Oud-Beijerland 23-07-2019, 

Steeds meer winkels hebben behoefte aan slimme ICT en- telefoon oplossingenDenk hierbij aan actief offertes maken voor klanten, kassa en- betaalsystemen en Wifi voor de gasten. Daarnaast zien we steeds meer digitale presentatie tv’s terug showrooms en etalages.

Het begint allemaal bij de wensen en behoeften van de klant. Wij als ITpartner helpen klanten graag het uitdenken en opleveren van winkel en- bedrijfsnetwerken. Wij leveren alles compleet van A tot Z uit. Zo hebben wij bij één van onze klanten mogen bijdragen aan een ICT en telecomoplossing voor een nieuw winkelpand. 

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Doordat er nog geen internet aanwezig was hebben wij er eerst voor gezorgd dat er een internetverbinding werd opgeleverd. Vanuit deze situatie hebben wij het netwerk verder uitgebreid. Wij hebben gekozen voor dé Draytek V2862-A internetrouter.  

Draytek V2862-A internetrouter

“Wist u dat VDSL internet is de opvolger van ADSL en maakt gebruik van een nieuwe techniek? VDSL internet is sneller doordat er hogere downloadsnelheden behaald kunnen worden. Nadat wij dit hebben gedaan, hebben wij het hele kantoor voorzien bekabeld netwerk en van draadloos internet (WiFi)”

Met Managed WiFi kunnen wij uw WiFi apparaat beheren, bijwerken met de laatste beveiligingssoftware en waar nodig uw wifi wachtwoorden aanpassen.


Altijd bereikbaar zijn met VoIP telefonie.

Met de komst van VoIP telefonie zijn we in staat om over het internet te kunnen bellen. 

U hoeft geen dure uitgaven meer te doen voor een telefooncentrale met een additionele telefoonlijn. Met een Hosted telefonie centrale leveren wij een schaalbare telefoonoplossing en integreren wij diversen telefoontoestellen met uw online telefooncentraleOf u nu belt met een draadloos toestel, gebruik maakt van een bureautelefoon of via een softwareapplicatie op uw PC/MAC, smartphone en/ of tablet dat maakt niet uit! Wij leveren het “bring your own device” principe. 

Bij dit kantoor hebben wij een basisstation en twee draadloze telefoons geleverd van het type Gigaset N510 Pro met twee keer de S650H Handset. 

Gigaset N510 Pro VoIP telefoon gigaset_s650h

Overal bereikbaar zolang je maar een internetverbinding tot je beschikking hebt zelfs via uw smartphone!


Werken met de beste computer samenstelling!

Wij hebben gekozen voor twee computers van het model met een Intel I7 processor, 8GB geheugen en 256GB SSD schijf. Doordat de klant sanitaire tekenprogramma’s gebruikt hebben wij ervoor gezorgd dat de computers zijn voorzien van twee grafische kaarten waardoor er voldoende capaciteit beschikbaar is om 3D tekeningen te creëren. De computers zijn volledig uitgeleverd met 27 inch HP EliteDisplay E273 (Full HD monitor.)

hp_prodesk_400_g5_mtHP EliteDisplay E273 Monitor

Wij hebben de werkstations uiteraard voorzien van Windows 10 met Microsoft office 2019 en Office 365 e-mailoplossing.

Veiligheid boven alles!

Met ons Managed antivirusprogramma wordt uw computer actief in de gaten gehouden op de juiste werking en updates. Mocht er toch een bedreiging zijn gedetecteerd zijn wij direct op de hoogte! Wilt u meer informatie over Microsoft office en Office 365 of het Managed antivirus programma.

Back-up mag geen ontbrekende factor zijn!

U moet er toch niet aan denken dat al uw bestanden verloren gaan? Daarom hebben wij een online back-up oplossing geïnstalleerd welke volledig door ons wordt beheerd en gemonitord door onze back-up specialisten.


Papierwerk digitaliseren of hoogwaardige printkwaliteit creëren?

Wij hebben gekozen voor dé HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw. Deze printer is aangesloten op het netwerk en kan vanaf ieder apparaat gebruikt worden. Met deze alles in één printer is het mogelijk om tegelijkertijd te printen, scannen, kopiëren en faxen. Deze printer heeft een slimme app waardoor je draadloos je opdrachten naar de printer kan versturen.

hp-color-laserjet-pro-m477fdw-laserprinter

Heeft u ook ICT uitdagingen?
Wij willen u heel graag op weg helpen!

T. 030-7600888
E. info@power4ict.nl

ICT en telecom bedrijf uit Maarssen (Utrecht) “Wij zijn hét aanspreekpunt voor al uw ICT, Cloud, Internet, Telefonie en beveiliging oplossingen”

Maak een persoonlijke afspraak

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top