Microsoft Office 365 geld besparen software MKB Utrecht Power4ICT.png

De investering meer dan waard

U hoeft vooraf geen hoge kosten voor software te betalen en de software is altijd up-to-date.

Microsoft Office 365 beveiliging gegevens veilig ingebouwde beveiliging compliance privacy MKB Utrecht Power4ICT

Ingebouwde beveiliging

Uw gegevens zijn veilig dankzij ingebouwde beveiliging plus functies voor compliance en privacy.

Microsoft Office 365 beschikbaarheid financiële garantie 99,9% ZZP Utrecht Power4ICT

Altijd bij de hand

U krijgt een financiële garantie van 99,9% beschikbaarheid.

Uw Office overal bij de hand

Of u nu op kantoor werkt of onderweg bent, met de Office-toepassingen beschikt u altijd over de nieuwste versie van uw vertrouwde productiviteitsprogramma’s. Dit betekent dat u vanaf uw pc/Mac of u iOS-, Android™- of Windows-apparaat kunt werken en in realtime informatie met anderen kunt delen.

Hulpmiddelen voor de professional

Neem de naam van uw bedrijf op in uw zakelijke e-mailadres en vergroot zo uw naamsbekendheid. Promoot uw bedrijf met toegesneden marketingmaterialen die gemakkelijk zijn te maken. Communiceer beter met klanten en collega’s met een reeks communicatieprogramma’s, van e-mail en chatten tot sociale netwerken en videovergaderingen.

Vertrouwd en nog beter

Office 365 werkt zichzelf automatisch bij. U heeftt dus altijd de nieuwste functies van Word, Excel, PowerPoint, en meer.

Werken waar u wilt

Of u nu online of offline werkt, vanaf uw computer, tablet of telefoon, Office 365 is er altijd voor u.

Meer waar voor uw geld

Dankzij de lage opstartkosten en de mogelijkheid om naar behoefte gebruikers en services toe te voegen, biedt Office 365 het rendement dat u nodig heeft om te slagen.

Hulpmiddelen voor teamwork

Met 1 TB aan opslagcapaciteit per gebruiker is er meer dan voldoende ruimte voor al uw bestanden. En omdat uw bestanden online zijn opgeslagen, kunt u deze altijd en overal met mensen binnen en buiten het bedrijf delen. Met HD-video voor meerdere partijen, de functie voor het delen van inhoud, gedeelde agenda’s en teamchats bent u altijd gesynchroniseerd met uw team.

Eenvoudige installatie en eenvoudig beheer

Met stapsgewijze begeleiding kunt u eenvoudig gebruikers instellen en snel services gebruiken. U heeft vanaf elke locatie toegang tot het gebruiksvriendelijke beheercentrum, om daar services te beheren. Daarnaast hoeft u in Office 365 geen zorgen te maken over IT: uw services zijn altijd beschikbaar en up-to-date.

© Power4ICT | Development & Hosting by Topshelf Media ®
Top