ICT Training en Begeleiding op topniveau door de specialisten van Power4ICT

Voor de beste ICT Training & Begeleiding voor kantoorautomatisering gaat u naar Power4ICT. Beleef onze frisse aanpak bij u op locatie.

ICT Training: haalt u alles uit uw kantoorsoftware?

De ontwikkelingen op ICT gebied, zoals ICT Training, volgen elkaar in snel tempo op. Up-to-date blijven is daarom van belang. Maar ook het op de juiste manier gebruiken van de hardware en software is even belangrijk. Wij zien dat veel teams niet alles uit de software halen omdat zij er niet goed mee om kunnen gaan. Daarom zijn ict trainingen en opleidingen net zo belangrijk als de oplossingen zelf. Vraag uzelf eens of of u de juiste omstandigheden creëert voor uw personeel. Maken zij optimaal gebruik van de beschikbare kantoorautomatisering?

ICT Training en begeleiding

Kent u alle korte routes in Microsoft Office 365?

Voor veel bedrijven implementeren wij Microsoft Office 365. Wij merken dat steeds meer bedrijven er voor kiezen om extra ict trainingen in te kopen om er voor te zorgen dat het meeste rendement wordt gehaald uit de investering in nieuwe software. De meeste medewerkers zijn vaak al redelijk bekend met Microsoft Office, maar vaak kent men slechts de basis functionaliteiten. Wij spreken uit ervaring als we zeggen dat een Office 365-training een enorme sprong voorwaarts betekent. Door het volgen van deze voor iedereen geschikte training, stelt u uw team in staat om makkelijker en sneller de weg te vinden binnen Microsoft Office en aanverwante programma’s zoals Microsoft SharePoint. Power4ICT geeft bovendien ook een meer specialistische ICT training voor beheerders. Denk daarbij aan het verschaffen van meer inzicht op het gebied van cloud computing en virtualisatie met Office 365.

ICT Training

Cloud Cursussen en ICT Trainingen

ICT wordt steeds meer een commodity: een gebruiksvoorwerp, gemeengoed. Steeds meer applicaties zijn bovendien cloud gebaseerd. Daarom is het van belang dat uw medewerkers en beheerders goed de weg weten in de cloud. Vooral op het gebied van processen en techniek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Cloud Essentials-training van Power4ICT. Als u het kennisniveau binnen uw organisatie op een snelle manier wilt vergroten, dan is deze ICT training een snelle route naar de benodigde kennis. Zodoende worden de basisbeginselen van werken in de cloud op een snelle en efficiënte manier bijgebracht. Het volgen van deze training stelt uw medewerkers in staat om cloudsoftware voor uw kantooromgeving effectief te beheren.

Maak ook de stap naar het volgende niveau in kantoorautomatisering. Als uw medewerkers deelnemen aan cursussen en trainingen op het gebied van kantoorautomatisering, dan zorgt dit voor een organisatie brede optimalisatie van bedrijfsprocessen. Bovendien wordt het werk efficiënter én effectiever uitgevoerd.

ISO-beveiliging

Een belangrijk aspect van kantoorautomatisering is beveiliging. Een ongeluk zit in een klein hoekje en dat geldt ook voor datalekken. Sinds de nieuwe Wet bescherming persoonsgegevens van kracht is geworden, is het des te belangrijker om uw bedrijfsgegevens voldoende te beveiligen. Om uw medewerkers en ict-personeel bewust te maken van het belang van informatiebeveiliging, is het verstandig om ze een cursus conform de ISO 27001-norm te laten volgen. ISO 27001 is de meest gebruikte veiligheidsnorm ter wereld. Deze is geschikt voor iedere branche. Door het volgen van een cursus blijven uw medewerkers op de hoogte van de nieuwste informatiebeveiligingstechnieken en leren ze deze te beheersen zodat uw gevoelige bedrijfsinformatie en klantgegevens veilig blijven.

"Regelmatige trainingen zorgen ervoor dat uw medewerkers kunnen profiteren van de nieuwste functionaliteiten binnen uw kantoorsoftware".

© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top