Zakelijk televisie

Profiteer van alles-in-één
Nu ook zakelijk televisie!

Wij breiden ons aanbod steeds verder uit, wist u bijvoorbeeld dat wij ook zakelijk televisie aanbieden? U heeft enkel een internetaansluiting nodig, en je kan zakelijk TV aansluiten zonder over te stappen van internet provider! En de resolutie is full HD.

De klanten welke wij hebben mogen helpen hebben bijvoorbeeld een winkel of een wachtruimte. Of u nou een kantoor aan huis hebt, een wachtruimte kantine of kroeg heeft, televisie geeft sfeer en kan bijdragen aan het overdragen van informatie bijvoorbeeld via narrowcasting.

Wat is narrowcasting?

Met narrowcasting toont u op maat gemaakt materiaal aan een bepaalde doelgroep. Dit kan informatie zijn of entertainment in allerlei soorten en maten. Toon bijvoorbeeld uw prijzen achter de kassa, of informeer uw bezoekers in de wachtruimte! U kunt content laten zien op één- of meerdere beeldschermen. Zo is het eenvoudig om uw boodschap over te brengen op een persoonlijke manier.

 

Wat een bijkomend voordeel kan zijn is dat u alles op 1 factuur heeft, denk hierbij aan televisie, internet en telefonie.

 

Wat krijgt u in het televisiepakket?

 

  • 40 zenders en narrowcasting
  • Regionale en radiozenders
  • Mogelijkheid om eigen logo, berichten PDF’s en videos te laten zien
  • Groepeer tv voor passend materiaal in elke ruimte

 

Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u verder!

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak

© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top