Het werkleven is opeens heel anders, van 4 dagen in de week op kantoor omgeven door collega’s naar een situatie vanuit huis werken. Momenteel worden er door veel bedrijven vanuit huis gewerkt, voor sommige super fijn maar voor andere totaal niet. Gelukkig met alle hedendaagse technologie en programma’s word het communiceren een stuk makkelijker gemaakt.
Persoonlijk vind ik het zelf minder fijn om vanuit huis te werken, mede doordat ik mij niet altijd goed kan concentreren, sneller afgeleid ben, en ik het gevoel heb dat ik dingen minder goed kan onthouden.

 

Wij houden de communicatie up-to-date omdat wij gebruik maken van Microsoft Teams. Door gebruik te maken van Microsoft Teams kunnen wij vergaderen, chatten en/of hebben wij meetings. Wij communiceren met de klanten door gebruik te maken van onze VoIP applicatie, omdat wij hier allemaal gebruik van maken is er bijna altijd iemand beschikbaar om de telefoon op te nemen zodat wij u kunnen helpen met uw probleem. Met VoIP telefonie heb je de voordelen van een vast toestel zoals door verbinden naar de juiste persoon, of gesprekken in de wacht zetten. Omdat ik nog 1 dag per week naar school ga, wordt mijn opleiding ook vanuit huis aangeboden.

Hierbij heb ik gemerkt dat zij minder goed waren voorbereid op deze situatie, omdat er simpelweg nog nooit mee was gewerkt. Bij Power4ICT was dit gelukkig anders en was iedereen hier wel op voorbereid. Wij proberen onze klanten ook zo goed mogelijk te trainen & voorbereiden op dit soort cruciale momenten.

Maak een afspraak als u meer wilt weten over thuiswerken.

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top