Utrecht, 3 oktober 2019

Vergader-training en cateringbedrijf in één, heeft er voor gekozen om over te stappen naar VoIP telefonie. Met VoIP telefonie belt u via het internet. Met VoIP telefonie ben je overal bereikbaar en heb je de vrijheid om te werken waar en wanneer je dat maar wilt. Bent u vaak onderweg en wilt u uw zakelijke-telefoontjes kunnen voeren via uw smartphone? Dat kan met een volwaardige app op uw smartapparaat.

Omdat bereikbaarheid erg belangrijk is hebben wij ervoor gezorgd dat de klant geen hinder heeft ondervonden van de werkzaamheden.

Hoe zijn wij te werk gegaan:

Wij zijn begonnen met een porteringsverzoek dit houdt in dat wij de telefoonnummers overnemen van de andere telecomaanbieder. Als dat is gebeurd dan stellen wij de telefooncentrale op maat voor u in.
Wanneer de telefonie volledig is ingericht en werkend is getest zorgen wij ervoor dat u alles te weten komt over de veranderingen. Wij gaan pas bij u weg als alles werkend is afgeleverd en alle vragen zijn beantwoord.

VoIP telefonie power4ict

Wat zijn de voordelen van VoIP telefonie:

  • Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding.
  • Bellen met VoIP telefonie kan een besparing opleveren van 25% tot 70% op de huidige telefoonkosten.
  • Als het datacenter een storing heeft wordt er automatisch overgeschakeld naar een back-up server waardoor u altijd bereikbaar bent.
  • Met VoIP beschikt u standaard over veel meer functionaliteiten dan met één (of meerdere) conventionele telefoon lijn(en)
  • Met VoIP belt u onderling gratis met uw collega’s vanaf iedere locatie met een internetaansluiting zoals vanaf huis, een andere vestiging, op locatie of zelfs vanuit het buitenland.
  • De VoIP oplossingen van Power4ict zijn eenvoudig te beheren via een webbrowser of een app. U kunt groepen, doorschakelingen, voicemail en vele andere instellingen op een eenvoudige manier toevoegen of aanpassen.

wilt u meer weten over VoIP telefonie neem gerust contact met ons op:

T. 030-7600888
E. info@power4ict.nl

Hosted Telefonie

Maak een persoonlijke afspraak

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top