Cloud werkomgevingen zijn de nieuw standaard. Flexibeler, makkelijker en voordeliger.

Cloud Applicaties

Realtime Monitoring

99,9% Uptime

Customer Support

datacenter

Ons Datacenter staat in Nederland

Staat het datacenter in Nederland? Waarom moeten wij naar de cloud? Die vragen krijgen wij vaak. Clouddiensten vervangen in hoog tempo traditionele op hardware gebaseerde modellen. Hiervoor zijn drie belangrijke redenen:

  • Bedrijven hebben een groeiende behoefte om IT-capaciteit flexibel in te kopen;
  • Non-core functies (zoals het beheren van hardware) worden steeds vaker bij specialisten neergelegd;
  • Enorme groei in online desktops en webapplicaties die altijd en overal bereikbaar moeten zijn.

Als full service ICT, Cloud & Infrastructure solutions provider zijn wij gespecialiseerd in het implementeren en onderhouden van Internet as a Service diensten en Platform as a Service diensten aan het midden- en kleinbedrijf. Onze focus richt zich op bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar flexibiliteit en het gemak van een implementatiepartner. Door de schaalbaarheid van onze serveromgevingen kunnen wij snel opschalen als u (tijdelijk) meer behoefte heeft.

Al onze oplossingen zijn domestic: ze worden in een datacenter in Nederland gehost en beveiligd volgens de Nederlandse wetgeving en internationale standaarden. Bovendien bieden we de benodigde expertise en mankracht op het gebied van IT, waardoor onze klanten hun IT-diensten kunnen outsourcen. Uw data wordt goed beveiligd in datacentra in Nederland.

 

Flexibele cloudoplossingen

We bieden zogeheten private, public en hybride cloudoplossingen met als toegevoegde waarde het management van al deze cloudsoorten, op maat voor iedere organisatie.

Nederlandse cloud

Alle oplossingen zijn domestic: ze worden gehost in een datacenter in Nederland en beveiligd volgens de Nederlandse wetgeving en internationale standaarden, zoals ISO 27001 en NEN7510.

In een handomdraai online

De high-availability cloudservers en complexe cloudnetwerken hebben wij binnen een handomdraai voor u beschikbaar, waarna wij deze kunnen gaan configureren volgens uw specifieke wensen.

State- of-the-art-techniek

Door onze technische expertise zijn we in staat om continue state-of-the-art techniek te bieden waardoor wij u oplossingen garanderen.

Innovatief karakter

Wij lopen voorop in cloud oplossingen en pay-per-use oplossingen. We streven vernieuwing na. Altijd met het belang van de klant voor ogen.

Wij supporten uw business

Onze support staat bekend om zijn hoge niveau. Niet alleen vanwege onze technische kennis maar ook om de focus op de betekenis van de oplossing voor uw business.

Certificeringen

De laatste jaren helpen wij een groeiend aantal bedrijven en overheidsinstellingen met het verhuizen van hun bedrijfsgevoelige data naar de cloud. De laatste jaren merken wij in toenemende mate dat organisaties zelf steeds meer bewust zijn van het belang van onderwerpen op het gebied van service level agreements, cyber security en bijvoorbeeld de wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Denk bijvoorbeeld aan advocatenkantoren waarvoor wij software pakketten implementeren, beheren en onderhouden waarmee zij hun volledige praktijk voeren. Wij bieden onze klanten de garantie dat het datacenter en de cloud servers waarop hun data staan, voorzien zijn van de benodigde certificeringen zodat de beveiliging optimaal georganiseerd is.

ISO 27001

De ISO 27001 is de meest gebruikte security management certificering buiten de Verenigde Staten. Deze certificering bestaat uit 133 controls en is van toepassing op de inrichting van het gehele Informatie Beveiligings Management Systeem.

ISO 27001 Cloud Security ICT Bureau Utrecht Maarssen Power4ICT

NEN 7510

De zorgsector bewerkt en bewaart belangrijke medische en patiëntgegevens. Om ervoor te zorgen dat uw medische gegevens veilig worden bewaard, heeft de NEN (het Nederlands Normalisatie-instituut) de NEN 7510 security standaard in het leven geroepen.

NEN 7510 Informatiebeveiliging in de zorg ICT Bureau Utrecht Maarssen Power4ICT

Wat voor cloud levert Power4ICT?

Binnen het cloudlandschap richten wij ons op Infrastructure as a Service (IaaS) en Platform as a Service (PaaS). Wij realiseren uiteenlopende cloud oplossingen. Denk aan een private cloud, public cloud en hybrid cloud. Door het managen van deze cloud oplossingen kunt u onze toegevoegde waarde ervaren. Wij leveren maatwerk voor iedere organisatie, ongeacht de branche.

Om continue te kunnen blijven opereren op het hoogste niveau en om voorop te blijven lopen in de branche, investeren wij voortdurend in onze medewerkers. Zodoende kunnen wij blijven garanderen dat wij op de hoogte zijn van de laatste technologieën. Bovendien garanderen wij ook dat wij dit succesvol kunnen vertalen naar de geavanceerde oplossingen waar onze klanten om vragen. De wensen en behoeften van onze klant is altijd het uitgangspunt. Aan de hand van de benodigde inventarisaties en analyses komen wij met een passend voorstel waarbij de gebruikers centraal staan. De technologie is ondersteunend aan de bedrijfsdoelstellingen en geen doel op zich. Zo bieden wij de juist middelen waarmee u zich kunt focussen op het verder uitbouwen van uw business.

"Werken in de cloud maakt locatie-onafhankelijk werken mogelijk. De cloudspecialisten van Power4ICT vertellen er graag alles over."

© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top