11-02-2020, Alphen aan den Rijn,

 

Vandaag hebben wij een presentatie mogen geven aan 30+ mensen. De presentatie stond in het teken van veilig werken en het herkennen van gevaren. Als IT partner en specialist doen wij er alles aan om u tegen al het kwaad in de digitale wereld te beschermen. Helaas is geen enkel systeem 100% waterdicht en moeten we altijd alert zijn op de mogelijke gevaren.

Uiteraard zetten wij niet graag de koffie niet klaar voor de internet criminelen en daarom is het te meer belangrijk om op alle vlakken binnen uw ICT omgeving op een juiste manier te beveiligen.

 

De digitale wereld staat niet stil en al een aantal jaar domineert cyber en- internetcriminailiteit de ranglijsten als het gaat om criminaliteit.

 

Steeds meer cybercriminelen stelen informatie in ruil voor geld of in de vorm van cryptovaluta of andere gijzelingen en dreigementen. In onze presentatie hebben wij de klant een kijkje gegeven in deze belangrijke materie. Zoals u weet is alles tegenwoordig verbonden met het internet; Computers, Telefoons, uw bankgegevens, uw energiemaatschappij en nog veel meer zelfs uw horloge, slimme thermostaat en smart TV blijven niet achter.. Daarom is het heel belangrijk om bewust te worden van dit alles en altijd voorzichtig om te gaan met uw wachtwoorden, e-mail en internetverkeer.

Internet veiligheid

Wij laten u heel graag weten met duidelijke voorbeelden welke gevaren er schuilen achter het internet.

 

Mogen wij u bewust maken van de gevaren op het internet? Maak een persoonlijke afspraak

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak

© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top