Werkplekbeheer: De computer moet werken vanaf het moment dat u hem aanzet.

Power4ICT stelt graag computers samen die passen bij het gebruik van de gebruiker. Wanneer het nu gaat om een vaste computer, laptop of tablet wij zorgen ervoor dat u een geschikt apparaat krijgt die bij uw werkzaamheden passen. Betaal nooit te veel doordat wij weten wat u nodig heeft aan hard en- softwarevereisten.

Garantie en top kwaliteit

De systemen van Power4ICT worden professioneel ingericht en voldoen aan de hard en- software standaard van vandaag. Altijd voorzien van garantie. U krijgt de volgende werkdag al hulp aangeboden bij een defect aan uw computer, laptop, tablet of rand apparaat.

Rand apparaten

Een werkplek is pas compleet met een goede monitor met een juiste resolutie en soms twee of drie monitoren die perfect op uw werkgemak worden samengesteld en geconfigureerd. Daarnaast is het van belang dat u een fijn toetsenbord en muis heeft en dat alle kabels netjes weggewerkt worden. Wij verzorgen van A tot Z uw complete werkplek.

Krachtige werkplekken!


Professionele computers zakelijk

 

DESKTOPS

Professionele Tablets Zakelijk

 

TOETSENBORD/MUIS

Professionele computers

 

LAPTOPS

Uitstekende Computer beeldschermen

MONITOREN

Professionele Tablets Zakelijk

 

TABLETS

Apple computers zakelijk gebruiken

 Microsoft en Windows specialist

 

%

Beheerd


Ondersteuning: Onze computerhelpdesk helpt u graag!

De ICT Helpdesk bestaat uit gepassioneerde supportmedewerkers die u beleefd en met veel plezier te woord staan. Het doet ons deugd om gebruikers te ondersteunen bij het gebruik van diversen ICT diensten.

Aan de voorkant van onze dienstverlening werken wij continue aan het voorkomen van problemen. Zo maken wij gebruik van diverse monitoringsystemen die de status van de hardware proactief in de gaten houdt. Ook uw software applicaties en besturingssystemen worden realtime gemonitord en up-to-date gebracht op het voor uw situatie meest geschikte moment.

Ons probleemoplossend vermogen is hoog. Wij borgen onze kennis en ervaring door de registratie van onze oplossingen in een kennisdatabase die door de jaren heen een steeds bredere inhoud heeft gekregen. Standaardoplossingen worden zoveel als mogelijk proactief op de achtergrond uitgevoerd, zodat u ongestoord uw werk kunt blijven uitvoeren.

Op de ICT Helpdesk van Power4ICT zijn goed opgeleide en ervaren medewerkers actief op minimaal MBO+ niveau, die beschikken over de benodigde, vereiste certificaten die marktconform zijn.

Maak een persoonlijke afspraak

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
Geef aan dat u geen robot bent

"Bent u op zoek naar een passende werkplek?"

© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top