Flash technologie wordt vaak gebruikt op websites om bewegende effecten, video’s en online web spelletjes te kunnen laden. Dit is een verouderde methode en het is aan website ontwikkelaars om dit te vervangen. In de nieuwe Microsoft Edge wordt Adobe Flash Player per januari 2021 verwijderd. Er zijn gebruikers die de software handmatig hebben geïnstalleerd en daarom is het noodzakelijk dat Flash Player te verwijderen. Als u bij ons op uw apparaten onze managed services afneemt dan zorgen wij ervoor dat de software op een correcte manier verwijderd wordt. Na december 2020 ontvangt u geen beveiligingsupdates meer voor Adobe Flash player. Microsoft heeft aangekondigd de invoegtoepassing op Microsoft Edge legacy en Internet Explorer 11 middels een Windows update te verwijderen.
Vanaf januari 2021 wordt Adobe Flash Player standaard uitgeschakeld en worden alle versies welke in juni 2020 zijn uitgebracht geblokkeerd.

Wilt u dat wij Adobe Flash Player voor u verwijderen? Neem contact met ons op en wij helpen u!

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Persoonlijke afspraak
© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top