ICT VOOR MKB

Uw Betrouwbare Partner voor ICT-oplossingen in het MKB
Als MKB ondernemer bent u opzoek naar ICT oplossingen die naadloos aansluiten op uw bedrijfsbehoeften. Wij begrijpen de uitdagingen en dat een flexibele en betrouwbare  ICT-omgeving gewenst is in een steeds veranderende bedrijfsstructuur. Het standaliseren van werkplekken is daar een goed voorbeeld van. Wij schakelen snel en nauwkeurig zodat u met een gerust hart uw ICT kunt uitbesteden voor een eerlijke all-in prijs.
cyber security ict bedrijf maarssen utrecht power4ict

“ICT moet een toegevoegde waarde zijn”

Z

24/7 bereikbaar

Z

Veilig en weerbaar

Z

ICT oplossingen op maat

Z

Eerlijke en schaalbare afspraken

Z

Korte lijnen en één aanspreekpunt

Start vandaag nog

Met Efficiënt Samenwerken
'

IT & Cloud

Samenwerken is voor veel bedrijven een belangrijk onderdeel. Zowel fysiek als online werken aan gezamelijke projecten en doelstellingen is daar een goed voorbeeld van. Onze IT & Cloud oplossingen sluiten aan bij de wensen en behoeften en dragen dagelijks bij in het digitale werkproces. Voor hét MKB zijn schaalbare oplossingen en heldere afspraken cruciaal en dit weten wij als ICT-dienstverlener als geen ander. Maak kennis..
'

Communicatie & bereikbaarheid

Zichtbaarheid en bereikbaar zijn dragen bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf. Een mooie website en een telefooncentrale met bel plan voegen waarde toe aan de business. Moderne telefonieoplossingen gecombineerd met digitaal vergaderen, chatten en video bellen bieden mogelijkheden en sluiten uitstekend aan bij bedrijven binnen het MKB. Ervaar de kracht van één- aanspreekpunt en een full-service ICT bedrijf.

'

Back-up & herstel

Het voorkomen van cybercriminaliteit is één. Het terug kunnen vallen op back-up is twee. Wij bieden een uitgebreide gegevensbescherming voor al uw cruciale bedrijfsgegevens, waardoor de beschikbaarheid en integriteit ervan worden gegarandeerd in geval van gegevensverlies, corruptie of rampen. Lees meer..
'

Het gaat om de bedrijfscontinuïteit

U kunt een uitval niet veroorloven. Na een aantal uren raakt u omzet kwijt. Na een aantal dagen raakt u klanten kwijt. Na een aantal weken raakt u uw hele toekomst kwijt.

Een vrijblijvende beveiligingsevaluatie uitvoeren?

Je ICT in één keer goed geregeld

Bij Power4ICT houden we van heldere afspraken met eerlijke en transparante tarieven.

ICT moet goed geregeld, flexibel en schaalbaar zijn en waar een vriendelijke helpdesk 24/7 voor je klaar staat!

> bel ons 030-76 00 888
> mail ons info@power4ict.nl

“Wat kunnen wij voor u doen?”
~

Werk veilig

Voorbereid zijn op cyberaanvallen en vertrouwen op de beveiligingsmaatregelen die we toepassen. Wij staan voor een flexibele implementatie en een uitgebreide gegevensbescherming. Wij maken u niet bang maar wel bewust. Cybersecurity begint bij een goede aanpak en bij de juiste cybersecurity tools. lees meer..

Werk samen

Werk samen aan projecten met collega’s en relaties. Met de juiste tools en oplossingen. Of het nu gaat over het voorbereiden van een presentatie of delen van project documenten door samen te werken krijg je sneller dingen gedaan. Verdeel taken en krijg grip op je werk met checklists en to-do processen. bekijk wat je met Microsoft 365 nog meer kunt realiseren. lees meer..

Werk modern

Bent u klaar voor de nieuwe manier van werken? Met een moderne werkplek verstaan we een samenspel tussen uw werkapparaten en vernieuwde technologieën. Een moderne werkplek is flexibel, digitaal en gericht op samenwerking en productiviteit. Dit noemen we ook wel hybride werken waarbij u altijd veilig toegang hebt tot alle bedrijfsapplicaties en bedrijfsinformatie. lees meer..

Werk door

Ben je vaak onderweg of juist meer een kantoortype? Het maakt eigenlijk niet uit waar en wanneer je wilt werken of even snel iets op wil zoeken. We willen het gemak ervaren door flexibiliteit toe te passen aan je ICT-oplossingen. Bij Power4ICT denken we in mogelijkheden en geloven we in innovatieve oplossingen die het bedrijf verder helpt. Ontdek hier al onze diensten en oplossingen.

Maak een persoonlijke afspraak

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen met ICT oplossingen voor hét MKB . Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
Uw privacy is voor ons belangrijk.

"Ons MKB-pakket staat voor veiligheid, continuïteit en efficiënt werken"
Algemene voorwaarden | Privacy Statement   | Support
Top