Multi-factor authenticatie wordt gebruikt om identiteitsfraude van internetcriminelen tegen te gaan. Als hackers er in slagen een login en paswoord van een gebruiker te bemachtigen dan hebben ze vaak ook toegang tot dat account. Alleen zorgt Multi-factor authenticatie ervoor dat dit niet mogelijk is.

Hoe werkt dit?

Voordat je kan inloggen in een account met een multi-factor authenticatie moet je eerst bevestigen dat je zelf probeert in te loggen, dit kan door bijvoorbeeld door een goedkeuring in een app, een code via de app of een sms. Wordt de extra beveiliging niet op tijd ingevoerd dan wordt de inlogpoging automatisch geblokkeerd en zo kan de hacker geen toegang meer krijgen tot dat account.

Til uw beveiliging naar een hoger niveau!

Beveilig uw computer, tablet, telefoon of Mac nog beter door multi-factor authenticatie toe te voegen. De toegang naar uw bestanden, software en andere digitale gegevens worden nog beter beschermd wanneer ze op deze manier beveiligd zijn. U moet er toch niet aan denken dat uw gegevens op straat komen te liggen?

Het is ook nog mogelijk om je harde schijf te versleutelen, mocht de harde schijf in verkeerde handen vallen, dan zijn de gegevens versleuteld en hackers kunnen er niks mee. Dat kan met onze bit locker applicatie, zo zorgen wij ervoor dat (cyber)criminelen het nakijken hebben!

Meer weten over onze multi-factor authenticatie of onze bit locker applicatie?

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
Uw privacy is voor ons belangrijk.

Algemene voorwaarden | Privacy Statement   | Support
Top