Maak kennis met EDR, next gen antivirus!

 

EDR of te wel “Endpoint Detection and Response” is een volgende generatie beveiliging software. EDR is doorontwikkeld met als doel de beveiliging naar een hoger niveau te tillen en- cyberrisico’s in te perken. De digitale gevaren zijn in de loop van tijd veranderd en volgen zich steeds sneller op en daarom is het tijd voor een andere aanpak!

Minimaliseer cyberveiligheidsrisico’s.

Bespaar onnodige kosten.

Grote en kleine bedrijven moeten cyberbeveiligingsmaatregelen implementeren, onderhouden en beheren om activiteiten en gegevens te beschermen. Power4ICT is dé ervaren partner die u nodig heeft voor zowel cyberbeveiligingsbeheer als reactie op eventuele cyberbeveiligingsincidenten.

WERKPLEK-BEVEILIGING BEGINT HIER..

Wanneer aanvallers door beveiligingsmaatregelen heen breken, moeten endpointdetectie en -reactie vanzelf plaatsvinden, in real time bij het eindpunt, met of zonder netwerkverbinding.

Traditionele antivirus VS Endpoint Detection and Response

Zero-day-aanvallen, ransomware en bestandsloze bedreigingen ontsnappen allemaal aan de antivirusoplossingen waarop u moet kunnen vertrouwen. Breng bescherming tegen bedreigingen naar een hoger niveau met Endpoint Detection and Response, dat gebruik maakt van “AI- technologie” om de volgende cyberaanval een stap voor te blijven.

Waarom is antivirus software niet voldoende?

Antivirus is een begrip waar iedereen weleens van heeft gehoord. Er zijn in de wereld meer dan 100 verschillende antivirusscanners beschikbaar die u kunt gebruiken om uw computer, server, tablet of om een ander apparaat te beschermen tegen virussen, malware en spyware. Maar welk antivirusprogramma is nu de juiste?

U vraagt zich vast weleens af: “Is mijn computer of netwerk wel goed beveiligd”? Of: “Kan ik met een gerust hart allerlei websites bezoeken? “Of: “Is het veilig is bepaalde bestanden op te slaan die ik heb ontvangen?” Of: “Is het veilig om bepaalde bepaalde software te downloaden en te installeren?” Het antwoord is vaak: nee. Het simpelweg installeren van een antivirus software systeem is geen waterdichte oplossing die u ervan verzekert dat uw computer of server nooit besmet raakt met een virus.

De vraag die u zich vervolgens terecht stelt is: “Waarom zou ik überhaupt investeren in een virusscanner als ik toch niet 100% garantie heb dat ik wordt beschermd?”

De securityspecialisten van Power4ICT installeren een Endpoint security tool op uw computer, server en/of netwerk, dat beheerd en actief gemonitord wordt op de juiste werking. Dit houdt in dat wanneer uw software niet up-to-date is, niet actief is of als er een bedreiging gevonden is, wij daarvan een melding ontvangen in onze monitoringsystemen. Wij springen meteen in op deze melding en analyseren direct wat er aan de hand is, om vervolgens de beste oplossing voor u te realiseren. Is de bedreiging van een zeel hoog niveau dan zal uw apparaat direct worden geïsoleerd om omringende apparaten, data of netwerk niet te duperen.

antivirus software
Z

Content monitor

Z

Web monitor

Z

Firewall

Z

Realtime

Back-up

 

Plan B : wanneer er toch iets fout gaat is het tijd voor plan Back-up!
Het maken van goede back-up’s is nog altijd een must have om terug te kunnen vallen bij calamiteiten. 

Wilt u direct meer weten over onze back-up oplossingen? 
Onze back-up specialisten vertellen u graag meer hierover

 

Beveiliging software: steeds belangrijker en virtueel onmisbaar

Er zijn steeds meer voorbeelden van virussen en digitale hacks of scams die u absoluut niet op uw computer of bedrijfsnetwerk wilt hebben. Belangrijke bestanden kunnen worden gegijzeld door bijvoorbeeld een cryptolocker-virus of andere ransomware bedreigingen. Wij houden alle digitale deuren van uw bedrijf liever gesloten voor virussen, zodat u zorgeloos en veilig kunt werken.

Op een computer of server dient u te allen tijde antivirus software geïnstalleerd te hebben. Met deze beveiligingssoftware voorkomt u dat u bijvoorbeeld dat u besmette bestanden download, verkeerde sites bezoekt of een e-mail opent met daarin een bijlage die een virus bevat.

Uw e-mailprogramma kan ook beveiligd worden met een e-mailbeveiligingssysteem, oftewel een spam-filter, zie de pagina anti-spam voor meer informatie.

Onze cloud werkplek omgevingen zijn standaard voorzien van een managed antivirus oplossing. Daarmee worden uw bedrijfsprocessen beschermt tegen de bedreigingen dit het huidige digitale tijdperk met zich meebrengt. Daarom is een managed antivirus oplossing bij ons al jarenlang de standaard.

Maak een persoonlijke afspraak

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak

"Uw ICT en beveiliging met een gerust hart uitbesteden."
© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top