Alarmsysteem voor bedrijven

Power4ICT: uw betrouwbare Security partner voor uw alarmsysteem. Beveiliging in de breedste zin van het woord.

Één aanspreekpunt voor al uw beveiligings-, ICT- en telefonieoplossingen

Een goed alarmsysteem is belangrijk. Bij Power4ICT zijn wij ons ervan bewust dat de beveiliging van uw bedrijfspand of huis voor velen een hoge prioriteit heeft. Dat geldt voor ons zelf ook. Daarom bieden wij een breed scala aan mogelijkheden om de beveiliging op kantoor en thuis op scherp te zetten. Wij werken uitsluitend met beveiligingsapparatuur van hoge kwaliteit en installeren alles met de hoogwaardige service die u van ons gewend bent.

Power4ICT werkt samen met een monitoringteam die 24 uur en 7 dagen per week de beveiliging van uw gebouw in de gaten houdt. Uiteraard houden wijzelf ook een oogje in het zeil. Scrol gerust verder naar beneden om kennis te maken met onze beveiligingssystemen.

Alarm en- Toegangsbeveiliging: van deur- en raamverklikkers tot bewegingssensoren

Één van de onderdelen van de bewaking van uw kantoorpand of huis, is het plaatsen van deur- en raamverklikkers. Deze slimme verklikkers schakelt u in via het controlepaneel, wanneer u het pand verlaat en afsluit. Het is tevens mogelijk om op diverse posities sirenes en loeiers toe te voegen, zodat de inbreker schrikt van het alarmgeluid. Met het toevoegen van bewegingssensoren is het basis pakket compleet. Al deze sensoren staan in verbinding met één alarmcentrale die 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u wordt bewaakt door het monitoringteam. Wanneer er iets aan de hand is, wordt u op de hoogte gebracht via een mobiele app of door middel van telefonisch contact. Dit alarm kan ook worden doorgestuurd naar een extern beveiligsbedrijf, zoals bijvoorbeeld Securitas.

Alarmsysteem

"Verbeter de samenhang van uw beveiliging en weerbaarheid met brandbeveilging en videobewaking"

Integreer brandsensoren

Vandaag de dag werken organisatie steeds meer digitaal waardoor er steeds meer wordt gewerkt met apparaten zoals servers, printers, computers en andere apparatuur, met een investeringswaarde die u liever niet in rook ziet opgaan. Misschien nog wel belangrijker is de tijd die u kwijt bent met de afhandeling met uw verzekeraar en het opnieuw optuigen en inrichten van uw kantoor.

Wij installeren alarmsystemen waaraan meerdere geavanceerde sensoren kunnen worden gekoppeld, zoals, brand- en rookmelders maar ook koolmonoxidemelders. Met de slimme oplossingen van Power4ICT zorgen wij ervoor dat een onverhoopt beginnende brand in uw gebouw of huis zo goed en snel als mogelijk wordt gesignaleer, net als de aanwezigheid van schadelijke stoffen. Door de koppeling van de slimme rookmelders aan uw alarmsysteem, zorgen wij ervoor dat u een rook- of brandschade tot een minimum beperkt kan blijven.

E

Camerabeveiliging

Completeer uw beveiligingsoplossingen met camerabeveiliging en zorg ervoor dat u bij het afgaan van uw alarmsysteem direct kan bekijken wat er loos is. Wij zorgen ervoor dat beelden op ieder moment worden vastgelegd en kunnen worden opgevraagd via een gebruiksvriendelijke, mobiele applicatie of via uw computer. Dit maken wij mogelijk doordat wij werken met IP-camera’s die met het internet verbonden kunnen worden. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het kunnen bekijken van de beelden via uw beveiligingssysteem, alleen mogelijk is voor de mensen die hier bevoegd voor zijn. Wij schermen de toegang af met een versleutelde verbinding en met een toegangscode.

Onze camerabeveiliging neemt bijvoorbeeld beelden op wanneer er beweging gedetecteerd wordt tijdens de gesloten uren of tijdens uw afwezigheid. Onze beveiligingscamera’s zijn bovendien voorzien van nachtvisie, waardoor we in staat zijn om goede beelden in het donker te filmen.

Heeft u reeds geïnvesteerd in een alarmsysteem maar heeft u nog geen camerapreventie? Geen probleem. Wij sluiten met alle plezier onze camera- en overige beveiligingsoplossingen bij u aan. In de meeste gevallen sluiten de camera’s namelijk naadloos aan op uw alarmsysteem.

Indoor camera's

Binnen camera’s

Outdoor camera's

Buiten camera’s

360° Camera's

360 graden camera’s
voor de complete omgeving

IP camera's

Netwerkcamera’s
WiFi-camera’s

Recorders

Opnemen en bewaren

Software

Opname software
Beheer software
Mobiele apps

Montage

Configureren
Installeren
Aansluiten

Service

Onderhoud
Helpdesk
Beheer

"Meer weten over onze beveiligingsystemen?"

© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top