Anti-spam echt goed regelen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Beheerde anti-spam: wij zorgen voor uw e-mail beveiliging

Anti-Spam en Cyber Security: van toenemende belang

Anti-Spam beheer is tegenwoordig een van de belangrijkste instrumenten omdat malware en spam worden verspreid via e-mail. Een effectieve beveiligingsoplossing voor de mailserver is daarom geen overbodige luxe. Sterker nog. Het is een must. De voorbeelden van gehackte mailboxen zijn legio. Van het Pentagon tot aan het campagneteam van de Democratische Partij in Amerika tijdens de presidentsverkiezing in 2016.

Anti-spam: bedreigingen stoppen voordat ze het netwerk bereiken

Het verplaatsen van CPU-intensieve taken zoals antivirus en DDoS filtering naar de cloud, vermindert de belasting van de processoren op het apparaat. Het zorgt ervoor dat bedreigingen nooit de netwerkomgeving bereiken. Onze E-mail Security Gateways zijn geïntegreerd met een cloud-gebaseerde service die e-mails pre-filteren voor dat deze doorgestuurd worden naar de onsite Power4ICT Security Gateway, die verdere inbound veiligheidscontroles en uitgaande filtering uitvoert.

anti-spam

Antivirus oplossingen

Er komen steeds slimmere virussen op de markt. Hetzelfde geldt voor antivirusoplossingen. Daarbij ligt een sterke focus op zero-day malware en cryptomalware. De antivirusoplossingen die wij implementeren en beheren voor onze opdrachtgevers bekijken gedrag, zaken als heuristics en patronen en vergelijken deze met een lijst van bekende malware. Zo kan er bepaald worden of er sprake is van nieuwe zero-day malware. Denk bijvoorbeeld ook aan het vaststellen van een nieuwe versie van bestaande (crypto)malware.

Biedt Inbound / Outbound Filtering en Data Leak Prevention

Onze E-mail Security diensten en security gateways beheren en filteren al uw inkomende en uitgaande e-mailverkeer. Daarmee beschermen wij uw organisatie tegen e-mail bedreigingen en datalekken. Met onze complete e-mail management oplossingen, versleutelen onze E-mail Security Gateways uw berichten. Daarbij maken wij gebruik van de cloud en e-mail spool. Bijvoorbeeld als mail servers niet meer beschikbaar zijn. E-mails worden dan tijdelijk in de cloud opgeslagen, voordat ze naar de ontvangers worden doorgestuurd.

Spam, virussen, malware, phishing, cryptoware en ransomware

Ongeacht het formaat van organisaties: ze hebben te maken met tal van mogelijke gevaren die via e-mail binnen kunnen komen. Met de hoogwaardige software die wij installeren bent u voorzien van zeer goede beveiliging van e-mail. Denk hierbij ook aan de beveiliging van hyperlinks in e-mails. Aangezien e-mail bijna onmisbaar is, garanderen wij de continuïteit van e-mail, ook wanneer een bepaalde server plat gaat. Power4ICT zorgt al vele jaren met succes voor veilige en betrouwbare e-maildiensten.

Z

Beheerde antispam

Z

Krachtige anti-malware- en anti-spamengines

Z

Effectieve anti-spambescherming via intelligente detectie

Z

Krachtige bescherming tegen malware

Z

Uitgebreide gegevensbescherming

Z

Uitgebreide rapportage

"Zakelijke e-mail beveiliging voor kleine, middelgrote en grote organisaties."

Security voor Microsoft Exchange-servers

Om uw Microsoft Exchange-mailservers goed te beschermen tegen malware en spam, bieden nieuwe security oplossingen uitkomst. Denk daarbij aan geavanceerde, krachtige anti-malware-engines, uitgebreide malwarescans voor berichten en intelligente spamdetectie. In een wereld die steeds verder digitaliseert is het voor u belangrijk dat hierdoor zowel uw mailservers malwarevrij en spamvrij blijven, maar niet in de laatste plaats ook uw bedrijfsnetwerk. De productiviteit binnen uw bedrijf blijft hierdoor optimaal.

Voorkom dat u op een Blacklist komt

Door het implementeren van een anti-spam oplossing binnen uw organisatie, wordt niet alleen iedere inkomende e-mail gecontroleerd, maar ook alle uitgaande e-mail. Daarbij wordt gecheckt op eventuele besmettingen en bedreigingen. Een belangrijk bijkomend voordeel voor uw bedrijf van een goed anti-spam systeem is dat u de continuïteit van uw bedrijf optimaal kunt houden. De software zorgt er namelijk voor dat uw domein niet op een blacklist wordt geplaatst. Hierdoor wordt voorkomen dat het e-mailverkeer van uw bedrijf wordt geblokkeerd.

Diepgaande productkennis

De specialisten van Power4ICT beginnen met het bekijken het ICT landschap van uw organisatie als geheel. Wat is de huidige stand van zaken en welke oplossing past daar het best bij? Wij weten tot in detail weten wat onze oplossingen kunne. We verdiepen ons altijd eerst in nieuwe oplossingen en testen deze binnen onze eigen IT omgevingen. Pas als we interne exact weten hoe alles werkt en welke toegevoegde waarde dit biedt ten opzichte van bestaande systemen, adviseren en implementeren we deze oplossingen bij onze klanten.

© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top