“Power4ICT: Uw Microsoft 365 specialisten”

De vertrouwde programma’s van Microsoft Office zorgen voor het verhogen van uw productiviteit, ongeacht of u op kantoor of onderweg bent. Met de toepassingen van Office heeft u altijd de nieuwste versie van uw veelgebruikte programma’s binnen handbereik. Of u nu vanaf uw pc/Mac of uw iOS-, Android™- of Windows-apparaat wilt werken: u kunt in realtime informatie met collega’s, leveranciers en klanten delen. Maak ook gebruik van de vertrouwde productiviteitsprogramma’s van Microsoft 365.

De investering meer dan waard

Microsoft 365 vraagt vooraf geen hoge kosten voor software en de software is altijd up-to-date.

Ingebouwde beveiliging

Uw gegevens zijn veilig dankzij ingebouwde beveiliging plus functies voor compliance en privacy.

Microsoft Office 365 beschikbaarheid financiële garantie 99,9% ZZP Utrecht Power4ICT

Altijd bij de hand

U krijgt een financiële garantie van 99,9% beschikbaarheid.

Microsoft 365: programma’s die de professional helpen

Met de Microsoft programma’s heeft u een serie hulpmiddelen in handen waarmee u beter kunt communiceren met collega’s, klanten en leveranciers. Het huidige tijdperk vraagt om een diversiteit aan communicatiemiddelen. Met Microsoft 365 heeft u de juiste tools in handen, zoals e-mail en chatten. Wat e-mail betreft adviseren wij u om een zakelijk e-mailadres te gebruiken, waarin uw bedrijfsnaam voorkomt. Dat wekt vertrouwen en vergroot bovendien uw naamsbekendheid. Op het gebied van sociale netwerken biedt Office ook de benodigde oplossingen. Met videovergaderingen verhoogt u de efficiëntie in uw organisatie. Binnen Office kunt u eveneens gebruik maken van uiteenlopende marketingmaterialen die op maat gesneden zijn.

Microsoft Office 365
Microsoft Office 365

Tools voor teamwork

Met Microsoft heeft u beveiligde toegang tot bestanden waardoor u meer kunt doen, ongeacht of u bijvoorbeeld thuis aan het werk bent of op kantoor. Met een opslagcapaciteit van 1 TB per gebruiker is er voor uw bestanden meer dan voldoende ruimte. OneDrive biedt u overal toegang tot al uw bestanden die u opent in Windows, Mac of op uw mobiele apparaten. Door het online opslaan van uw bestanden, kunt u die met iedereen delen, zowel binnen als buiten uw organisatie. Door het delen van agenda’s en door gebruik te maken van teamchats, zorgt u ervoor dat u altijd gesynchroniseerd bent met uw teammembers.

U kunt uw bestanden ook automatisch Synchroniseren met uw bureaublad. Offline werken met bestanden is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met meerdere partijen gebruik maken van HD-video? Wanneer u maar wilt kunt u HD-video streamen via uw browser.

Werk digitaal samen met Microsoft Teams

Met Microsoft Teams werkt u nog nauwer samen doordat u gebruik kunt maken van één van de beste digitale communicatiemiddelen welke op de markt verkrijgbaar is. Online video vergaderen was nog nooit zo simpel en doeltreffend als vandaag. Microsoft Teams zorgt ervoor dat u geen tijd hoeft te verspillen aan reistijd. Communiceren met uw opdrachtgevers is ook heel goed mogelijk. Video, Audio, chat communicatie en bestanden delen in één slimme applicatie. Bring your own device: volledige integratie via Windows, MacOS, Android en vanuit uw Internetbrowser.

Stel uw team samen en geef uw campagnes en projecten online invulling.

Power4ICT :

  ” Uw digitale vergaderzaal, online en op ieder apparaat te gebruiken “

Microsoft 365 voor Bedrijven

Neem Microsoft 365 voor bedrijven met u mee

Overal werken met vertrouwde programma’s Met Microsoft 365 voor bedrijven beschikt u over de toepassingen waarmee u vertrouwd bent en heeft u altijd toegang tot uw bestanden die altijd up-to-date zijn. Of u nu online of offline bent, achter uw bureau zit of onderweg bent, uw pc, Mac, iPad®, Android™-tablet of telefoon gebruikt: u heeft altijd en overal toegang tot wat u nodig heeft.

