Power4ICT: de snel groeiende ICT-dienstverlener uit Maarssen, Utrecht

Neem contact op >

Power4ICT: uw krachtige ICT Partner

Over Power4ICT

Power4ICT is een snel groeiende ICT-dienstverlener uit Maarssen, Utrecht, gestart op 1 oktober 2011. Wij zijn een dienstverlenende organisatie op het gebied van informatie en communicatie technologie. Wij houden ons bezig met aanleg, onderhoud en verbeteringen van bedrijfsnetwerken. Kwaliteit, klantgericht werken, service en een snelle levering zijn enkele aandachtspunten wij tijdens de dagelijkse gang van zaken hoog in het vaandel hebben staan.

Aan ons kunt u zowel delen van IT systemen uitbesteden als uw gehele ICT infrastructuur. Wij hebben een breed portfolio aan innovatieve ICT diensten en oplossingen. Power4ICT is met haar gedreven en ervaren medewerkers in staat om u te voorzien van zowel standaard oplossingen als maatwerk. Als het gaat om de beveiliging van uw netwerk, systemen en applicaties, dan komt daar al snel een stukje maatwerk bij kijken. Bijna geen enkel netwerk of systeem is namelijk hetzelfde. Door gebruik te maken van grondig geteste hard- en software en netwerkcomponenten, kunnen wij u een scherpe prijs bieden tegen de hoogst mogelijke kwaliteit.

Onze medewerkers zijn gecertificeerde, professionele en gepassioneerde IT’ers met veel kennis en ervaring op hun vakgebied. Van systeem-, netwerk- en applicatiebeheer tot anti-spam en cyber security services. Bij Power4ICT weet u dat u op een deskundige manier wordt geholpen. Wij staan voor u klaar.

Power4ICT

Heb jij het in je om onze nieuwe ICT collega te worden?

Functieomschrijving “Binnen- en Buitendienst medewerker”

Om de toegenomen hoeveelheid werkzaamheden voor onze nieuwe klanten in goede banen te leiden, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en energieke medewerker die zowel taken in de binnen- als buitendienst kan oppakken.

Jij gaat mede zorgdragen voor het overnemen van diverse lopende taken en projecten, want de stapel met werk wordt alleen maar groter bij ons. Jij bent in staat om, na een inwerkperiode, zelfstandig diverse ICT werkzaamheden te verrichten. De concrete taakinhoud zal situationeel worden besproken.

Taken bestaan o.a. uit:

 • Telefonische helpdesk en eerste lijn problemen oplossen
 • Installatie en uitlevering werkplekken
 • Controleren en rapporteren server/cloud omgevingen
 • Vernietiging van gegevens en in bewaring stellen van gegevens
 • Diverse overige kantoor werkzaamheden

Functie-eisen

 • MBO werk- en denkniveau
 • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk (Engels is een vereiste, Frans is een pré)
 • Flexibel: kan snel schakelen tussen werkzaamheden
 • Representatief: jij vertegenwoordigt Power4ICT, zowel in binnen- als buitenland
 • Commercieel: op het gebied van in- en verkoop liggen diverse uitdagingen klaar
 • Rijbewijs B is een pré

Bedrijfsprofiel

Wij hebben jou een uitdagende baan binnen een leuk, jong en groeiend team te bieden, waarin je veel ruimte krijgt om je verder te ontplooien. Daarnaast is er sprake van een marktconform salaris, eventuele auto en laptop van de zaak en is er ruimte voor je studie.

Enthousiast geworden? Stuur je CV en motivatie brief naar Dennis van Wankum: dennis@power4ict.nl!

Bekijk onze explainer video m.b.t. onze dienstverlening

© Power4ICT | Development & Hosting by Topshelf Media ®
Top