16-2-2021

Twee bestaande sanitair winkels waar wij de VoIP telefonie reeds voor hebben geregeld zijn samen gaan werken met nog drie andere vestigingen: Alkmaar, Capelle aan den IJssel en Roosendaal. Het doel hiervan is om op vestiging van Capelle aan den IJssel een backoffice afdeling te creëren waar alle eerste telefoongesprekken van alle winkels worden opgevangen. Een team van telefonisten staan klaar om klanten te woord te staan. Wanneer klanten doorverbonden moeten worden naar desbetreffende winkels of het magazijn kan dit snel worden gerealiseerd doordat wij een expansieslot hebben toegevoegd waarop speed dial knoppen op zijn geprogrammeerd. Zo kunnen ze ervoor zorgen dat een aantal collega’s in de winkels worden ontzorgt en de volledige focus kunnen leggen op de verkoop en advisering van de diensten en producten.

Met de juiste gebruiksvriendelijke toestellen wordt bellen pas echt leuk!
Power4ICT werkt uitsluitend met producten die wij zelf gebruiken of waar wij kennis en certificeringen voor hebben behaald. Met deze insteek en filosofie zorgen wij ervoor dat u als klant kunt rekenen op de juiste kwaliteit en werkgemak van uw eindproducten. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat de telefonistes handfree kunnen bellen en gemakkelijk via het telefoontoestel kunnen doorverbinden naar de juiste persoon. Als de klant in de wacht word gezet, klinkt er een wachtmuziekje.

Wij hebben gekozen om de volgende producten te leveren:
Yealink SIP-T46S
Dit model is geschikt om maar liefst 12 gelijktijdige gesprekken te kunnen voeren, omdat alle belletjes binnenkomen op dit toestel moeten er uiteraard meerdere gesprekken gevoerd kunnen worden en in de wacht worden gezet. HD geluidskwaliteit en een overzichtelijk LCD scherm zorgen ervoor dat de gesprekken voorzien zijn van de beste kwaliteit. Dit toestel is geschikt om een headset aan te sluiten zodat er draadloos maar ook handfree gebeld kan worden. Wij hebben daarom het Yealink SIP-T46S toestel uitgebreid met een draadloze headset van Jabra. Daarnaast hebben wij een extra expansie slot toegevoegd om zo gemakkelijk de beschikbaarheid van alle toestellen in de winkels te kunnen uitlezen maar gemakkelijk kan worden doorverbonden.

 

Yealink SIP T46S

De Jabra Pro 920 is een professionele draadloze headset voor zakelijk gebruik. Met een bereik van wel 120 meter dankzij DECT technologie kunt u probleemloos door uw kantoor lopen terwijl u draadloos belt. Dit type headset is in twee versies verkrijgbaar de Mono (één oor) of een Stereo (twee oors).

Gigaset S650H handset
Gigaset S650H handset te gebruiken omdat deze een bereik heeft van maar liefst 50 tot 300 meter. Met een HD geluidskwaliteit en gebruiksvriendelijk 1.8 inch kleuren display en verlichten toetsen is dit toestel gemakkelijk in gebruik. Het toestel is kras-bestendig en heeft een batterij duur van circa 12 uur gesprekstijd en 300 uur in stand-by modus. Met het Gigaset N510 basis station kunnen er 5 extra toestellen worden toegevoegd.

Beheer op afstand

Doordat wij werken met een slimme telefooncentrale zijn wij in staat om alle telefoontoestellen, belfuncties en wijzigingen op afstand snel door te voeren. Dit komt doordat er gebruik wordt gemaakt van de auto-provisioning techniek waarbij de toestellen worden geïntegreerd in de telefooncentrale en wij in staat zijn het toestel volledig op afstand te programmeren.

 

Wilt u ook zakelijk bellen met VoIP telefonie, neem gerust contact met ons op!

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top