Microsoft Office 365: gemaakt voor uw bedrijf

Microsoft Office 365: werkplek onafhankelijk

“Power4ICT: Uw Office 365 specialisten in Midden Nederland”

De vertrouwde programma’s van Microsoft Office zorgen voor het verhogen van uw productiviteit, ongeacht of u op kantoor of onderweg bent. Met de toepassingen van Office heeft u altijd de nieuwste versie van uw veelgebruikte programma’s binnen handbereik. Of u nu vanaf uw pc/Mac of uw iOS-, Android™- of Windows-apparaat wilt werken: u kunt in realtime informatie met collega’s, leveranciers en klanten delen. Maak ook gebruik van de vertrouwde productiviteitsprogramma’s van Microsoft Office 365.

Microsoft Office 365 geld besparen software MKB Utrecht Power4ICT.png

De investering meer dan waard

Microsoft Office 365 vraagt vooraf geen hoge kosten voor software en de software is altijd up-to-date.

Microsoft Office 365 beveiliging gegevens veilig ingebouwde beveiliging compliance privacy MKB Utrecht Power4ICT

Ingebouwde beveiliging

Uw gegevens zijn veilig dankzij ingebouwde beveiliging plus functies voor compliance en privacy.

Microsoft Office 365 beschikbaarheid financiële garantie 99,9% ZZP Utrecht Power4ICT

Altijd bij de hand

U krijgt een financiële garantie van 99,9% beschikbaarheid.

Microsoft Office 365: programma’s die de professional helpen

Met de Office programma’s heeft u een serie hulpmiddelen in handen waarmee u beter kunt communiceren met collega’s, klanten en leveranciers. Het huidige tijdperk vraagt om een diversiteit aan communicatiemiddelen. Met Office 365 heeft u de juiste tools in handen, zoals e-mail en chatten. Wat e-mail betreft adviseren wij u om een zakelijk e-mailadres te gebruiken, waarin uw bedrijfsnaam voorkomt. Dat wekt vertrouwen en vergroot bovendien uw naamsbekendheid. Op het gebied van sociale netwerken biedt Office ook de benodigde oplossingen. Met videovergaderingen verhoogt u de efficiëntie in uw organisatie. Binnen Office kunt u eveneens gebruik maken van uiteenlopende marketingmaterialen die op maat gesneden zijn.

Microsoft Office 365

Vertrouwd en nog beter

Office 365 werkt zichzelf automatisch bij. U heeftt dus altijd de nieuwste functies van Word, Excel, PowerPoint, en meer.

Werken waar u wilt

Of u nu online of offline werkt, vanaf uw computer, tablet of telefoon, Office 365 is er altijd voor u.

Meer waar voor uw geld

Dankzij de lage opstartkosten en de mogelijkheid om naar behoefte gebruikers en services toe te voegen, biedt Office 365 het rendement dat u nodig heeft om te slagen.

Microsoft Office 365

Tools voor teamwork

Met Office heeft u beveiligde toegang tot bestanden waardoor u meer kunt doen, ongeacht of u bijvoorbeeld thuis aan het werk bent of op kantoor. Met een opslagcapaciteit van 1 TB per gebruiker is er voor uw bestanden meer dan voldoende ruimte. OneDrive biedt u overal toegang tot al uw bestanden die u opent in Windows, op een Mac of op uw mobiele apparaten. Door het online opslaan van uw bestanden, kunt u die met iedereen delen, zowel binnen als buiten uw organisatie. Door het delen van agenda’s en gebruik te maken van teamchats, zorgt u ervoor dat u altijd gesynchroniseerd bent met uw teammembers.

U kunt uw bestanden ook automatisch Synchroniseer met uw bureaublad. Offline werken met bestanden is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met meerdere partijen gebruik maken van HD-video? Wanneer u maar wilt kunt u HD-video streamen via uw browser.

Installeren en beheren is eenvoudig

Met Office 365 hoeft u zich geen zorgen te maken over IT: uw diensten zijn namelijk altijd beschikbaar en wij zorgen ervoor dat ze up-to-date zijn. Met een abonnement voor Office 365 Business kunt u er voor kiezen om Office 365-beheerder te worden. Wij richten alles voor u in. Met toegang tot het Office 365-beheercentrum kunt u bijvoorbeeld het volgende doen:

  • Office 365 instellen en installeren
  • Wachtwoorden opnieuw instellen
  • Office 365 licenties kopen voor het Bedrijven-abonnement en nog veel meer

Veel van onze klanten willen zich richten op hun core business. Onze ervaring leert dat kleine organisaties hun ICT taken graag uitbesteden en het Office 365-beheer aan ons overlaten. Grotere organisaties beslissen sneller om een Office 365-beheerder aan te stellen. Daarbij opereert Power4ICT meer op de achtergrond en beheren wij de IT infrastructuur op een meer abstract niveau.

Microsoft Office 365
© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top