“Power4ICT: Is thuiswerken een uitdaging?”

Thuiswerken, wij zien het steeds vaker. Wij geven een aantal handvatten omtrent welke tools u kunt gebruiken om zo goed mogelijk vanuit huis te kunnen werken.

Niet iedereen beschikt over een computer thuis om te kunnen werken, en als men hier wel over beschikt is het nog de vraag of deze computer geschikt is om efficiënt en veilig te kunnen werken. Wij raden u in dat geval aan om in overleg uw zakelijke computer thuis neer te zetten omwille van het feit dat deze wordt beheerd, gemonitord en beveiligd maar bovenal dat u er ook van verzekerd bent uw applicaties en bestanden beschikbaar te hebben. Wanneer u werkt met een thuiswerk server, slimme hybride Cloud oplossing zoals Microsoft 365 of een Cloud werkplek dan heeft u al snel uw werkplek online beschikbaar. Toch blijven er wellicht ook andere uitdagingen over waar wij u graag hieronder meer toelichting over geven.

Nood internet (4G)
Altijd verbonden zijn…

Heeft u geen of een slechte internetverbinding thuis en moet u toch vlot kunnen thuiswerken dan kunt u ervoor kiezen om bij ons nood-internet aan te schaffen. Wij kunnen ervoor zorgen dat al uw apparaten worden verbonden middels een 4G mobiele internetverbinding. Zowel draadloos als bekabeld kunnen wij al uw apparaten gemakkelijk en snel aansluiten op het internet.

Verbonden zijn is een must wanneer u werkt in de cloud.

VoIP Telefonie
Neem uw zakelijke telefonie mee naar de cloud en u bent bereikbaar waar en wanneer u dit maar wil!

VoIP telefonie staat voor Voice over IP: bellen via het internet.

VoIP is telefonie in de Cloud, ook wel hosted VoIP genoemd. Met VoIP heeft u de vrijheid om te werken waar en wanneer u maar wilt: de telefonie verhuist gewoon met u mee. Een doorschakeling of belgroep is heel makkelijk aan te maken waardoor u altijd goed bereikbaar bent!  Met VoIP telefonie kunt u makkelijk kosten besparen, vaak kunt u gebruik maken van uw huidige toestel en soms is er maar een kleine investering nodig.

Digitaal samenwerken met Teams
Veel bedrijven werken (thuis) met Microsoft Teams, om bijvoorbeeld te kunnen overleggen. Met deze software is het mogelijk om te chatten in groepsverband, bestanden te delen, te bellen en video vergaderingen te organiseren! Microsoft Teams zit al bij de meeste Microsoft Office 365 abonnementen inbegrepen. (Microsoft Business Standard en Microsoft Office 365 E3/E4).
Heeft u (nog) geen Office 365 licenties dan kunnen wij u deze zeer snel leveren, gebruiksklaar maken en- demonstreren.

Met Microsoft Teams blijft u in contact met uw collega’s, relaties en klanten op een professionele wijze.

“Power4ICT: Uw Microsoft 365 specialisten”

De vertrouwde programma’s van Microsoft Office zorgen voor het verhogen van uw productiviteit, ongeacht of u op kantoor of onderweg bent. Met de toepassingen van Office heeft u altijd de nieuwste versie van uw veelgebruikte programma’s binnen handbereik. Of u nu vanaf uw pc/Mac of uw iOS-, Android™- of Windows-apparaat wilt werken: u kunt in realtime informatie met collega’s, leveranciers en klanten delen. Maak ook gebruik van de vertrouwde productiviteitsprogramma’s van Microsoft 365.

Bestanden online opslaan via SharePoint en Onedrive

Is online werken voor uw organisatie nog een uitdaging dan is er een totaaloplossing die u daarmee helpt. Met een Microsoft 365 Business oplossing heeft u alles wat u nodig heeft om in de cloud te kunnen werken. Met SharePoint online kunt u online maar ook offline uw bestanden delen en raadplegen en dat ook nog eens apparaat onafhankelijk. Of u dit nu doet via een computer of laptop, tablet, mobiele telefoon of via de internetbrowser.

Microsoft OneDrive voor Bedrijven geeft u online opslag die naadloos werkt met de hulpmiddelen die u elke dag gebruikt voor het maken, communiceren en samenwerken vanaf uw PC/Mac of uw iOS®-, Android™- of Windows-apparaat. Ontvang de juiste opslag voor uw bestanden. U kunt uw bestanden altijd en overal openen op het web. Een snelle, intuïtieve browserervaring maakt het gemakkelijk om bestanden te beheren, uploaden en delen. En het synchroniseren van bestanden naar uw pc of Mac is eenvoudig, zodat u altijd de meest recente versie hebt, of u nu online of offline werkt.

Gebruik uw favoriete apparaat voor het weergeven, bewerken en delen van uw bestanden vanaf elke locatie. Mobiele apps met volledige precisie, geoptimaliseerd voor Android™, iOS® en Windows, geven u alle functies die u nodig hebt om uw beste werk te leveren. Microsoft OneDrive biedt het allemaal.

Microsoft Office apps

Dé Microsoft 365 abonnementen beschikken al snel over de veel geroemde Office applicaties. Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access en Microsoft Teams mag u installeren per gebruiker op wel 6 verschillende apparaten.

“Wist u dat de Office applicaties ook op uw mobiele telefoon, tablet en Online kunt benaderen?”

U download deze applicaties gemakkelijk uit de app store of benaderd ze via de internet browser https://portal.office365.com.

E-mail in de cloud
Is uw e-mail en agenda nog altijd niet beschikbaar op uw mobiele telefoon of is het een uitdaging om dit ingesteld te krijgen? Dan is het zeker aan te raden om uw e-mail te migreren naar Microsoft 365 Exchange. Met een hosted exchange oplossing welke beschikbaar is in de meeste oplossingen van Microsoft 365 beschikt u over een veilige mail oplossing welke zeer gemakkelijk raadpleegbaar is en een perfecte integratie heeft met uw Microsoft Outlook en andere Office applicaties. Uw agenda is beschikbaar in Outlook, maar ook bijvoorbeeld in Microsoft Teams of in de agenda van uw mobiele telefoon/tablet.

Veilig mailen doordat er een geïntegreerde spam en e-mail beveiliging is voorzien in Exchange online.
Mailboxen en agenda’s beheren en delen was nog nooit zo makkelijk!

Bent u klaar om de stap naar Microsoft 365  te nemen?

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak

"Power4ICT: Uw Microsoft 365 specialisten"
© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top