De wereld gaat steeds meer digitaal werken. Al uw bankzaken en verzekeringen, belastingaangifte en andere belangrijke gegevens worden op een online platform beheerd. Uiteraard doet uw bank en andere online platform beheerders er alles aan om uw persoonsgegevens veilig op te slaan en af te schermen. Wat echter vergeten wordt is dat het opslaan of het kiezen van een veilig wachtwoord bij uzelf begint.

Maakt u gebruik van hetzelfde wachtwoord?

Voor allerlei doeleinde heeft u tegenwoordig een wachtwoord nodig, voor uw computer, telefoon of voor inlogpagina’s thuis en op het werk. Het bedenken van een goed en veilig wachtwoord wordt steeds lastiger en dan moet u dit ook nog eens allemaal onthouden. Daarom wordt er vaak gebruik gemaakt van hetzelfde wachtwoord. Wij snappen dat dit voor vele een irritatiepunt is (ook voor ons) maar het is totaal niet veilig. Stop daarom ook met het opschrijven van uw wachtwoorden. Het onthouden van wachtwoorden in notitieblokjes, schriftjes of Excel documenten is niet veilig en totaal niet efficiënt.

Wachtwoordoplossing

 

Creëer, bewaar en onderhoud uw wachtwoorden op een veilige en efficiënte manier!

Als ICT-adviseur en -raadgever denken wij in oplossingen en waarborgen wij uw veiligheid.
Werk daarom met een passportal oplossing voor uzelf of uw organisatie. Passportal is een digitaal hulpmiddel die u helpt veilige wachtwoorden te creëren, uw wachtwoorden te ordenen, te onthouden en te gebruiken op een veilige manier. Passportal kan worden gebruikt binnen uw organisatie waarbij u per afdeling of persoon wachtwoorden kunt delen/gebruiken of persoonlijk bewaren. Niemand kan de wachtwoorden inzien behalve uzelf.

Passportal maakt tevens gebruik van een handige plug-in voor uw internetbrowser welke helpt bij het inloggen op websites. Zo hoeft u geen wachtwoorden te onthouden en kunt u toch veilig en super snel inloggen.

Browsers

 

Maak direct een vrijblijvende afspraak

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Persoonlijke afspraak
© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top