Stabiel en veilig WiFi in huis & kantoor

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om online te werken via een draadloos netwerk oftewel een WiFi-netwerk. Naast de voorkeur om zo min mogelijk bekabeling bij en om uw werkplek te hebben, kiezen steeds meer hardware fabrikanten er voor om geen netwerkaansluitingen te voorzien in de apparaten waardoor u dus dient te verbinden via een wireless oplossing.

Power4ICT werkt met managed WiFi-apparaten. Deze apparaten kunnen zowel op kantoor, in het restaurant, in het hotel of andere situaties worden toegepast, zoals bijvoorbeeld bij u thuis. Onze WiFi-specialisten staan garant voor een professionele aanpak waarin uw behoeftes centraal staan. Een goed signaal voor ieder draadloos apparaat, in elke ruimte is een must.

Onze oplossingen zijn altijd marktconform, zowel in prijs als kwaliteit. Power4ICT werkt uitsluitend met hard en software die wij zelf gebruiken en waar wij ons voor hebben gecertificeerd.

Uitstekend Wi-Fi bereik

Werk mobiel, kies voor een stabiel en- betrouwbare
wi-fi verbinding

 

Wi-Fi voor uw gasten

Heet uw relaties welkom op een (gescheiden) gastennetwerk

 

Top snelheden

Ervaar hoe het is om te werken met dé snelste draadloze verbindingen

 

Z

Veilig

Z

Netwerkmanagement

Z

Ondersteuning

Z

Up-to-date

Waarom een goede internetverbinding van belang is

Een goede WiFi-verbinding zorgt ervoor dat uw medewerkers en gasten overal kunnen vertrouwen op mobiel internet. Wij maken het mogelijk om een uitstekend Wifi signaal te realiseren in iedere situatie. Dit maken wij mogelijk doordat wij aandacht geven aan uw wensen en behoeftes. Ieder gebouw of ruimte is anders opgebouwd en vormgegeven waar wij als Wifi installateur rekening mee moeten houden. Zijn er bijvoorbeeld glazen scheidingswanden geplaatst, of is er veel staal verwerkt in het plafond of in de muren dan kunnen deze factoren het Wifi signaal verstoren.

Onze Wifi specialisten maken eerst een uitgebreide analyse door een zogeheten Wifi meting te doen. Met deze resultaten weten wij wat er nodig is om een professioneel draadloos netwerk aan u te leveren.

Maak een persoonlijke afspraak

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak

"Bent u op zoek naar een voordelige én professionele WiFi-oplossing?"
© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top