CYBER SECURITY

Mythe: Mijn bedrijf is geen doelwit

 

 

Mijn bedrijf loopt geen risico want het is veel te klein, en er valt voor hackers weinig te halen.

Bijna 1 op de 4 bedrijven slachtoffer zijn geworden van ransomeware of hacks.

Cyber Security is actueler dan ooit. Wij zien dat organisaties nu meer dan ooit voor de uitdaging staan om weerbaar te zijn tegen digitale dreigingen, zoals hackers, malware, phishing en social engineering. Ook moeten ze zorgvuldig omgaan met vertrouwelijke persoonsgegevens en daarbij voldoen aan actuele privacywet- en -regelgeving. Onze ervaren professionals brengen u graag op de hoogte van de laatste inzichten en meest relevante marktontwikkelingen.

Heeft u zojuist de vraag gekregen om “security” op de kaart te zetten voor uw bedrijf? Je kunt wel nadoen wat andere bedrijven doen en dat kopiëren naar een vergelijkbaar beveiligingsprogramma voor uzelf. Dat is natuurlijk beter dan niets, echter houd je hiermee geen rekening met de verschillen in risico’s ten opzichte van anderen. Als wij even aan de gang gaan, kunnen we iets beters bouwen. Op maat voor uw digitale uitdagingen.

Vandaag de dag staan organisaties meer dan ooit voor de uitdaging om digitale dreigingen het hoofd te bieden. Denk aan hackers, phishing, malware en social engineering. Bovendien is zorgvuldig geboden bij vertrouwelijke persoonsgegevens. Er moet voldaan worden aan actuele privacywet- en -regelgeving.

Cyber security is meer dan reageren op technische problemen en het oplossen daarvan. Voorkomen is beter dan genezen en dat geldt absoluut voor digitale dreigingen. Het wordt in de toekomst van steeds groter belang en het heeft de potentie om de continuïteit van bedrijven veilig te stellen.De ervaren professionals van Power4ICT informeren u graag over de meest relevante marktontwikkelingen en de laatste inzichten op het gebied van de nieuwe Europese wet databescherming. Op 25 mei 2018 treedt de General Data Protection Regulation (GDPR), de nieuwe Europese wet voor databescherming.

cyber security ict bedrijf maarssen utrecht power4ict

Start vandaag nog

Bescherm je organisatie tegen cybercriminaliteit
'

Managed EDR

Endpoint Detection and Response is een cyberbeveiligingsaanpak die zich richt op het detecteren en onderzoeken van beveiligingsincidenten op eindpunten zoals desktops, laptops, servers en mobiele apparaten.
M-EDR richt zich op de bedreigingen van vandaag en morgen. Lees meer..
'

E-mailbeveiliging

Wist je dat er een toename is van 94% van SPAM, Phishing en andere cyberaanvallen welke per e-mail verstuurd worden? Het beschermen van uw e-mail is daarom steeds meer van belang. Voorkom fraude en behoud de bedrijfsidentiteit van je organistatie. Lees meer..

'

Back-up & herstel

Het voorkomen van cybercriminaliteit is één. Het terug kunnen vallen op back-up is twee. Wij bieden een uitgebreide gegevensbescherming voor al uw cruciale bedrijfsgegevens, waardoor de beschikbaarheid en integriteit ervan worden gegarandeerd in geval van gegevensverlies, corruptie of rampen. Lees meer..
'

Het gaat om de bedrijfscontinuïteit

U kunt een uitval niet veroorloven. Na een aantal uren raakt u omzet kwijt. Na een aantal dagen raakt u klanten kwijt. Na een aantal weken raakt u uw hele toekomst kwijt.

Een vrijblijvende beveiligingsevaluatie uitvoeren?

Maak een persoonlijke afspraak

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen met cybersecurity. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak

"Verbeter de samenhang van uw beveiliging en weerbaarheid."
© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top