ICT diensten en oplossingen.

Maak kennis met een échte ICT partner

ICT voor ZZP

Wij verkopen geen nee en daarom zijn zelfstandig ondernemers, kleine bedrijven en freelancers welkom.

Sterker nog wij hebben sterke ICT pakketten ontwikkeld welke ingericht zijn om jouw bedrijf te ontzorgen.

Als zelfstandig ondernemer of klein bedrijf ben je net zo belangrijk als al onze andere klanten.

Bekijk hier ons ICT voor ZZP pakket

ICT voor MKB

Power4ICT is een fullservice ICT bedrijf uit Utrecht welke zich richt op de wensen en behoeften van jouw bedrijf.

Wij ontzorgen je ICT met krachtige oplossingen, uitstekende diensten en bewezen technologie.

Wij hebben een breed scala aan ICT diensten en oplossingen zodat jij zorgeloos kunt werken.

Bekijk hier ons ICT voor MKB pakket

Over Ons.

Power for ICT is een snel groeiend ICT Bedrijf uit Maarssen, Utrecht. Wij zijn een dienstverlenende organisatie op het gebied van informatie en communicatie technologie. Wij houden ons bezig met aanleg, onderhoud en verbeteringen van bedrijfsnetwerken. Kwaliteit, klantgericht werken, service en een snelle levering zijn enkele aandachtspunten wij tijdens de dagelijkse gang van zaken hoog in het vaandel hebben staan.

Aan ons kunt u zowel delen van IT systemen uitbesteden als uw gehele ICT infrastructuur. Wij hebben een breed portfolio aan innovatieve ICT diensten en oplossingen. Power4ICT is met haar gedreven en ervaren medewerkers in staat om u te voorzien van zowel standaard oplossingen als maatwerk. Als het gaat om de beveiliging van uw netwerk, systemen en applicaties, dan komt daar al snel een stukje maatwerk bij kijken. Bijna geen enkel netwerk of systeem is namelijk hetzelfde. Door gebruik te maken van grondig geteste hard- en software en netwerkcomponenten, kunnen wij u een scherpe prijs bieden tegen de hoogst mogelijke kwaliteit.

Onze medewerkers zijn gecertificeerde, professionele en gepassioneerde IT’ers met veel kennis en ervaring op hun vakgebied. Van systeem-, netwerk- en applicatiebeheer tot anti-spam en cyber security services. Bij Power4ICT weet u dat u op een deskundige manier wordt geholpen. Wij staan voor u klaar.

Z
Gedreven vak-mensen
Z
24/7 bereikbaarheid
Z
Betrokken ICT partner
Z
Voorbereid op calamiteiten
Z
Eén aanspreekpunt
Z
Direct hulp

Maak een persoonlijke afspraak

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
Uw privacy is voor ons belangrijk.

Algemene voorwaarden | Privacy Statement   | Support
Top