Applicatiebeheer: Meer dan ooit

Wij leven in een fascinerende wereld. Er gebeuren hele mooi dingen in ons vakgebied van applicatiebeheer. Technologische mogelijkheden volgen elkaar snel op. Denk aan kunstmatige intelligentie (Artificial Intelligence/AI) en Advanced Machine Learning, neurale netwerken, realtime vertalen aan de telefoon en cloud datacenters. Of de meer geavanceerde systemen die dingen begrijpen, kunnen leren, voorspellen, zich aanpassen en mogelijk autonoom gaan opereren.

Licentiebeheer, SLA’s en garanties

Wij controleren voor u welke software er op de server is geïnstalleerd en welke licenties uw bedrijf heeft. Hiermee voorkomt u dat u een verouderde versie van bijvoorbeeld CRM software gebruikt of dat u geen of te weinig licenties heeft. Daarnaast kunnen wij, afhankelijk van de gekozen oplossing, de service level agreement (SLA) en garantie van uw server in de gaten houden. Als de garantie op zijn einde loopt of de SLA aangepast moet worden, nemen wij contact met u op.

Onze applicatiebeheerders richten zich op het hebben en houden van het overzicht op alle beschikbare cloud app’s in de markt en hun toepassingsgebieden. Om onze klanten te helpen om voorop te blijven lopen in hun branche of markt, adviseren wij gevraagd en ongevraagd over applicaties, zodat organisaties hun onderscheidende marktpositie behouden. Wij richten Cloud applicaties in en zorgen ervoor dat deze naadloos samenwerken met andere onderdelen in de it-infrastructuur. Het ontwikkelen en beheren van interfaces is daarbij een belangrijk aspect van applicatiebeheer.

Waarom nog ingewikkelde oplossingen gebruiken terwijl het veel flexibeler, gemakkelijker en voordeliger kan? Maak vandaag nog een afspraak met een van onze applicatie specialisten. Zo heeft u snel inzicht in de oplossingen die bijdragen aan het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen en ambities.

Uw applicaties altijd up to date

Bij Power4ICT houden we van ons vak. Wij hebben veel aandacht voor de ontwikkelingen in onze markt en volgen de innovaties met veel enthousiasme. Wat we voorheen alleen in Star Trek zagen, wordt steeds meer werkelijkheid. De applicaties die uit al deze ontwikkelingen voortvloeien moeten beheerd worden. Dit is ons vak ingrijpend aan het veranderen. Onze specialisten hebben ICT in hun DNA zitten. Wij zijn klaar voor uw toekomst.

Applicatiebeheer en cloud applicaties

Wij stellen gebruikers in staat dat zij, waar ook ter wereld, ongeacht het device, veilig en onbezorgd kunnen werken en hun software of bedrijfsapplicatie kunnen gebruiken. Met onze cloud applicatie oplossingen kunnen uw medewerkers werkplek onafhankelijk aan de business bouwen. Op kantoor, onderweg en thuis aan de keukentafel. Een cloud werkplek is de nieuwe standaard.

Binnen Power4ICT volgen we continu cursussen en wonen wij seminars bij om voorop te blijven lopen op het gebied van applicatiebeheer, beveiliging en online werken. Hierdoor beschikken wij over de juiste kennis met betrekking tot de geïnstalleerde hardware en software bij onze klanten.

Maak een persoonlijke afspraak met onze applicatiebeheerders

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak

"Uw ICT met een gerust hart uitbesteden."
© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top