Power4ICT: úw betrouwbare strategische Cyber Security partner

Voor een intelligente Cyber Security strategie heeft u aan Power4ICT een betrouwbare strategische partner

Grip op uw Cyber Security

Cyber Security is actueler dan ooit. Wij zien dat organisaties nu meer dan ooit voor de uitdaging staan om weerbaar te zijn tegen digitale dreigingen, zoals hackers, malware, phishing en social engineering. Ook moeten ze zorgvuldig omgaan met vertrouwelijke persoonsgegevens en daarbij voldoen aan actuele privacywet- en -regelgeving. Onze ervaren professionals brengen u graag op de hoogte van de laatste inzichten en meest relevante marktontwikkelingen.

Heeft u zojuist de vraag gekregen om “security” op de kaart te zetten voor uw bedrijf? Je kunt wel nadoen wat andere bedrijven doen en dat kopiëren naar een vergelijkbaar beveiligingsprogramma voor uzelf. Dat is natuurlijk beter dan niets, echter houd je hiermee geen rekening met de verschillen in risico’s ten opzichte van anderen. Als wij even aan de gang gaan, kunnen we iets beters bouwen. Op maat voor uw digitale uitdagingen.

Vandaag de dag staan organisaties meer dan ooit voor de uitdaging om digitale dreigingen het hoofd te bieden. Denk aan hackers, phishing, malware en social engineering. Bovendien is zorgvuldig geboden bij vertrouwelijke persoonsgegevens. Er moet voldaan worden aan actuele privacywet- en -regelgeving.

Cyber security is meer dan reageren op technische problemen en het oplossen daarvan. Voorkomen is beter dan genezen en dat geldt absoluut voor digitale dreigingen. Het wordt in de toekomst van steeds groter belang en het heeft de potentie om de continuïteit van bedrijven veilig te stellen.De ervaren professionals van Power4ICT informeren u graag over de meest relevante marktontwikkelingen en de laatste inzichten op het gebied van de nieuwe Europese wet databescherming. Op 25 mei 2018 treedt de General Data Protection Regulation (GDPR), de nieuwe Europese wet voor databescherming.

cyber security ict bedrijf maarssen utrecht power4ict
© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top