Blijf verbonden met Proactief Netwerkbeheer

Vertrouw op een stabiel en veilig netwerk

Netwerkbeheer is essentieel

Wij begrijpen dat voor u als ondernemer uw ICT infrastructuur steeds belangrijker is geworden. Of het nu om een kleine organisatie gaat of om een complexe serveromgeving. Wij beginnen altijd met een inventarisatie van uw netwerk. Power4ICT heeft de expertise en de mankracht om uw incidenten 24/7 op te lossen. Naast het volledig beheer behoort ook ondersteuning aan uw eigen ICT afdeling tot de mogelijkheden.

Als uw netwerk plat gaat dan kost dat snel veel geld, bijvoorbeeld aan verloren arbeidsuren. Omdat voorkomen beter is dan genezen, bieden wij proactieve service op het gebied van systeembeheer en netwerkbeheer. Structureel en professioneel beheer heeft namelijk niet alleen invloed op de up-time van uw systemen. Ook uw directe en indirecte kosten worden op deze manier beheersbaar. Of het nu gaat over het Wi-Fi of bekabeldnetwerk met netwerkbeheer zorgen wij ervoor dat het netwerk altijd veilig en stabiel is.

Waarom Proactief netwerkbeheer?

Een instabiele netwerkverbinding heeft direct impact op de productiviteit van digitale werkprocessen. Applicaties en apparaten zijn afhankelijk geworden van een netwerk- en internetverbinding. Om ervoor te zorgen dat u kunt vertrouwen op een betrouwbare netwerkconfiguratie  is onderhoud en monitoring essentieel. Proactief netwerkbeheer zorgt ervoor dat alle netwerkapparaten zoals switches, wifi accesspoints en routers real-time worden gemonitord en permantent beveiligd worden. Storingen en verdachtheden worden sneller opgespoord en opgelost met onze managed services.

Power4ICT: netwerkbeheer van de bovenste plank

Als IT bedrijf met vele honderden klanten weten wij hoe essentieel een goede IT-infrastructuur is voor uw organisatie. Uw systemen en applicaties zijn ondersteunend aan uw primaire bedrijfsprocessen en die moeten gewoon doen. Mocht er zich onverhoopt een incident voordoen, dan wilt u dat dit direct wordt verholpen. Op afstand als het kan en ter plaatse als het moet. Met Power4ICT als netwerkbeheerder weet u dat u tegen een scherp tarief de best verkrijgbare service heeft.

Netwerkbeheerders waar u op kunt bouwen

Onze netwerkbeheerders zorgen er voor dat uw organisatie voldoende IT capaciteit heeft, dat u van de juiste functionaliteiten gebruik kunt maken en dat de integriteit van de infrastructuur in orde is. Wij weten als geen ander hoe essentieel uw ICT-diensten voor u zijn. Tijd is geld en elke seconde telt. De netwerkbeheerders die uw netwerk beheren kenmerken zich door hun proactieve houding en hun “getting things done” mentaliteit. Onze netwerkbeheerders zijn netwerkmanagers waar u op kunt bouwen en die u kunt vertrouwen.

Uw netwerk is bij Power4ICT in goede handen

Onze netwerkbeheerders zorgen voor het beheer van uiteenlopende computernetwerken waardoor onze opdrachtgevers ongestoord hun dagelijkse werkzaamheden kunnen verrichten. Power4ICT is gespecialiseerd in het beheren van zowel kleine als grotere netwerken. Denk aan een Local Area Network (LAN) en een Wide Area Network (WAN). Wij verzorgen de volledige infrastructuur van servers, werkstations, netwerkapparatuur en bekabeling. Onze honderden klanten beamen dat.

Netwerkmonitoring

Vanuit ons data center monitoren wij 24/7 uw serveromgeving, uw netwerk en kunnen wij desgewenst onze storingsdienst ook buiten kantoortijden inzetten.

Supportdesk

Onze supportdesk medewerkers zorgen voor werkplekbeheer, serverbeheer en netwerkbeheer. Incidenten, storingen en alle andere gerelateerde werkzaamheden leggen wij vast in een service management tool.

Storingsdienst

Voor incidenten buiten kantoortijd staat onze storingsdienst paraat. Via het storingsnummer krijgt u direct contact met een van onze netwerkbeheerders en ICT Helpdesk. Lees meer..

Hard- & software

Wij kunnen snel hardware en standaardsoftware leveren. Power4ICT is reseller van diverse merken. Uw accountmanager kan u meer vertellen over ons uitgebreide productaanbod.

Wi-fi 7

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om draadloos te werken. Met onze krachtige Wi-Fi 7 oplossingen werkt u net zo snel en stabiel als via een bekabelde netwerkaansluiting.

Maak een persoonlijke afspraak

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
Uw privacy is voor ons belangrijk.

"Zoekt u een ICT Bedrijf met een eerlijk en voordelig verhaal, met honderden tevreden klanten?"
Algemene voorwaarden | Privacy Statement   | Support
Top