Het aantal Nederlanders dat verwacht thuis te blijven na de Coronacrisis is verdubbeld. Daarbij komt ook dat veel mensen veel positiever aankijken tegen het thuiswerken, meldt het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM). Sinds de uitbraak van het Coronavirus werken veel mensen vanuit huis, en veel mensen verwachten dat dit een blijvende ontwikkeling is.

Welke mogelijkheden zijn er m.b.t thuiswerken?
Zo is er Microsoft Teams:
Veel bedrijven werken (thuis) met Microsoft Teams, om bijvoorbeeld te kunnen communiceren. Met deze software is het mogelijk om te chatten in groepsverband, bestanden te delen, te bellen en video vergaderingen te organiseren! Microsoft Teams zit al bij vele inbegrepen in het Microsoft Office 365 abonnement. (Microsoft Business Standard en Microsoft Office 365 E3/E4). Heeft u (nog) geen Office 365 licenties dan kunnen wij u deze zeer snel leveren, gebruiksklaar maken en- demonstreren.

Micrsoft teams

 

 

 

 

Bellen en gebeld worden via VoIP
VoIP telefonie is bellen over het internet. Met VoIP maak je gebruik van een software aangestuurde telefoon welke geïnstalleerd wordt op de computer/laptop. Zo kunt u dus online bellen met klanten, leveranciers en met elkaar. U kunt perfect zien wanneer een collega in gesprek of bezet is, en onderling gemakkelijk ruggenspraak houden of het gesprek doorverbinden. U kunt bellen via uw mobiel, een vast toestel en daarbij bijvoorbeeld gebruik maken van een (draadloze) headset.

Hosted Telefonie

Noodinternet via 4G
Heeft u geen of zeer slecht internet thuis en moet u toch vlot kunnen thuiswerken dan kunt u ervoor kiezen om bij ons nood-internet aan te schaffen. Wij kunnen ervoor zorgen dat al uw apparaten worden verbonden middels een 4G mobiele internetverbinding. Zowel draadloos als bekabeld kunnen wij u gemakkelijk en snel aansluiten op het internet.

Werken in de cloud

 Wanneer u nog altijd op kantoor moet komen om gebruik te maken van uw werkbestanden of software applicaties dan is een overstap naar de cloud een logisch gevolg. Steeds meer bedrijven willen thuis en onderweg kunnen werken. Wanneer u nog altijd werkt via een lokale werkomgeving en zorgt dit voor een probleem tijdens of na de crisis dan kijken wij graag samen met u naar een goede cloudoplossing.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

 

Benieuwd naar wat er voor u mogelijk is?

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top