De desktopversie van Office downloaden Bij veel Microsoft 365-abonnementen kunt u de nieuwste, volledige Office-toepassingen op uw apparaten installeren, zodat u offline en online kunt werken.

Alles eenvoudig beheren Toepassingen van Microsoft 365 voor bedrijven zijn altijd up-to-date en eenvoudig te gebruiken en te beheren. U houdt dus meer tijd over om u op uw werk te concentreren.

Minder onderhoud, meer tijd om te werken Besteed uw tijd aan uw werk en niet aan installeren, bijwerken of synchroniseren. Microsoft 365 zorgt hier achter de schermen voor, zodat u efficiënt kunt werken.

Altijd de nieuwste versie Microsoft 365 is altijd up-to-date. U werkt dus altijd met de nieuwste versie van uw favoriete toepassingen, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook.

Altijd de bestanden die u nodig heeft Uw bestanden worden automatisch online opgeslagen. Hierdoor kunt u altijd de laatste versie openen, bewerken en delen, zelfs wanneer u onderweg bent.

Microsoft OneDrive

Microsoft OneDrive voor bedrijven: al uw bestanden binnen handbereik.

Microsoft 365 voor bedrijven: doe meer waar u ook bent, met beveiligde, betrouwbare cloudopslag voor uw bedrijf Microsoft OneDrive voor Bedrijven geeft u online opslag die naadloos werkt met de hulpmiddelen die u elke dag gebruikt voor het maken, communiceren en samenwerken vanaf uw pc/Mac of uw iOS®-, Android™- of Windows-apparaat

Opslaan en synchroniseren met Microsoft OneDrive Ontvang de juiste opslag voor uw bestanden. U kunt uw bestanden altijd en overal openen op het web. Een snelle, intuïtieve browserervaring maakt het gemakkelijk om bestanden te beheren, uploaden en delen. En het synchroniseren van bestanden naar uw pc of Mac is eenvoudig, zodat u altijd de meest recente versie hebt, of u nu online of offline werkt.

Onderweg productief blijven met Microsoft OneDrive Gebruik uw favoriete apparaat voor het weergeven, bewerken en delen van uw bestanden vanaf elke locatie. Mobiele apps met volledige precisie, geoptimaliseerd voor Android™, iOS® en Windows, geven u alle functies die u nodig hebt om uw beste werk te leveren. Microsoft OneDrive biedt het allemaal.

Microsoft Exchange Online

Microsoft Exchange Online: Zakelijke e-mailoplossing

Microsoft Exchange Online helpt uw informatie te beschermen met geavanceerde mogelijkheden. Anti-malware- en anti-spamfilters beveiligen uw postvakken. Functies ter voorkoming van gegevensverlies verhinderen dat gebruikers per ongeluk vertrouwelijke informatie naar onbevoegde personen verzenden. Redundante servers, eersteklas noodherstelmogelijkheden en een team van beveiligingsexperts over de hele wereld bewaken Exchange Online dag en nacht om uw gegevens te beschermen. En met een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% en een SLA met financiële garantie kunt u ervan op aan dat uw e-mail altijd werkt.

Het is gemakkelijker dan ooit om uw gebruikers te laten werken met bedrijfs-e-mail om productief te blijven. Automatische patches besparen u tijd en moeite bij het beheren van uw systeem. Geef uw gebruikers een In-place archief, zodat ze al hun belangrijke gegevens op één plaats kunnen houden. En bied ze overal toegang tot e-mail, de agenda en contactpersonen bij alle browsers en apparaten. Integratie met Outlook betekent dat ze een vertrouwde, uitgebreide e-mailervaring hebben met offline toegang. Met Microsoft Exchange Online regelt u dit eenvoudiger dan ooit.

Behoud de controle met Microsoft Exchange Online Met Microsoft Exchange Online behoud u de controle over uw omgeving terwijl u profiteert van het hosten van uw e-mail op Microsoft-servers. Beheer uw organisatie efficiënt met het Exchange-beheercentrum, een gebruiksvriendelijke webinterface. Voer in-place eDiscovery uit voor Exchange-, SharePoint- en Skype voor Bedrijven-gegevens vanuit één interface via het eDiscovery-centrum. Scherminfopictogram U kunt met beleid voor mobiele apparaten lijsten met goedgekeurde apparaten maken, pincodevergrendeling afdwingen en vertrouwelijke bedrijfsgegevens van verloren telefoons wissen. En u beschikt 24 uur per dag en 7 dagen per week over telefonische IT-ondersteuning.

