Voorburg 18-07-2018,

Wij hebben twee computers uitgeleverd van het model HP ProDesk 400 mini G4.
Dit model is compact
en slank vormgegeven wat zowel plat als staand op het bureau geplaatst kan worden of zelfs met een “mountingkit ” achter uw monitor bevestigd kan worden.  Hierdoor neemt het geen of weinig ruimte in beslag op uw bureau.

Dit type is geschikt om meerdere programma’s tegelijkertijd te besturen. Doordat de klant medische software gebruikt en daardoor veel met privacygevoelige informatie werkt hebben wij ervoor gekozen om een desktop uit te zoeken met een TPM-chip. Een TPMchip zorgt ervoor dat alle bestanden op de harde schijf versleuteld worden opgeslagen zodat niemand zomaar bij de bestanden kan.  

HP ProDesk 400 g4 mini    HP ProDesk Mini G4 Mounting
Wij hebben de computers voorzien van de laatste software updates van Windows 10 met Microsoft office 2019. 

Met de programma’s van Microsoft Office heeft u een serie hulpmiddelen in handen waarmee u beter kunt communiceren met collega’s, klanten en leveranciersU maakt gebruik van de vertrouwde Microsoft applicaties denk hierbij aan Word, Excel, PowerPoint en bijvoorbeeld Outlook. 

Microsoft Office 2019


“Beveilig uw apparaten
 met Managed antivirus”

 

Wij hebben ervoor gezorgd dat het systeem extra beveiligd wordt. Dit hebben wij gedaan door ons Managed antivirusprogramma op de desktops te installeren. 

Wij installeren een antivirus softwaresysteem op uw computer dat actief wordt gemonitord op de juiste werking. Dit houdt in dat wanneer uw antivirussoftware niet up-to-date is, niet actief is of als er een bedreiging gevonden is wij daarvan een melding ontvangen in onze monitoringsystemen. Wij springen meteen in op deze melding en analyseren direct wat er aan de hand is, om vervolgens de beste oplossing voor u te realiseren. Zo wordt uw apparaat discreet in de gaten gehouden door een IT specialist. 

Antivirus programma

Wilt u meer weten over onze producten en diensten?
Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder!

T. 030-7600888
E. info@power4ict.nl

Maak een persoonlijke afspraak

Wij van Power4ICT zijn er om u te helpen. Door onze passie, kennis en de wil om het beste uit onszelf te halen zetten wij dat extra stapje voor uw bedrijf. Zo bent uw voorbereid op de toekomst. Met Power4ICT heeft u een krachtige partner aan boord. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke afspraak
© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top