Cloud Applicaties

Realtime Monitoring

99,9% Uptime

Customer Support

Waarom moeten wij naar de cloud? Die vraag krijgen wij vaak. Clouddiensten vervangen in hoog tempo traditionele op hardware gebaseerde modellen. Hiervoor zijn drie belangrijke redenen:

  • Bedrijven hebben een groeiende behoefte om IT-capaciteit flexibel in te kopen;
  • Non-core functies (zoals het beheren van hardware) worden steeds vaker bij specialisten neergelegd;
  • Enorme groei in online desktops en webapplicaties die altijd en overal bereikbaar moeten zijn.

Als full service ICT, Cloud & Infrastructure solutions provider zijn wij gespecialiseerd in het implementeren en onderhouden van Internet as a Service diensten en Platform as a Service diensten aan de klein- en midzakelijke markt. We richten ons op bedrijven en organisaties die flexibiliteit en gemak van implementatie zoeken. Door de schaalbaarheid van onze serveromgevingen kunnen wij snel opschalen als u (tijdelijk) meer behoefte heeft.

Al onze oplossingen zijn domestic: ze worden in Nederland gehost en beveiligd volgens de Nederlandse wetgeving en internationale standaarden. Bovendien bieden we de benodigde expertise en mankracht op het gebied van IT, waardoor onze klanten hun IT-diensten kunnen outsourcen. Uw data wordt goed beveiligd in datacentra in Nederland.

 

Flexibele cloudoplossingen

We bieden zogeheten private, public en hybride cloudoplossingen met als toegevoegde waarde het management van al deze cloudsoorten, op maat voor iedere organisatie.

Nederlandse cloud

Alle oplossingen zijn domestic: ze worden gehost in Nederland en beveiligd volgens de Nederlandse wetgeving en internationale standaarden, zoals ISO 27001 en NEN7510.

In een handomdraai online

De high-availability cloudservers en complexe cloudnetwerken hebben wij binnen een handomdraai voor u beschikbaar, waarna wij deze kunnen gaan configureren volgens uw specifieke wensen.

State- of-the-art-techniek

Door onze technische expertise zijn we in staat om continue state-of-the-art techniek te bieden waardoor wij u oplossingen garanderen.

Innovatief karakter

Wij lopen voorop in cloud oplossingen en pay-per-use oplossingen. We streven vernieuwing na. Altijd met het belang van de klant voor ogen.

Wij supporten uw business

Onze support staat bekend om zijn hoge niveau. Niet alleen vanwege onze technische kennis maar ook om de focus op de betekenis van de oplossing voor uw business.

Certificeringen

Steeds meer bedrijven en overheidsinstellingen slaan bedrijfsgevoelige data op in de cloud. Deze partijen hebben daardoor een duidelijke behoefte aan bepaalde normen om een minimum service level te garanderen. Denk bijvoorbeeld aan advocatenkantoren waarvoor wij software pakketten implementeren en onderhouden waarmee zij hun volledige praktijk voeren. Wij bieden onze klanten de garantie dat de cloud servers waarop uw data staat, voorzien zijn van diverse certificeringen.

ISO 27001

De ISO 27001 is de meest gebruikte security management certificering buiten de Verenigde Staten. Deze certificering bestaat uit 133 controls en is van toepassing op de inrichting van het gehele Informatie Beveiligings Management Systeem.

ISO 27001 Cloud Security ICT Bureau Utrecht Maarssen Power4ICT

NEN 7510

De zorgsector bewerkt en bewaart belangrijke medische en patiëntgegevens. Om ervoor te zorgen dat uw medische gegevens veilig worden bewaard, heeft de NEN (het Nederlands Normalisatie-instituut) de NEN 7510 security standaard in het leven geroepen.

NEN 7510 Informatiebeveiliging in de zorg ICT Bureau Utrecht Maarssen Power4ICT

Wat voor cloud levert Power4ICT?

Binnen het cloudlandschap richten wij ons op Infrastructure as a Service (IaaS) en Platform as a Service (PaaS). We bieden alle smaken cloud: private, public en hybrid, met als toegevoegde waarde het management van al deze cloudsoorten. Wij leveren maatwerk voor iedere organisatie, ongeacht de branche.

Onze mensen zijn onze kracht. Door de hoge kwaliteit van hun expertise zijn we in staat om steeds state-of-the-art techniek te bieden en de oplossingen van onze klanten te garanderen. Daarbij staat onze klant centraal; techniek moet immers ondersteunend zijn aan de business. Customer focus is bij ons leidend.

"Cloud werkomgevingen zijn de nieuw standaard. Flexibeler, makkelijker en voordeliger. Maak kennis met de cloud specialisten van Power4ICT."

Wilt u overstappen naar de cloud of meer informatie? Neem nu gerust contact met ons op >
© Power4ICT | Development & Hosting by Topshelf Media ®
Top