Gouda september 2021

Wij mochten voor 1 van onze sanitaire klanten de ICT op ons nemen voor 1 van de nieuwe winkels. Daarbij hebben wij de complete ICT infrastructuur aangepakt.

Wat hebben wij geïnstalleerd en wat houdt dat precies in:

Modem/router:

Het modem verzorgt de verbinding met het internet via de provider. Zonder modem heeft u geen internettoegang.
Een router verdeelt het internetsignaal over alle apparaten in uw netwerk en verzorgt de communicatie tussen uw apparaten (desktop, laptop, printer, smartphone, tablet, …).Tegenwoordig zijn er veel modems met een ingebouwde router een zgn. modemrouter.

48 poorts switch:

Een switch is een handig apparaat, om van één bekabelde netwerkaansluiting meerdere aansluitingen te maken, zonder snelheidsverlies. Het doel van een switch is om toestellen met elkaar te verbinden door het ontvangen, verweken en doorzenden van ontvangen frames Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk je printer, IP camera, PC en notebook tegelijkertijd op een switch aansluiten.

Unifi (Wifi)

Dit zorgt ervoor dat je overal in het bedrijf een goede draadloze verbinding heb, het is ook mogelijk om de Unifi Ubiquiti accespoints met elkaar te verbinden. Hierdoor ontstaat er een nog betere dekking van de wifi en werken ze samen i.p.v. tegen elkaar.

Daarnaast hebben wij ook vaste computer met beeldscherm, een printer, telefonie en nog twee teken computers geleverd. De tekencomputers gebruikt de klant om 3d tekeningen te maken van bijvoorbeeld badkamer.

Wilt u dit nou ook gerealiseerd hebben? Neem eens vrijblijvend contact met ons op

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top