-up tapes of schijven dagelijks hoeft te verwisselen. Daarnaast zijn wij instaat meerdere back-ups te maken per dag. Wij zorgen ervoor dat uw back-up opdracht(en) iedere dag wordt beheerd en gemonitord door ons back-up team.

 

Is online back-up wel veilig?

De online back-up oplossingen van Power4ICT zijn veilig doordat wij de back-up bestanden versleutelen en ook nog eens via een versleutelde verbinding versturen naar de online opslagplaats (Private Key Encryption). De opslag plaats wordt dagelijks voor u beheerd en van de online back-up bestanden binnen ons datacenter worden extra back-ups gemaakt. Van al onze back-up oplossingen wordt er periodiek een restore test uitgevoerd dus ook bij Online back-up is dit het geval.

Systeem & co-locatie back-up

 

Een systeem back-up houdt in dat wij een back-up maken van het besturingssysteem van een computer of server. Met een systeem back-up kunnen wij het besturingssysteem in ere herstellen. Om ervoor te zorgen dat alle bedrijfskritische systemen in de lucht blijven kiezen wij voor een co-locatie oplossing. Een co-locatie oplossing is een gedupliceerde server die de taken bij een storing over neemt. De co-locatie server kan ook op een externe locatie of vestiging worden ondergebracht.

Advies

Veel organisaties kiezen voor een totaal oplossing wat kan variëren tussen een online en offline back-up met co-locatie en een systeem back-up. Wij beschikken over een totaal oplossing voor een vaste prijs.

Wij helpen nu graag verder bij het maken van een back-up advies op maat en dragen zorg voor een disaster recovery plan.

Is uw laatste back-up gelukt?

 

Wanneer u nog geen back-up oplossing heeft of bent u er niet zeker van dat er een goede en betrouwbare back-up wordt gemaakt?

 

Wij graag bij u langs om al deze vragen te beantwoorden en bieden u een vrijblijvende back-up check aan! Heeft u interesse? Neem dat direct contact met ons op.

© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top