Wij weten wat er speelt binnen de advocatuur

Met onze jarenlange ervaring en groot klant bestand in de juridische sector weten wij precies hoe een advocatenkantoor technologisch werkt. Een jurdische werkplek vraagt aandacht op gebied van digitaal procedure, dicteren en spraakherkenning en uiteraard een goed digitaal dossiersysteem.

Cyber security is daarbij ook een belangrijk topic waarmee wij graag onze klanten van de juiste disciplines en adviezen voorzien. Kortom kunnen wij stellen dat Power4ICT de juiste partij is voor vele advocatenkantoren, notarissen, incassokantoren en andere jurdische praktijken.

→ Wenst u één aanspreekpunt te hebben voor uw juridische werkplek? Bel ons gerust voor een kennismaking 030 – 76 00 888

 

Cicero Lawpack: marktleider in juridische software

CICERO LawPack is marktleider op het gebied van juridische software. Het pakket vereenvoudigt het beheer van uw relaties, dossiers, taken, facturatie, incasso en boekhouding, kortom alles wat u nodig heeft zit in deze software. Uw mensen trainen en hun kennis op peil houden met een CICERO training is essentieel. Daarom bieden wij een maatwerk CICERO training en leiden wij uw mensen op tot volwaardige gebruikers van CICERO LawPack.

Wanneer u denkt dat uw medewerkers een CICERO training kunnen gebruiken dan kunt u bij ons terecht voor diverse maatwerk CICERO LawPack opleidingen. In overleg met u wordt vastgesteld wat de best passende opleiding is voor uw organisatie en dit bieden we vervolgens als een maatwerkoplossing aan zodat u snel tot beter opgeleide mensen en een hogere efficiëntie kunt komen.

SOFTWARE

Power4ICT adviseert en levert software voor de advocatuur branche. Wij ontwikkelen zelf software, distribueren en implementeren CICERO LawPack. Voorts leveren we  de complete consultancy en trainen wij uw mensen. Bent u opzoek naar het juiste digitaal dossiersysteem of tijdschrijfsysteem? Wij helpen u graag!

DICTEREN EN SPEECH

Power4ICT adviseert en levert dicteer en spraakherkenning software voor de legal branche. Wij adviseren en leveren zelf de juiste software, distribueren en implementeren deze tot aan de werkomgeving. Voorts leveren we consultancy en trainen uw mensen.

CYBER SECURITY

U kunt ons inschakelen voor Cyber security opdrachten wanneer u zou willen weten hoe uw bedrijf digitaal beschermd is. Bij Power4ICT kunt u terecht voor het verrichten managed Cyber security waarbij voldoen aan de veilige werkplek binnen de juridische werkplek. Lees meer..

FINANCIEEL

U kunt ons inschakelen voor interim management opdrachten en financieel administratieve dienstverlening. Bij Power4ICT kunt u terecht voor het verrichten van overige financieel gerelateerde activiteiten voor uw advocatenkantoor.

CONSULTANCY

Consultancy & advies inzake automatisering, management en op financieel vlak. Wilt u meer weten over de mogelijkheden inzake kantoorautomatisering, werkplekbeheer, strategieën of wenst u maatwerk managementadvies?

DETACHERING

Zoekt u tijdelijk mankracht op administratief of automatiseringsgebied?. Bij ons kunt u terecht voor tijdelijk personeel. Wilt u meer weten over de mogelijkheden inzake het detacheren of tijdelijk inhuren van extra mankracht neem dan contact met ons op.

SUPPORT

Power4ICT levert zowel technische alsmede functionele support. Onze technische support is 24 / 7 beschikbaar! Wij beseffen goed dat continuïteit voor uw bedrijf erg belangrijk is. Daarom leveren wij naast technische support ook functionele support.

HARDWARE

Zonder de juiste hardware geen goede prestaties! Daarom leveren wij de juiste hardware en stellen deze goed in zodat u er maximaal rendement uit haalt. We leveren de hardware, zorgen voor een turn key installatie en onderhouden van hardwarecomponenten en randapparatuur voor u.

MICROSOFT 365 ®

Microsoft 365 wie maakt er tegenwoordig nu geen gebruik van deze krachtige oplossing? Zo ook zien wij steeds vaker integraties tussen diversen juridische software tools en Micrsosoft 365. Als Microsoft Certified Partner weten wij precies hoe u het maximale haalt uit uw MS365. Lees meer..

Cicero Software en Power4ICT?

Power4ICT biedt bedrijven in de legal industry een totaalpakket van ICT diensten aan. Bij ons kunt u terecht voor de juiste software, hardware, goede technische support maar ook voor administratieve en boekhoudkundige ondersteuning. Voor maatwerksoftwareoplossingen hebben we eigen programmeurs beschikbaar, die nieuwe functies in of om uw softwarepakket kunnen ontwikkelen. Power4ICT is een specialist op het gebied van consultancy voor de advocatuur branche. Consultancy in de breedste zin van het woord met sterke focus op het CICERO LawPack software pakket.

De samenwerking tussen Cicero en Power4ICT is ontstaan uit een samenwerking tussen verschillende specialistische bedrijven. Al deze bedrijven zijn al jaren werkzaam binnen de juridische dienstverlening. Door onze krachten en kennis te consolideren is er een sterke partner voor u ontstaan op het gebied van ICT voor de juridische markt. Wij leveren consultancy en ondersteuning op het gebied van automatisering voor alle denkbare vragen en problemen welke binnen uw advocatenpraktijk kunnen plaatsvinden. Wij ontzorgen u geheel zodat u uw werk zo goed en gestructureerd mogelijk kunt doen.

Power4ICT werkt samen met Informa (CICERO) en beschikt over de meest ervaren CICERO LawPack consultants. Power4ICT kan als enige partner in eigen beheer het hele implementatie traject begeleiden, technische en functionele inrichting, opleiding en financiële administratieve praktijkondersteuning. Wij zijn trots op onze hard- en software en CICERO Certified Consultants partnerschap. Zo ontwikkelen wij onze eigen software die naadloos aansluit op uw CICERO LawPack pakket en verzorgen wij management rapportages. Deze kennis is de basis van een digitaal juiste werkomgeving.

Maak een persoonlijke afspraak

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
Uw privacy is voor ons belangrijk.

"Power4ICT - ICT voor advocatuur en juridische diensten"
Algemene voorwaarden | Privacy Statement   | Support
Top