ICT bedrijf Power4ICT

We analyse, install and manage ICT

MANAGED EDR

Wees voorbereid op cyberaanvallen

De Moderne Werkplek

Klaar voor de nieuwe manier van werken?

“Power4ICT: ICT bedrijf in Utrecht”

Power4ICT is een snel groeiend ICT Bedrijf uit Maarssen, Utrecht. Wij zijn een dienstverlenende organisatie op het gebied van informatie en communicatie technologie. Kwaliteit, klantgericht werken, service en een snelle levering zijn enkele kenmerken van ons bedrijf. Als het gaat om de beveiliging van uw netwerk, systemen en applicaties, dan komt daar al snel een stukje maatwerk bij kijken. Van systeem-, netwerk-, en applicatiebeheer tot anti-spam en cyber security services. Bij Power4ICT weet u dat u op een deskundige manier wordt geholpen. Wij staan voor u klaar zodat u zorgeloos kan ondernemen.

Cloud werkomgeving

Cloud werkplekken zijn de nieuwe standaard. Ervaar de voordelen. Lees verder >

Microsoft 365 ®

Krijg meer gedaan. Werk samen aan documenten, altijd en overal. Lees verder >

Netwerkbeheer

Uw netwerk is essentieel. Wij zijn als ICT bedrijf 24/7 voor u beschikbaar. Lees verder >

Applicatiebeheer

Wij zorgen ervoor dat uw applicaties altijd up-to-date blijven. Lees verder >

Systeembeheer

Continue beschikbaarheid en beheerde werkplekken voor meer wendbaarheid. Lees verder >

Telefonie

Ervaar de flexibele en voordelige telefonie oplossingen van Power4ICT. Lees verder >

Cyber Security

Wij brengen uw beveiliging naar een hoger niveau. Wij zoeken de naar de zakke plekken binnen uw bedrijf en- netwerk Lees verder >

Back-up oplossingen

Verwacht het onverwachte: ontdek hoe back-ups uw bedrijf draaiende houden. Lees verder >

ICT Helpdesk

Waar kunnen wij u mee helpen? De gepassioneerde supportmedewerkers van Power4ICT staan voor u klaar. Lees verder >

ICT VOOR ZZP

Wij verkopen geen nee en daarom zijn zelfstandig ondernemers, kleine bedrijven en freelancers welkom. Sterker nog wij hebben sterke ICT pakketten ontwikkeld welke ingericht zijn om jouw bedrijf te ontzorgen. Als zelfstandig ondernemer of klein bedrijf ben je net zo belangrijk als al onze andere klanten.

ICT VOOR MKB

Power4ICT is een fullservice ICT bedrijf uit Utrecht welke zich richt op de wensen en behoeften van jouw bedrijf. Wij ontzorgen je ICT met krachtige oplossingen, uitstekende diensten en bewezen technologie. Wij hebben een breed scala aan ICT diensten en oplossingen zodat jij zorgeloos kunt werken.

ICT OVERSTAPSERVICE

 

Heeft u behoefte aan een échte IT-partner die proactief met u meedenkt en betrokken is bij al uw ICT uitdagingen?

Wij snappen dat het overstappen van IT-partner zorgt voor vragen en twijfels. Met deze reden hebben wij de “ICT Overstapservice” ontwikkeld waarbij wij u stap voor stap meenemen en begeleiden in een naadloze overstap.

 

Z

GEPASSIONEERDE EN ERVAREN IT MENSEN

De medewerkers van Power4ICT zijn minimaal MBO+ geschoold en hebben jarenlange ervaring in de IT branche. Door hun passie, kennis en de wil om het beste uit zichzelf te halen, zetten zij die extra stap voor uw bedrijf, zodat u klaar bent voor de toekomst. Wij blijven niet hangen bij ICT oplossingen uit het verleden. Wij bieden alleen oplossingen die toekomstbestendig zijn.

Z

ONGEËVENAARDE TOEGEVOEGDE WAARDE

Onze toegevoegde waarde wordt u tijdens het eerste gesprek snel duidelijk. Wij willen namelijk eerlijk zaken doen. Tegen een scherp tarief. Wij bieden alle service die u ooit wenste. Zelfs service waarvan u het bestaan nog niet kende. Zoek niet verder. Met onze internationale ervaring en 24/7 mentaliteit zijn wij hét ICT bedrijf voor u.

Z

KLANTGERICHT EN PROBLEEMOPLOSSEND

Door onze jarenlange ervaring en expertise, ons probleemoplossend vermogen en voordelige tarieven, zijn wij de beste partij voor u. Onze aanpak is hands-on. Onze service is ongeëvenaard. In onze handen voldoet uw werkomgeving aan de hoogst mogelijke standaarden. Flexibiliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Dat is de kracht van Power4ICT.

Maak een persoonlijke afspraak

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
Uw privacy is voor ons belangrijk.

Microsoft 365 voor Bedrijven

Wij zorgen er voor dat u onderweg en vanuit huis net zo veilig kunt werken als op kantoor. Overal, altijd en op elk apparaat. Wij helpen u graag snel op weg. Lees verder >

Microsoft OneDrive voor Bedrijven

OneDrive voor Bedrijven maakt het gemakkelijk om uw documenten te beheren en te delen vanaf elke locatie, en om samen te werken in realtime, op uw favoriete apparaten. Lees verder >

Systeembeheer

Werkplek onafhankelijk aan uw business bouwen. Waar ook ter wereld? Onze systeembeheerders regelen het voor u. Snel, wendbaar en voordelig. Lees verder >

Back-up specialisten

Wij stellen uw data en systemen professioneel en deskundig veilig met de beste back-up software systemen. Heeft u een disaster recovery plan?  Lees verder >

Power4ICT: uw krachtige ICT Partner!
Algemene voorwaarden | Privacy Statement   | Support
Top