Voice over IP: ervaar de flexibele en voordelige Voice over IP oplossingen van Power4ICT

“Met Voice over IP en de Mobiele Telefonie oplossingen van Power4ICT, bespaart u tot wel 70% op uw huidige kosten voor zakelijk bellen, zonder hoge investeringen.”

Uw flexibele en voordelige Voice over IP oplossing

U kent het vast wel. Onverwacht hoge kosten bij uw telefoonprovider. Een telefooncentrale met torenhoge onderhoudskosten en dan nog de ingewikkelde dataverbindingen die nodig zijn om uw bedrijf goed te kunnen laten functioneren in de wereld van nu. Met VoIP is dat verleden tijd. VoIP telefonie staat voor Voice over IP: bellen via het internet.

Vrijheid & bereikbaarheid met Voice over IP

VoIp is telefonie in de cloud, ook wel hosted VoIP genoemd. Met VoIP heeft u de vrijheid om te werken waar en wanneer u maar wilt: de telefonie verhuist gewoon met u mee. Power4ICT maakt dat ook graag voor u mogelijk. Een doorschakeling of belgroep is heel makkelijk aan te maken waardoor u altijd goed bereikbaar bent!

voice over IP
Z

Kostenbesparing

Bellen met VoIP van Power4ICT levert u al snel een besparing op van 25% tot wel 70% op uw huidige telefoonkosten. U kunt soms zelfs gebruik blijven maken van uw huidige telefoontoestel(len) of hier is slechts een kleine investering voor nodig.
Z

Nooit meer onbereikbaar

Het datacenter waar onze servers draaien is redundant uitgevoerd. Dat betekent dat als er een storing is op een server, er automatisch wordt overgeschakeld naar een back-up server.
Z

Meer functionaliteiten

Met VoIP beschikt u standaard over veel meer functionaliteiten dan met één (of meerdere) conventionele telefoon- of ISDN lijn(en). Zo kunt u bijvoorbeeld bijna een onbeperkt aantal gesprekken gelijktijdig voeren.
Z

Gratis onderling bellen

Met VoIP belt u onderling gratis met uw collega’s vanaf iedere locatie met een internetaansluiting. Ook vanuit huis, een andere vestiging, op locatie en zelfs vanuit het buitenland.
Z

Eenvoudig te beheren

De VoIP oplossingen van Power4ICT zijn eenvoudig te beheren via een webbrowser of een app. U kunt groepen, doorschakelingen, voicemail en vele andere instellingen op een eenvoudige manier toevoegen of aanpassen.

 

Z

Een flexibele oplossing

Om met VoIP aan de slag te gaan heeft u alleen een internet aansluiting nodig. Daarmee is het verhuizen van werkplekken zo geregeld. Zelfs als u uw hele bedrijf verhuist, verhuizen wij uw VoIP aansluitingen zonder omkijken met u mee.

Voice over IP zorgt ervoor dat u overal bereikbaar bent: u bouwt ongestoord aan uw business

Door te kiezen voor de VoIP oplossingen van Power4ICT bent u altijd klaar voor de toekomst. U kunt op een eenvoudige manier gebruikers en functionaliteiten toevoegen, wijzigen of verwijderen. Onze VoIP diensten schalen wij eenvoudig op en af, afhankelijk van de behoefte van uw bedrijf op dat moment. U bespaart niet alleen op uw onderhoudskosten voor uw telefooncentrale, maar u bent bovendien ook overal en altijd bereikbaar, waar ook ter wereld. Wij nemen uw telefonie zaken graag uit handen, zodat u zich kunt concentreren op die dingen waar u het beste in bent. Zo kunt u ongestoord aan uw business bouwen.

Datacenter met dubbel uitgevoerde VoIP centrale

Voortaan lopen de video-, audio- en telefoonverbindingen over uw bestaande of nieuwe internetverbinding. Daardoor zijn uw kosten veel lager dan wanneer u kiest voor het netwerk van de klassieke telefoonverbinding.

Bovendien kunt u de telefooncentrale die bij u op locatie staat, gelijk de deur uit doen. Deze hosten wij in ons datacenter. Power4ICT verzorgt voor u het onderhoud, de upgrades en back-ups. Daar heeft u geen omkijken meer naar.

 

Telefonie met VoIP is een verademing

U kunt begrijpen dat u kosten gaat besparen met VoIP omdat u geen onderhoudskosten meer heeft voor het draaiende houden van een telefooncentrale bij u op kantoor.

De enige voorwaarde voor het aanleggen en in werking stellen van VoIP is dat u een snelle internetverbinding heeft. Mocht u in uw bedrijf nog geen snelle internetverbinding hebben, dan kunnen onze professionele netwerkbeheerders deze snel voor u realiseren. Wij weten de weg en kennen de korte routes.

VoIP is te gebruiken op diverse apparaten

Zowel op kantoor als onderweg. U bent altijd en overal bereikbaar met Voice over IP. Er zijn diverse telefoontoestellen die geschikt zijn voor VoIP. Power4ICT informeert u graag over de mogelijkheden aan de hand van uw wensen.

Een greep uit de  mogelijkheden van VoIP

Wij adviseren u graag over de vele voordelen van VoIP waarmee uw bedrijfsvoering sneller naar een volgend niveau gebracht kan worden. Een kleine greep uit de mogelijkheden vindt u hieronder:

 

 • Een uitgebreid keuzemenu
 • In de wacht zetten met of zonder muziek
 • Antwoordapparaat beheer
 • Gemakkelijk doorverbinden en wisselgesprek
 • Doorschakelen naar mobiel
 • Nummerweergave
 • Beeldbellen
 • Voicemail
 • Online beheer van uw centrale
 • Specificatie mogelijkheden van uw belgedrag
 • Online specificatie facturen

"Bent u op zoek naar een voordelige en professionele Voice over IP telefooncentrale?"

© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top