Tijdens het maandelijkse patch moment heeft Microsoft 111 lekken gedicht in Windows en Windows Server, maar ook in eigen software pakketten zoals Edge en het Net-framework. Het is de derde maand op rij dat Microsoft meer dan 110 lekken in het besturingssysteem repareert. Van de 111 kwetsbaarheden zijn er 13 “kritiek” bevonden , 91 kwetsbaarheden zijn als “belangrijk’ opgemerkt 3 zijn er moderate en 4 hebben een lage prioriteit. Van de Kritieke kwetsbaarheden zitten er 3 in Microsoft Edge 3 in SharePoint en 1 in Windows zelf.

Omdat cybercriminelen continue bezig zijn om softwaresystemen te hacken is het belangrijk dat uw systeem de laatste update(s) heeft, daarin zitten de nieuwste beveiligingsupdates, virusbeschermers en is de software weer optimaal beschermd. Maar u kunt hier ook zelf voor zorgen om nog beter beveiligd te zijn, denk hierbij aan een goede back-up zoals bijvoorbeeld werken in de Cloud, of met computerbeheer compleet.

Met computerbeheer compleet van Power4ict heeft u nergens meer omkijken naar, wij zorgen dat u bent voorzien van de laatste software updates, bent u voorzien van een managed antivirus systeem (hiermee kunnen wij snel de bedreigingen opsporen zonder dat u er iets van merkt) en houden wij u computer in de gaten door een actief monitoringssysteem.

En als u werkt in de Cloud dan kunt u waar u maar wilt bij bestanden maar daarnaast worden uw gegevens ook opgeslagen waardoor het risico veel kleiner wordt dat u belangrijke gegevens verliest.

© Power4ICT | Algemene voorwaarden | Privacy Statement
Top