Beveilig uw aanmeld proces nu nog beter door Multi Factor Authentication (MFA) toe te voegen aan uw computer, tablet of Mac. De toegang naar uw bestanden, software en andere digitale gegevens worden nog beter beschermd wanneer we deze nog slimme beveiligen.

De meeste apparaten kunnen worden ontgrendeld met wachtwoord, pincode, vingerprintscan of gezichtsherkenning maar is dit voldoende? Het is aan de gebruiker om hier secuur mee om te gaan en het advies is om regelmatig uw wachtwoord te wijzigen. Door MFA te gebruiken dient u extra (middels een vriendelijke applicatie op uw mobiel) aan te geven dat u toegang wilt krijgen tot uw computeraccount. Hiermee voorkomen we bij bijvoorbeeld  bij diefstal dat uw computeraccount gekraakt kan worden. Maar ook wanneer iemand uw wachtwoord kent of uw wachtwoord in gehackt dient er alsnog een extra goedkeuring te worden gegeven middels uw MFA applicatie of u toegang wilt geven tot uw account en dus ook bestanden en gegevens.

Uw harde schijf versleutelen

Met onze bitlocker applicatie zijn de bestanden die op uw harde schijf worden bewaard 100% versleuteld en zorgen wij ervoor dat (cyber)criminelen het nakijken hebben!

> Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

We kunnen het niet genoeg benadrukken dat security bij Power4ICT hoog in het vaandel staat en daarom vertellen wij u graag meer over endpoint beveiliging.

Maak een persoonlijke afspraak en til vandaag uw beveiliging naar een hoger niveau!

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top