Maarssen, Utrecht 15-10-2019

Wanneer u niet fatsoenlijk kunt werken of bij uw bedrijfsgevoelige bestanden kunt kan er een behoorlijke werkdruk ontstaan.
Zo hebben wij met spoed een nieuwe klant geholpen om de boel weer op de rit te krijgen. Wanneer u dagenlang gewerkt heeft aan een project waarvan u de bestanden in eens kwijt bent is dat een erg zorgelijke situatie. Wij zijn daarom direct te hulp geschoten. Wij troffen een situatie aan waarbij er gewerkt werd op externe harde schijven waarbij er steeds onderling bestanden werden gekopieerd. Dit was een tussenoplossing waarbij men aan het wachten was op een gedegen oplossing echter bleef deze te lang uit waardoor er een hoop werk verloren is gegaan.

Wij hebben ervoor gezorgd dat de bestanden gedeeld worden via Office 365 SharePoint online i.c.m. Microsoft OneDrive. Daarnaast hebben wij de standaard IMAP e-mail verhuist naar Office 365 Exchange Online i.c.m. Microsoft Outlook zodat er een perfecte integratie is tussen het Microsoft Office 365 platform en de werkstations. Wij hebben er tevens voor gezorgd dat de complete Office 365 data zoals e-mails en bestanden worden “gebackupt” met Office 365 back-up software.

Wij helpen heel graag organisaties verder door als change manager en digitaal adviseur te fungeren om van uw digitale werkomgevingen echt daadkrachtige hulpmiddelen te maken. Altijd bij uw bestanden en software applicaties kunnen waar u ook bent en op wat voor apparaat dan ook. Daarom hebben wij de computers volledig up-to-date gebracht en in beheer genomen.

Wat krijgt u bij computerbeheer compleet?

  • Computer onderhoud
  • Windows updates
  • Software updates
  • Actieve monitoring (status computer)
  • Beveiliging
  • Managed antivirus


Wat houdt dit precies in en wat zijn de voordelen hiervan?

Wij installeren een tool waarbij wij op een vast gesteld tijdstip zorgen dat de antivirus scanner gaat scannen, en eventuele bedreigingen verwijderd. Er worden automatisch updates uitgevoerd van Windows of andere stuurprogramma’s en derde applicaties. En zorgen wij ervoor dat er op afstand onderhoud acties worden uitgevoerd zoals o.a. instellingen, evt. het opschonen van de computer en of defragmenteren of het controleren of er nog genoeg schijfruimte is.

Dit doen wij allemaal op afstand zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft.
U krijgt bij het computerbeheer ook een antivirus-pakket welke wij actief voor uw monitoren.

Met helpdesk op afstand zijn wij 24/7 bereikbaar en is er de mogelijkheid om onbeperkt te bellen of mailen. Uiteraard komen wij ook op locatie mocht dit nodig zijn.

 

 

Heeft u met spoed hulp nodig?

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top