Wij denken proactief met u mee.

Op zoek naar een ICT-partner met toegevoegde waarde?

Toegevoegde waarde

→ Focus op kernactiviteiten en business

→ Loop altijd voorop met de nieuwse technologie

→ Verhoog de productiviteit en bespaar kosten

→ Cyber security by design

→ Toegang tot aanvullende diensten

Power4ICT is een all-in ICT dienstverlener uit Utrecht

Sinds 2011 een betrouwbare ICT-partner voor onze opdrachtgevers

Over Ons.

Power for ICT is uw betrouwbare Managed Service Provider (MSP) die gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige ICT-oplossingen en -diensten. Met een focus op klanttevredenheid en technologische innovatie streven we ernaar om onze klanten te ondersteunen bij het realiseren van hun zakelijke doelen door middel van effectieve ICT-oplossingen.

Wij zijn een dienstverlenende organisatie op het gebied van informatie en communicatie technologie. Wij houden ons bezig met aanleg, onderhoud en verbeteringen van bedrijfsnetwerken. Kwaliteit, klantgericht werken, service en een snelle levering zijn enkele aandachtspunten dat wij tijdens de dagelijkse gang van zaken hoog in het vaandel hebben staan.

Aan ons kunt u zowel delen van IT systemen uitbesteden als uw gehele ICT infrastructuur. Wij hebben een breed portfolio aan innovatieve ICT diensten en oplossingen. Power4ICT is met haar gedreven en ervaren medewerkers in staat om u te voorzien van zowel standaard oplossingen als maatwerk. Als het gaat om de beveiliging van uw netwerk, systemen en applicaties, dan komt daar al snel een stukje maatwerk bij kijken. Bijna geen enkel netwerk of systeem is namelijk hetzelfde. Door gebruik te maken van grondig geteste hard- en software en netwerkcomponenten, kunnen wij u een scherpe prijs bieden tegen de hoogst mogelijke kwaliteit.

Onze medewerkers zijn gecertificeerde, professionele en gepassioneerde IT’ers met veel kennis en ervaring op hun vakgebied. Van systeem-, netwerk- en applicatiebeheer tot Microsoft 365, Cloud en cyber security services. Bij Power4ICT weet u dat u op een deskundige manier wordt geholpen. Wij staan voor u klaar.

Wat wij toevoegen.

Z
Gedreven vak-mensen
Z
Proactieve aanpak en houding
Z
Security by design
Z
24/7 bereikbaarheid
Z
Betrokken ICT partner
Z
Voorbereid op calamiteiten
Z
Eén aanspreekpunt
Z
Direct hulp
Z
Heldere taal zonder technische termen
Z
Gelijke behandeling voor elke klant

Bekijk onze video m.b.t. onze dienstverlening

Maak een persoonlijke afspraak

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
Uw privacy is voor ons belangrijk.

Algemene voorwaarden | Privacy Statement   | Support
Top