Microsoft Exchange Online: gemakkelijk te gebruiken en beheren Het is gemakkelijker dan ooit om uw gebruikers te laten werken met bedrijfs-e-mail om productief te blijven. Automatische patches besparen u tijd en moeite bij het beheren van uw systeem. Geef uw gebruikers een In-place archief, zodat ze al hun belangrijke gegevens op één plaats kunnen houden. En bied ze overal toegang tot e-mail, de agenda en contactpersonen bij alle browsers en apparaten. Integratie met Outlook betekent dat ze een vertrouwde, uitgebreide e-mailervaring hebben met offline toegang. Met Microsoft Exchange Online regelt u dit eenvoudiger dan ooit.

Microsoft 365 Training & Begeleiding

ICT wordt steeds meer een commodity: een gebruiksvoorwerp, gemeengoed. Steeds meer applicaties zijn bovendien cloud gebaseerd. Daarom is het van belang dat uw medewerkers en beheerders goed de weg weten in de cloud. Vooral op het gebied van processen en techniek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Cloud Essentials-training van Power4ICT. Als u het kennisniveau binnen uw organisatie op een snelle manier wilt vergroten, dan is deze ICT training een snelle route naar de benodigde kennis. Zodoende worden de basisbeginselen van werken in de cloud op een snelle en efficiënte manier bijgebracht. Het volgen van deze training stelt uw medewerkers in staat om cloudsoftware voor uw kantooromgeving effectief te beheren. Maak ook de stap naar het volgende niveau in kantoorautomatisering. Als uw medewerkers deelnemen aan cursussen en trainingen op het gebied van kantoorautomatisering, dan zorgt dit voor een organisatie brede optimalisatie van bedrijfsprocessen. Bovendien wordt het werk efficiënter én effectiever uitgevoerd.

Cloud Cursussen en ICT Trainingen

ICT wordt steeds meer een commodity: een gebruiksvoorwerp, gemeengoed. Steeds meer applicaties zijn bovendien cloud gebaseerd. Daarom is het van belang dat uw medewerkers en beheerders goed de weg weten in de cloud. Vooral op het gebied van processen en techniek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Cloud Essentials-training van Power4ICT. Als u het kennisniveau binnen uw organisatie op een snelle manier wilt vergroten, dan is deze ICT training een snelle route naar de benodigde kennis. Zodoende worden de basisbeginselen van werken in de cloud op een snelle en efficiënte manier bijgebracht. Het volgen van deze training stelt uw medewerkers in staat om cloudsoftware voor uw kantooromgeving effectief te beheren. Maak ook de stap naar het volgende niveau in kantoorautomatisering. Als uw medewerkers deelnemen aan cursussen en trainingen op het gebied van kantoorautomatisering, dan zorgt dit voor een organisatie brede optimalisatie van bedrijfsprocessen. Bovendien wordt het werk efficiënter én effectiever uitgevoerd.

Microsoft 365 beheer en back-up

Doordat er steeds meer essentiële bestanden en data opgeslagen worden in het Microsoft 365 platform gaat back-up een belangrijke rol spelen. Ieder Microsoft 365 account heeft de mogelijkheid om geheel geautomatiseerd back-ups te maken van uw e-mail en agenda of OneDrive en gedeelde SharePoint bestanden. Ook het veiligstellen van uw Microsoft Teams projecten is tegenwoordig mogelijk. Wanneer u uw bestandsstructuur volledig geïntegreerd heeft raden wij aan om uw Microsoft 365 structuur te back-uppen omdat een ongelukje immers in een klein hoekje zit.

Doordat steeds meer CRM en andere softwareleveranciers een integratie maken met Microsoft 365 wordt het dus tijd om uw Microsoft 365 back-up onder de loep te leggen.

Power4ICT biedt naast de back-up software ook een actieve monitoring aan op uw Microsoft 365 back-up. Wij richten de back-up geheel in en houden de back-up door middel van een actieve controle in de gaten.

Ieder Microsoft 365 account heeft recht op maar liefst 1 TB aan opslagcapaciteit en het quota wordt ook nog eens verdeeld over de gehele organisatie. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een prijzige back-up oplossing met onverwachtse kosten.

Maak een persoonlijke afspraak

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
Uw privacy is voor ons belangrijk.

"Power4ICT: Uw Office 365 specialisten in Midden Nederland"
Algemene voorwaarden | Privacy Statement   | Support
Top