Microsoft OneDrive voor Bedrijven en Office 365: beheer en deel uw werkbestanden eenvoudig en werk samen met anderen vanaf elk apparaat

Microsoft OneDrive voor Bedrijven: creëer synergie en haal meer uit uw business

"Een centrale plaats voor al uw werkbestanden."

Microsoft OneDrive voor bedrijven: al uw bestanden binnen handbereik.

Verbonden

Synchroniseer bestanden van je pc of Mac met Microsoft OneDrive en open ze in je favoriete browser of op je mobiele apparaat.

Beveiligd

Beveilig uw bedrijfsgegevens met geavanceerde functies voor versleuteling, compliance en beveiliging.

Samenwerking

Werkt naadloos in realtime met Microsoft Office zodat u vanaf elke locatie kunt delen en samenwerken.

Office 365 voor bedrijven: doe meer waar u ook bent, met beveiligde, betrouwbare cloudopslag voor uwbedrijf

Microsoft OneDrive voor Bedrijven geeft u online opslag die naadloos werkt met de hulpmiddelen die u elke dag gebruikt voor het maken, communiceren en samenwerken vanaf uw pc/Mac of uw iOS®-, Android™- of Windows-apparaat

Opslaan en synchroniseren met Microsoft OneDrive

Ontvang de juiste opslag voor uw bestanden. U kunt uw bestanden altijd en overal openen op het web. Een snelle, intuïtieve browserervaring maakt het gemakkelijk om bestanden te beheren, uploaden en delen. En het synchroniseren van bestanden naar uw pc of Mac is eenvoudig, zodat u altijd de meest recente versie hebt, of u nu online of offline werkt.

Onderweg productief blijven met Microsoft OneDrive

Gebruik uw favoriete apparaat voor het weergeven, bewerken en delen van uw bestanden vanaf elke locatie. Mobiele apps met volledige precisie, geoptimaliseerd voor Android™, iOS® en Windows, geven u alle functies die u nodig hebt om uw beste werk te leveren. Microsoft OneDrive biedt het allemaal.

"Cloud Applicaties op maat voor uw bedrijf?"

Uw werknemers kunnen gebruik maken van alle voordelen van OneDrive, maar met de beveiliging en hulpprogramma’s waarmee je bedrijfsgegevens helpt beveiligen.

© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top