Harderwijk 29-05-2020

Wij hebben een verhuizing van Office 365 mail gedaan. Eerst hebben wij het domein van de email naar ons toe verhuisd. Toen dat gelukt was is de mailmigratie gedaan. Niet alleen de mail is verhuisd, wij hebben er ook voor gezorgd dat de bestanden nu in SharePoint Online staan. Nu zijn zowel online als offline hun bestanden beschikbaar.

Daarnaast hebben wij twee laptops in beheer genomen.

Wat houdt dit precies in?
Met computerbeheer monitoren wij actief uw computer, daardoor kunnen wij direct zien of alles nog goed gaat met uw computer. Zorgen wij ervoor dat uw computer altijd up-to-date is. En is uw computer beveiligd door het managed antivirusprogramma.

De klant had zelf een printer aangeschaft, een Brother Multi Functionele printer (laser en kleur) en met Wifi functie, wij hebben deze printer geïnstalleerd en werkend achter gelaten.

 

 

Zou u ook graag uw Office 365 willen verhuizen?

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top